- 6 Mayıs 2024
- 98
- 11
- 8
- 26
- Konu Sahibi anonim0647
-
Canım benim çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın inşallahh hamile kalırımGittiğin zaman yumurtalarının boyutuna bakacak. Eğer uygun büyüklüğe geldiyse çatlatma iğnesi yazacak onu alıp evde kendin iğneyi vuracaksın ve ilişki takvimi yapacak. İğneden 36 saat sonra ilişki önerecek. 15. Gün test yapacaksın çift cizgiyse hamilesindir canım süreç bu şekilde
benim de aynı sizinki gibi 2. klomemin 14 nisan adet 29 u kontrol 16 17mm iki yumurta görülmüştü başka takibe falan çağırmadı baskı gibi kasık ağrılarım vardı 1 2 mayıs gibi hafifledi test yaptım çıkmadı ama olduysa da erkendir galiba yine yapıcam inşallah bu sefer tutmuştur ilki düşük olmuştuKızlar doktor adetimin 5.günü kullanmam için klomen verdi. 5 gün kullandım ve adetinin 15.günü gel dedi. Ben burdan yorumları pkudum da kimisini daha erken çağırmış. Acaba bu kadar geç çağırmadı notmal mi vr gittiğim de acaba iğnr vurar mı ne için beni çağırdı yumurtamın büyüyüp büyümediğine mi beni bi aydınlatırmısınız
Ben de kullandım ilk kontrol 10.günün oldum iyi durumda dedi 3 gün sonra yani cumartesi gittim çatlatma dedi ve vurdum pazar günüKızlar doktor adetimin 5.günü kullanmam için klomen verdi. 5 gün kullandım ve adetinin 15.günü gel dedi. Ben burdan yorumları pkudum da kimisini daha erken çağırmış. Acaba bu kadar geç çağırmadı notmal mi vr gittiğim de acaba iğnr vurar mı ne için beni çağırdı yumurtamın büyüyüp büyümediğine mi beni bi aydınlatırmısınız
İnşallah canımCanım benim çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın inşallahh hamile kalırım
Bende Perşembe günü sabah 10 da vurdum iğneyi bakalım hayırlısıBen de kullandım ilk kontrol 10.günün oldum iyi durumda dedi 3 gün sonra yani cumartesi gittim çatlatma dedi ve vurdum pazar günü
Benim 3 yumurtam vardı büyük doktor 3 üzde olabilir dedi çok iyiler dedi inşallah gönlünüzce olurBende Perşembe günü sabah 10 da vurdum iğneyi bakalım hayırlısı
Amin inşallah bende de 2 tanesi güzel gelişmişti diğerleri ufak kalmıştı. İnşallah olur bu ayBenim 3 yumurtam vardı büyük doktor 3 üzde olabilir dedi çok iyiler dedi inşallah gönlünüzce olur
Benimde pkos var ben küçük küçük de gördüm doktor bahsetmedi ama ilk iğnenmi ben ilk kez hastaneye gittim bi oğlum varAmin inşallah bende de 2 tanesi güzel gelişmişti diğerleri ufak kalmıştı. İnşallah olur bu ay
Hayır 2. İgnem bu ay, ekstra duphastonda verdi rahim duvarini kalinlastirmak için bakalım iğneden sonra 4. GundeyimBenimde pkos var ben küçük küçük de gördüm doktor bahsetmedi ama ilk iğnenmi ben ilk kez hastaneye gittim bi oğlum var
Bende araştırdığımda bu ilacı duydum sordum da gerenk duymadı sadece folik asit alıyorum bende iğne günü ile 3 25 inde falan test yapıcaz işteHayır 2. İgnem bu ay, ekstra duphastonda verdi rahim duvarini kalinlastirmak için bakalım iğneden sonra 4. Gundeyim
Şey kendini tutamayıp test yapma düşüncen varmı acaba dedikleri gibi pozitif çıkıyorum diye ben kendimi zor tutuyorum almamak içinHayır 2. İgnem bu ay, ekstra duphastonda verdi rahim duvarini kalinlastirmak için bakalım iğneden sonra 4. Gundeyim
Benim bat 23 Mayıs kısmetse bende o gün yapacağımBende araştırdığımda bu ilacı duydum sordum da gerenk duymadı sadece folik asit alıyorum bende iğne günü ile 3 25 inde falan test yapıcaz işte
Evet geçen ay tecrübe ettimŞey kendini tutamayıp test yapma düşüncen varmı acaba dedikleri gibi pozitif çıkıyorum diye ben kendimi zor tutuyorum almamak için
Ya ben bu ay çok gecikmeli adet oldum bat haziran 1 gösteriyor bu ipne için erken değilmiydi kafamda deli sorularEvet geçen ay tecrübe ettim11. Güne kadar pozitifti o yüzden bu ay 12. 13. Gün yapacağım
Yok aslında normal. İğneden sonra 15. Günde normalde adet günü olması gerekiyor. Ben geçen ay tam zamanında olmuştumYa ben bu ay çok gecikmeli adet oldum bat haziran 1 gösteriyor bu ipne için erken değilmiydi kafamda deli sorular
Banada öyle söyledi iğneden 15 gün sonra regl olursan olmamış olmazsan gebelik dediYok aslında normal. İğneden sonra 15. Günde normalde adet günü olması gerekiyor. Ben geçen ay tam zamanında olmuştum
Ay inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz Allah sesimizi duyar sağlıkla evlat sahibi oluruzYok aslında normal. İğneden sonra 15. Günde normalde adet günü olması gerekiyor. Ben geçen ay tam zamanında olmuştum
Amin inşallah benim ilk olacak ama 2 yıldır uğraşıyorum. Sebepsiz infertilite dendi banada. Bu ayda olmassa gelecek ay aşılama sonra olmassa tüp bebek deneyeceğim artıkAy inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz Allah sesimizi duyar sağlıkla evlat sahibi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?