- 20 Ağustos 2025
- 59
- 5
- 1
- Konu Sahibi kelebek nur
-
Merhaba kızlar ben 3 aydır Klomen kullanıyorum Çam Sakura hastanesine gidiyorum yumurta gelişiyor ama iğne vermiyorlar ve gebe kalamıyorum yardımcı olur musunuz daha ne kadar kullanacağım ve günde 2 taneye çıktı 100 mg olarak kullanıyorum
Çatlatma iğnesi mi vermiyorlar? 21.gün kan testi veriyor musunuz?Merhaba kızlar ben 3 aydır Klomen kullanıyorum Çam Sakura hastanesine gidiyorum yumurta gelişiyor ama iğne vermiyorlar ve gebe kalamıyorum yardımcı olur musunuz daha ne kadar kullanacağım ve günde 2 taneye çıktı 100 mg olarak kullanıyorum
Evet sadece Klomen iğne yok evet test veriyorum negatif ama kontrole gittiğimde yumurta gelişiyor catlıyor ama tutmuyor üç aydır bu şekildeÇatlatma iğnesi mi vermiyorlar? 21.gün kan testi veriyor musunuz?
3 yıllık evliyim 28 yaşındayım bana aşılama değil Klomen veriyorlar
6 ay bu şekilde Klomen dediler bakalım hayırlısı olsun21. Gün kan testinde progesterona bakarlar ve onun sonucu yumurtanızın çatlayıp çatlamadığını gösterir. Doktorlar yumurtası kendiliğinden çatlayanlara iğne vermeyebiliyor. Bazılarının klomen vb ilaçlar kullanınca yumurtalar çatlamıyor ve kiste dönüşüyor o sebeple onlara iğne yazıyorlar. Bazıları yumurtası çatlayana bile iğne veriyor. Bence vermemeleri daha mantıklı çünkü doğal döngüsünde çatlıyor neden müdahale edilsin ki? Çatlamaya rağmen gebelik oluşmayabiliyor. 3. Aydan sonra artık farklı metotlara geçebilirler aşılama dedikleri ki o çatlatma iğnesi değildir başka bir uygulamadır. İnşaAllah en kısa zamanda hayrlısı ile güzel haberi alırsınız...
Bende bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 2. Günü basladim 5 gün boyunca sabah akşam içtim kontrole gittim yumurtam 20 mm olmuştu bana da iğne yazmadı şuan adetime 3 gün var kasıkta adet olucakmis gibi anı batmalar oluyor sizce hamilemiyimdirMerhaba kızlar ben 3 aydır Klomen kullanıyorum Çam Sakura hastanesine gidiyorum yumurta gelişiyor ama iğne vermiyorlar ve gebe kalamıyorum yardımcı olur musunuz daha ne kadar kullanacağım ve günde 2 taneye çıktı 100 mg olarak kullanıyorum
Merhaba. 16 ekimde adet oldum. Adetin 5-ci gununden başlayarak 5 gun klomen sabah aksam gunde toplam 100 doz kullandım. Bu gun adetin 20-ci gunu doktora gitdim doktor yumurtalarının yetisip kendiliyinden catladıgını ovulyasyon oldugunu soyledi. Rahim kalınlığı 10.2 mm. Bende pcos, tiroid, prolaktin sorunlarıda var metformin, dostinek, tiroid hapı, pıhtılaşma içinse aspinin kullanıyırorum. Doktor bu ay hamile hala bileceyimi soyledi. Bu arada bu ay adetin 3,4,5 gunleride belimi gomeyimi cekdirdim. Ne gerekirse yapdım bakalım nasıl olucakMerhaba kızlar ben 3 aydır Klomen kullanıyorum Çam Sakura hastanesine gidiyorum yumurta gelişiyor ama iğne vermiyorlar ve gebe kalamıyorum yardımcı olur musunuz daha ne kadar kullanacağım ve günde 2 taneye çıktı 100 mg olarak kullanıyorum
Ben gecen sene femara yani letu içerigi aynı aslına kullandım. 11 ci gun 21mm folikul vardı. Catmama ignesi vurdu folikul geri gitdi. Amma baska zamanlarda 2 defa sene once femara+menapur sonra ovitrelle catlama ignesiyle cox iyi sonuc vermisdi. Aslında stres sinir olmadığı halda ilaclar iyi etki ediyor.merhaba gecen sene bende klomen kullandım faydası olmadı gecen hafta doktora gittim letrol verdi 5 gün kullan bırak dedi sabah akşam bırakalı bugün 4 gün yarın tekrar gidicem çatlatma iğnesi yapıcam demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?