• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar

kelebek nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
59
5
1
Merhaba kızlar ben 3 aydır Klomen kullanıyorum Çam Sakura hastanesine gidiyorum yumurta gelişiyor ama iğne vermiyorlar ve gebe kalamıyorum yardımcı olur musunuz daha ne kadar kullanacağım ve günde 2 taneye çıktı 100 mg olarak kullanıyorum

Merhaba kızlar ben 3 aydır Klomen kullanıyorum Çam Sakura hastanesine gidiyorum yumurta gelişiyor ama iğne vermiyorlar ve gebe kalamıyorum yardımcı olur musunuz daha ne kadar kullanacağım ve günde 2 taneye çıktı 100 mg olarak kullanıyorum

selam

kaç yıllık evlisin ve kaç yaşındasın .

aşılama yapacağı zaman iğne veriyor diye biliyorum bana öyle yaptılar bende çam sakuradayım , ikinci aşılama için .

Çatlatma iğnesi mi vermiyorlar? 21.gün kan testi veriyor musunuz?

21. Gün kan testinde progesterona bakarlar ve onun sonucu yumurtanızın çatlayıp çatlamadığını gösterir. Doktorlar yumurtası kendiliğinden çatlayanlara iğne vermeyebiliyor. Bazılarının klomen vb ilaçlar kullanınca yumurtalar çatlamıyor ve kiste dönüşüyor o sebeple onlara iğne yazıyorlar. Bazıları yumurtası çatlayana bile iğne veriyor. Bence vermemeleri daha mantıklı çünkü doğal döngüsünde çatlıyor neden müdahale edilsin ki? Çatlamaya rağmen gebelik oluşmayabiliyor. 3. Aydan sonra artık farklı metotlara geçebilirler aşılama dedikleri ki o çatlatma iğnesi değildir başka bir uygulamadır. İnşaAllah en kısa zamanda hayrlısı ile güzel haberi alırsınız...

21. Gün kan testinde progesterona bakarlar ve onun sonucu yumurtanızın çatlayıp çatlamadığını gösterir. Doktorlar yumurtası kendiliğinden çatlayanlara iğne vermeyebiliyor. Bazılarının klomen vb ilaçlar kullanınca yumurtalar çatlamıyor ve kiste dönüşüyor o sebeple onlara iğne yazıyorlar. Bazıları yumurtası çatlayana bile iğne veriyor. Bence vermemeleri daha mantıklı çünkü doğal döngüsünde çatlıyor neden müdahale edilsin ki? Çatlamaya rağmen gebelik oluşmayabiliyor. 3. Aydan sonra artık farklı metotlara geçebilirler aşılama dedikleri ki o çatlatma iğnesi değildir başka bir uygulamadır. İnşaAllah en kısa zamanda hayrlısı ile güzel haberi alırsınız...
6 ay bu şekilde Klomen dediler bakalım hayırlısı olsun

Bende bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 2. Günü basladim 5 gün boyunca sabah akşam içtim kontrole gittim yumurtam 20 mm olmuştu bana da iğne yazmadı şuan adetime 3 gün var kasıkta adet olucakmis gibi anı batmalar oluyor sizce hamilemiyimdir

Merhaba. 16 ekimde adet oldum. Adetin 5-ci gununden başlayarak 5 gun klomen sabah aksam gunde toplam 100 doz kullandım. Bu gun adetin 20-ci gunu doktora gitdim doktor yumurtalarının yetisip kendiliyinden catladıgını ovulyasyon oldugunu soyledi. Rahim kalınlığı 10.2 mm. Bende pcos, tiroid, prolaktin sorunlarıda var metformin, dostinek, tiroid hapı, pıhtılaşma içinse aspinin kullanıyırorum. Doktor bu ay hamile hala bileceyimi soyledi. Bu arada bu ay adetin 3,4,5 gunleride belimi gomeyimi cekdirdim. Ne gerekirse yapdım bakalım nasıl olucak

merhaba gecen sene bende klomen kullandım faydası olmadı gecen hafta doktora gittim letrol verdi 5 gün kullan bırak dedi sabah akşam bırakalı bugün 4 gün yarın tekrar gidicem çatlatma iğnesi yapıcam demişti

merhaba gecen sene bende klomen kullandım faydası olmadı gecen hafta doktora gittim letrol verdi 5 gün kullan bırak dedi sabah akşam bırakalı bugün 4 gün yarın tekrar gidicem çatlatma iğnesi yapıcam demişti
Ben gecen sene femara yani letu içerigi aynı aslına kullandım. 11 ci gun 21mm folikul vardı. Catmama ignesi vurdu folikul geri gitdi. Amma baska zamanlarda 2 defa sene once femara+menapur sonra ovitrelle catlama ignesiyle cox iyi sonuc vermisdi. Aslında stres sinir olmadığı halda ilaclar iyi etki ediyor.

Streste etkiliyor benim yumurtam çatlamıyor folükül kistine dönüşüyor ilk defa olcam çatlatma iğnesi yumurta tembelliğide var dedi benimde 2 buçuk senedir olmuyor

Merhabalar 20 Ekim'de adet oldum 24 Ekim'de klomene başladım 30 ekimde kontrole gldim yumurtalarm sağda 2 19 mm solda 1 tane 18 mm olmusti doktor 10 gün ilişki dedi bir gün var bir gün yok şeklinde merak ettiğim şey bu akıntım çok az yumurtam catladjmk catladimi bilmiyormm süreç nasıl işleyecek

Back
X