- Emoji Skoru
- 158
- Puanlar
- 103
Tamam bende haber ederimGüzel haberlerini bekliyorumm bende olumlu veya olumsuz olursa haber veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bende haber ederimGüzel haberlerini bekliyorumm bende olumlu veya olumsuz olursa haber veririm
Anladım. İnşallah bu ay güzel haberler alırsınız11 Şubatta aşılama oldum
27 şubatta regl oldum o reglda gitmedim hastaneye sonra 25 martta adet oldum ve gittiğimde kist var dediler
Bende bilmiyordum değişik olmuş11 Şubatta aşılama oldum
27 şubatta regl oldum o reglda gitmedim hastaneye sonra 25 martta adet oldum ve gittiğimde kist var dediler
Merhaba, ben de aynı sizin durumdayımİnanki bilmiyorum hamile olursan gel dedi regil olursan da gel dedi başka bişi demedi umutlanmak da istemiyorum kafam çok karışık bilmiyorum hafif az akintim var ama ağrım da var
Sen bir sonuç alabildin PekiMerhaba, ben de aynı sizin durumdayım
İlk kez deniyoruz klomenle. Yumurta gelişmiş mı diye bakti ultrasondan. Sağ tarafta biri 18 biri 19 mm iki tane yumurta görünüyor dedi. İlişki günleri verdi. Çatlatma iğnesini sordum gerek yok. Onu pcoslara veya pcos görünümü olanlara veriyoruz senin yumurtanın kendiliğinden catlayacagini düşünüyorum dedi. Regl olursan gel olmazsan yine gel dedidoktorunuza güvenin. Her beden aynı değil aynı tedaviyi uygulamıyor doktorlar. Öyle olsa doktorluğun bir anlamı olmazdı. Sizin bedeninizde bu şekilde bir tedaviyle ilerlemenin doğru olduğunu öngörmüş doktorunuz.
Bende işe yaradı ama çatlatma iğnesi de oldum şu an bebeğim dünyada iki aylık oldu bile Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallahKlomen kullananlar ilaç işe yaradı mi benim ağrılarım filan var daha reglime 8 gün var acaba yumurta catlamayip kirs mi oldu kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz
Aaa maşallah Allah bağışlasın amin İnşallah bende de işe yararmi bilmiyorumBende işe yaradı ama çatlatma iğnesi de oldum şu an bebeğim dünyada iki aylık oldu bile Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Rabb'im istedikten sonra neden olmasın ki sen dua et önce Allah'ın takdiri sonra doktorlarımızın desteği olduktan sonra nasipte varsa olur ben iki yıl tedavi gördüm hep aynı doktora gittim hiç değiştirmeden en son ben doktoruma klomen hap kullansam olurmu dedim oda tabiki dedi yazdı ilacı ve hap tedavisi bitince çatlatma iğnesi derken Rabb'im nasip etti hamdolsunAaa maşallah Allah bağışlasın amin İnşallah bende de işe yararmi bilmiyorum
Ya tabiki herşey nasip kısmet Rabbim laik görürse verir elbet şüphesiz ama bir kaç kez ümidim kırıldı tedavi olmadan bir kaç denedim ama Rabbim nasip etmedi bu sefer de çok Ümit etmek istemiyorum hayal kırıklığına uğrayınca ben üzülüyorum diye eşim de çok üzülüyor bilmiyorum Hayırlısı olsun ama sen böyle konuşunca sanki biraz icim açıldı teşekkür ediyorumRabb'im istedikten sonra neden olmasın ki sen dua et önce Allah'ın takdiri sonra doktorlarımızın desteği olduktan sonra nasipte varsa olur ben iki yıl tedavi gördüm hep aynı doktora gittim hiç değiştirmeden en son ben doktoruma klomen hap kullansam olurmu dedim oda tabiki dedi yazdı ilacı ve hap tedavisi bitince çatlatma iğnesi derken Rabb'im nasip etti hamdolsun![]()
Beklemedeyim henüz. Cevremde klomen kullanarak hamile kalan birçok kadın var. Benim bat 28 Nisan. Gönlünüzü ferah tutun diye cevap yazmak istedim. Stres bu işlerin en büyük düşmanı. Kafanızı meşgul edecek birşeyler bulun. İnşallah en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah'ımSen bir sonuç alabildin Peki
Amin İnşallah teşekkür ederim İnşallah Rabbim sana da kısmet eder çok teşekkür ediyorum ince düşüncen için çok sglBeklemedeyim henüz. Cevremde klomen kullanarak hamile kalan birçok kadın var. Benim bat 28 Nisan. Gönlünüzü ferah tutun diye cevap yazmak istedim. Stres bu işlerin en büyük düşmanı. Kafanızı meşgul edecek birşeyler bulun. İnşallah en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah'ım
Rica ederim canım ne demek hiç bir zaman ümidini kesme olmaz deniler neler oluyor geç olsun güç olmasın sana bişi anlatayım bizim ev sahibinin oğlunun en az bi onbeş yıl kadar çocuğu olmadı ne tedaviler gördüler gitmedikleri hastane ve doktor kalmadı en son bi gün birinden haber geldi bi kadın doğum sırasında vefat ediyor ve o kadının ayrıca dört evladı daha varmış beşincisi doğarken dediğim gibi kadın vefat etti eşide durumları iyi olmadığı için son bebeği evlatlık vermek istedi doğal olarak bizim ev sahibinin oğlu o bebeği evlat edinmek istiyo ama babası razı olmadı oda ne olursa olsun alıcam bebeği diyor keza aldı ve bize getirdi babasını ikna etti evlerine döndüler o bebek iki üç yaşlarına geldi ve ne oldu biliyor musunuz Rabb'im onlara doğal yolla bi evlat nasip etti kendi yani uzun lafın kısası sen inancını yitirme Allah'a sığın bol bol dua et inşallah sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallahYa tabiki herşey nasip kısmet Rabbim laik görürse verir elbet şüphesiz ama bir kaç kez ümidim kırıldı tedavi olmadan bir kaç denedim ama Rabbim nasip etmedi bu sefer de çok Ümit etmek istemiyorum hayal kırıklığına uğrayınca ben üzülüyorum diye eşim de çok üzülüyor bilmiyorum Hayırlısı olsun ama sen böyle konuşunca sanki biraz icim açıldı teşekkür ediyorum![]()
Rica ederim canım ne demek hiç bir zaman ümidini kesme olmaz deniler neler oluyor geç olsun güç olmasın sana bişi anlatayım bizim ev sahibinin oğlunun en az bi onbeş yıl kadar çocuğu olmadı ne tedaviler gördüler gitmedikleri hastane ve doktor kalmadı en son bi gün birinden haber geldi bi kadın doğum sırasında vefat ediyor ve o kadının ayrıca dört evladı daha varmış beşincisi doğarken dediğim gibi kadın vefat etti eşide durumları iyi olmadığı için son bebeği evlatlık vermek istedi doğal olarak bizim ev sahibinin oğlu o bebeği evlat edinmek istiyo ama babası razı olmadı oda ne olursa olsun alıcam bebeği diyor keza aldı ve bize getirdi babasını ikna etti evlerine döndüler o bebek iki üç yaşlarına geldi ve ne oldu biliyor musunuz Rabb'im onlara doğal yolla bi evlat nasip etti kendi yani uzun lafın kısası sen inancını yitirme Allah'a sığın bol bol dua et inşallah sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin İnşallah evet biliyorum benim de çevremde öyle örnekler var ama ben sabırsız geliyorum galiba bazenRica ederim canım ne demek hiç bir zaman ümidini kesme olmaz deniler neler oluyor geç olsun güç olmasın sana bişi anlatayım bizim ev sahibinin oğlunun en az bi onbeş yıl kadar çocuğu olmadı ne tedaviler gördüler gitmedikleri hastane ve doktor kalmadı en son bi gün birinden haber geldi bi kadın doğum sırasında vefat ediyor ve o kadının ayrıca dört evladı daha varmış beşincisi doğarken dediğim gibi kadın vefat etti eşide durumları iyi olmadığı için son bebeği evlatlık vermek istedi doğal olarak bizim ev sahibinin oğlu o bebeği evlat edinmek istiyo ama babası razı olmadı oda ne olursa olsun alıcam bebeği diyor keza aldı ve bize getirdi babasını ikna etti evlerine döndüler o bebek iki üç yaşlarına geldi ve ne oldu biliyor musunuz Rabb'im onlara doğal yolla bi evlat nasip etti kendi yani uzun lafın kısası sen inancını yitirme Allah'a sığın bol bol dua et inşallah sanada ve isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAmin in
Amin İnşallah evet biliyorum benim de çevremde öyle örnekler var ama ben sabırsız geliyorum galiba bazen
Amin İnşallah teşekkür ederimAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah![]()
Ne yapıyosun ağrın varmi nasilsinYok iğne vurulmadim benimki de 18mm di önünde ki 3 günü iyi gecir dedi doktor çatladı mi catlamadi kirs mi oldu bilmiyorum ağrılarım var ama