Doktorum genetik teste yonlerdirdi zaten.. Kan uyusmazligida var bizde onun icin anti-d ignemi de oldum dün.. Kan pihtilasmasindan supheleniyoruz cunku o durumda bebek beslenemiyormus ve dusukle sonuclaniyormus[/QUOTE
Oncelikle çok geçmiş olsun bende seninkini iki gebelik geçirdim ikisinde genetik ve kan pıhtılaşma +kanuyusmazligimiz vardı iğnesi oldum tabi iki kere üçüncü hamile ligimde Allahım şükür ler olsun oğlumu dünyaya getirdim 7 sene önce fakat kan pihtilasmasindan dolayı doğum yapana kadar hergün iğne vuruldu bana ikili tarama testinde de trizomi 18 riski cikti aminiyosentez yaptırdım ve yine kan uyusmaligi iğnesi oldum (aminiyosentez den sonrada mutlaka vurulmamiymis )çok şükür sonuçların temiz çıktı genetik hiçbir Problem yoktu ve oğlumu 37+5 de dünyaya getirdim.oyuzden hiç sıkma canını tıpta şimdi hersey daha ileri benim zamanında yöntemlerden daha basit kısmet hayırlısı ile en kısa zamanda inşallah bebisin kucağına alırsın bu arada oğlum kardes istiyo ama malesef olmuyor her yolu denedik olmuyor kısmet yumurtlama tedavisi gördüm klomen+iğne beklemedeyim inşallah tutar bu ay tutmazsa bidaha ay aşılama yapıcam kısmet işte 3 tane oldu 4uncu olmuyos