• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen kullananlar

Normal evet ama cokta iyi değil cnm 5 lerde olmasi cok iyidir bence sen tedavini hic birakma bende artik ara vermicem anne olalim hepimiz
aman buna şükür çokta iyi değilse de normal miş ya amaaan bunca sene içilen sigaraların acısı.. şükür kurtuldum

Normal evet ama cokta iyi değil cnm 5 lerde olmasi cok iyidir bence sen tedavini hic birakma bende artik ara vermicem anne olalim hepimiz
bide adetin 2.günü alınmış kan değeri sonucu 9 değeri. 3.gün belki biraz daha düşük çıkabilirdi

benim fsh 5,64 LH 8,16 TSH 4 nasıl sizce hiç dikkat etmemiştim bu sonuçlara

hatta bana normalsin sorun yapıcak bir durumun yok dedi benim pinpirikli halimi görünce

hatta bana normalsin sorun yapıcak bir durumun yok dedi benim pinpirikli halimi görünce
Yoo cnm sorun yok yaş kaç senin dr 20 li yaşlarda 5 civari olmasini cok iyi degerlendiriyo tabiki seninkide cok iyi

doktorun söylememesi normal mi sizce yarın sorsammı merak ettim o tahlil sonuçlarıma normal demişti

Yoo cnm sorun yok yaş kaç senin dr 20 li yaşlarda 5 civari olmasini cok iyi degerlendiriyo tabiki seninkide cok iyi
adetim maşallah gününü şaşmaz 3 buçuk gün sürer birde 2.gün gittiğim için 9 çıktı galiba 3.gün daha düşük çıkıyo ve o günkü değer ciddiye alınıyor

doktorun söylememesi normal mi sizce yarın sorsammı merak ettim o tahlil sonuçlarıma normal demişti
Cnm benimde normal görünüyo referans aralina göre ama uyum önemli ultrasyonda kisti olmayip lh 8 olup pko olan ve seker hapiyla 3 yil sonra gebe kalan arkadasim var ve pkoluydu dr oyle demisti

Back
X