Ben kullandim gecen ay yumurtam gec buyudu bayraam nedeniyle asılama yaptiramadim yan etkisi cok oldu 2 ay boyunca kasik agrisi cektim sanki dogum yapiyomusum gibi 10 20 dk ya bi kasiklarim raahmimin icinin kasildigini hissettim ve yogun bas agrisi vardi hic gecmek bilmedi. Yumurtam catladi ama gebelik olusmadi bu ay malesef. Asilamada yaptiramadim biz denedik dogal yolla ama olusmadı. Size tevsiyem kendini cok kaptirmayin neredeyse her belirtiyi yasiyosunuz heleki catlama oldugunu duyduktaan sonra kesin döllendi diye ben cok kaptirdim kendimi ve 1 haftadir gögüsümden süt geliyor sıktıkca prolaktin yani süt hormonu degerim cok normal o degere gore imkansiz süt gelmesi. Ama 1 haftadir süt geliyo. Oda kendini hamile gibi gorüp vücudum da hamile gibi davranmasindan olmuş. Ve negatifi gorunce cöktük malesefKlomen kullanıp faydasını gören oldu mu olduysa lütfen moral verelim destek olalım birbirimize
Ayyy çok üzgünüm sizin adınıza ben aşılama yapmadım doktor söylemedi yani demedi öyle bir şey sadece ilaç olarak yazdı sizin adınıza çok üzüldüm çok umutlanıp hayal kırıklığına uğramışsınızdır şimdi umarım emeklerimiz çabalarımız boşa çıkmaz bana kontrole de gel demedi kullan sonra ilişkiye başla dedi sadeceBen kullandim gecen ay yumurtam gec buyudu bayraam nedeniyle asılama yaptiramadim yan etkisi cok oldu 2 ay boyunca kasik agrisi cektim sanki dogum yapiyomusum gibi 10 20 dk ya bi kasiklarim raahmimin icinin kasildigini hissettim ve yogun bas agrisi vardi hic gecmek bilmedi. Yumurtam catladi ama gebelik olusmadi bu ay malesef. Asilamada yaptiramadim biz denedik dogal yolla ama olusmadı. Size tevsiyem kendini cok kaptirmayin neredeyse her belirtiyi yasiyosunuz heleki catlama oldugunu duyduktaan sonra kesin döllendi diye ben cok kaptirdim kendimi ve 1 haftadir gögüsümden süt geliyor sıktıkca prolaktin yani süt hormonu degerim cok normal o degere gore imkansiz süt gelmesi. Ama 1 haftadir süt geliyo. Oda kendini hamile gibi gorüp vücudum da hamile gibi davranmasindan olmuş. Ve negatifi gorunce cöktük malesef
Gördüğünüz gibi kimşsi faydalı diyor kimisi değil diyor umarım biz faydasını görürüz ne diyelimMerhaba. ben de Cumartesi başladım. Faydalı bir ilaç mı acaba? Vücuduma boş yere ilaç almak istemiyorum bu süreçte.
umarım görürüzGördüğünüz gibi kimşsi faydalı diyor kimisi değil diyor umarım biz faydasını görürüz ne diyelim
Bana en son kontrolde rahim duvarı kalın dedi iyi dedi sanırım kötü olacak bir şeyi vermez değil mi bakıyor ediyor çok kafam karıştıKlomen kist varsa verilmiyor ve rahimi inceltıyor famera kanser ılacı meme için ama işe yarıyor .
Klomen kullanıp faydasını gören oldu mu olduysa lütfen moral verelim destek olalım birbirimize
Ayyy cansınız inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizede nasip etsin inşallah umut oldunuz çok teşekkür ederimMerhabalar ben kullandigim ay 3 yumurtam büyüdü ve gebelik oluştu şuan 14 haftalık olduk yani 2.trimestere yeni geçtik cinsiyetinide öğrendiminşallah sizde hayirli haberler alırsınız
Amin sağol çok teşekkür ederim inşallah rabbim tez vakitte sizede nasıp etsinAyyy cansınız inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizede nasip etsin inşallah umut oldunuz çok teşekkür ederim
Merhaba benim de klomen ile 3 yumurtam büyüdü 16,5 18,5 ve 20mm 3 gün değerlendirdik eşimde de sperm sorunu yok olur mu acaba henüz 5.gündeyimMerhabalar ben kullandigim ay 3 yumurtam büyüdü ve gebelik oluştu şuan 14 haftalık olduk yani 2.trimestere yeni geçtik cinsiyetinide öğrendiminşallah sizde hayirli haberler alırsınız
Ne kdr büyüdüler bilmiyorum ama ucundede gebelik oluşma ihtimali vardı üçüz de ikiz de olabilir tekte olabilir veya hiçte olmayabilir dedi ben gebeligimi 14.gun kan vererek öğrendim 138 falandı beta herhalde şuan 16+2 deyizMerhaba benim de klomen ile 3 yumurtam büyüdü 16,5 18,5 ve 20mm 3 gün değerlendirdik eşimde de sperm sorunu yok olur mu acaba henüz 5.gündeyimbir de çoğul gebelik riski var mı diye korkuyorum sizin 3 yumurta büyüklüğü nasıldı
Malesef ben kullandım 4. Günümde ilacı kesmek durumunda kaldık. Görme bozukluğu yaptı 2.75 bir anda gözlerim bozuldu çok nadir kişide oluyormuş bende onlardan biriyim. Normalde birçok kişiye faydası olmuş ama bana yan etki yaptıKlomen kullanıp faydasını gören oldu mu olduysa lütfen moral verelim destek olalım birbirimize
Benim adet günüme daha var sabırla inançla ve dua ile bekliyorum inşallah sağlıkla tutmuşturNe kdr büyüdüler bilmiyorum ama ucundede gebelik oluşma ihtimali vardı üçüz de ikiz de olabilir tekte olabilir veya hiçte olmayabilir dedi ben gebeligimi 14.gun kan vererek öğrendim 138 falandı beta herhalde şuan 16+2 deyiz
Doktor beni çağırmadı yumurtalarım büyüdü mü büyümedi mi hiç bilmiyorum inşallah gebelik oluşmuştur sağlıkla huzurla şöyle ikiz dese ayy ne güzel olurdu Allah hepimize sağlıkla huzurla mutlulukla nasip etsin inşallahMerhaba benim de klomen ile 3 yumurtam büyüdü 16,5 18,5 ve 20mm 3 gün değerlendirdik eşimde de sperm sorunu yok olur mu acaba henüz 5.gündeyimbir de çoğul gebelik riski var mı diye korkuyorum sizin 3 yumurta büyüklüğü nasıldı
Bol bol muz yiyebilirsin tutunmasina yardımcı olurBenim adet günüme daha var sabırla inançla ve dua ile bekliyorum inşallah sağlıkla tutmuştur
Aaaa çok teşekkür ederim bunu bilmiyordumBol bol muz yiyebilirsin tutunmasina yardımcı olur
Sizde belirtiler var mıydı neydi belirtilerBol bol muz yiyebilirsin tutunmasina yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?