- 30 Ekim 2024
- 15
- 1
- 1
- 26
Siz çatlatma iğnesi yaptırmadınız mı pekiSizde belirtiler var mıydı neydi belirtiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz çatlatma iğnesi yaptırmadınız mı pekiSizde belirtiler var mıydı neydi belirtiler
Göğüs ucu ağrısı kasıklarda kramp vardı bide aşırı gazSizde belirtiler var mıydı neydi belirtiler
Yok iğne istemedi bendenSiz çatlatma iğnesi yaptırmadınız mı peki
Diğer ikisi var bir tek göğüs ucu ağrısı yokGöğüs ucu ağrısı kasıklarda kramp vardı bide aşırı gaz
Herkeste belirtiler değişebiliyor canım belirtisiz gecirende var dolu dolu yasayandaDiğer ikisi var bir tek göğüs ucu ağrısı yok![]()
Bugün yaptığım idrar testi negatif çıktıHerkeste belirtiler değişebiliyor canım belirtisiz gecirende var dolu dolu yasayanda![]()
Kaç gün var reglineBugün yaptığım idrar testi negatif çıktı![]()
4Kaç gün var regline
Canım bende de çıkmamıştı 4 gün kala az sabret o dört günu bekle direkt kan ver testle ugrasma
Gerçekten miCanım bende de çıkmamıştı 4 gün kala az sabret o dört günu bekle direkt kan ver testle ugrasma
Yaaa inşallah mucizen seninledir canım umarım rabbim hayal kırıklığı yaşatmaz sanaGerçekten milütfen bana dua edebilir misin hamile duası kabul olur inşallah bende öyle olurum sen bana umut oldun Klomen kullanmaya başladığımdan beri
Regl oldum bu sabahYaaa inşallah mucizen seninledir canım umarım rabbim hayal kırıklığı yaşatmaz sana![]()
Geçmiş olsun canım stres yapma lütfen umarım bidahaki aya alırsın müjdeli haberiRegl oldum bu sabah![]()