Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı bakarmısınızz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman beklim sadece vitamini kullanim haftaya gittiğimdede belirtirim bu durumumu

Şimdi bende doktora gittim.durumumu anlattım.gebelik istiyorum dedim.once alttan muayene etti doktor.regl tarihimi sordu.2. günü gel hormonlara bakalım dedi.gittim baktı.o gün bana klomen yazdı hafta gel yumurtlamaya da bakalım dedi.

Daha sonra gittiklerimde sadece alttan muayene etti yine klomen ile yumurta takibi yaptı.hormonlari sonra istemedi.
2 ay önce hamilelik riskim var dedim.test istedi negatif çıktı klomen devam regl olunca dedi.

Anladım canım doktorum aslında çok iyi biri neden böyle yaptı bilmiyorum haftaya gittiğimde konusucam teşekkür ederim

Anladım canım doktorum aslında çok iyi biri neden böyle yaptı bilmiyorum haftaya gittiğimde konusucam teşekkür ederim
Şüphen olmadığını düşündü bence.
Birde yumurta takibi yapmaya başlayalım diye düşünmüş ki klomen vermiş.

Klomen kullanıyorum geçen ay kullandım adetten sonra 17 gün adet oldm. Bu ay 2 kutu kullanırdı doktor. Bugün 18. Gün. Adet günüm pazartesi. Sizce test yapmalımıyım. Hergün biraz daha umut oluyor. Vücudumu dinlemekten yoruldum artık

Şüphen olmadığını düşündü bence.
Birde yumurta takibi yapmaya başlayalım diye düşünmüş ki klomen vermiş.
Canım dün yine gittim doktora kullanmadıgımı söyledim biraz kızdı ultrosonda baktıgını görmediğini bu yüzden verdiğini söyledi dün yine baktı ultrasonla yine yoktu ilaçlarını kullanıp gel dedi adet geçiktiği ve yumurta büyümesi için vermiş 8 gün geçikti adetimi suan kullanıyorum acıkcası yinede korkuyorum

Ultrasonda hemen belli olurmuki kese
Önce kanda belli olur.
İdrar testinde belli olur.
Kanda gebelik varsa değerin takip edilir.
Kese hemen görünmez.
Senin hamilelik durumun yok.yumurtlama ve yumurta kalitede sorun var.
Doktor o yüzden klomen vermiş.
Bu ilaç yumurta oluşumunda etkili..
Pko olabilirsin.
Sen doktorunu dinle.klomen kullan.yumurta takibi yapılsın.regl olunca hemen hormon baktır.

Hormon bakıldı hiç bi
Hormon 1 ay önce baktırdım hiçbir sorunum yok hepsi gayet iyi değerde pko değilim sadeve adet düzensizliğim var doktorun söylediğine göre yumrtalarımda gayet iyi

Klomeni şey verdi yumurtan biraz daha büyüsün ve ovülasyon testi yapınca bende gazla pik olmuyodu bu sebepten birda adetim düzelsin diye prolaktin sorunum var tek 35 değerde

Klomeni şey verdi yumurtan biraz daha büyüsün ve ovülasyon testi yapınca bende gazla pik olmuyodu bu sebepten birda adetim düzelsin diye prolaktin sorunum var tek 35 değerde
Regl düzensizliği var demek ki Pko var sende ve prolaklin verdi.duzene girene kadar tedavi olacaksın.
Yumurtlama için klomen kullanacaksın.
Yumurta takibi yapacak doktor.
Sonra iğne yapar yada ilişki önerir.
Şuan korkacagin bişey yok
O zaman da ben demiştim ilaçları kullan.
Düzenli kullan.
Gebelik görse doktor vermezdi.
Dediğim oldu

Bu ilaçları düzenli kullanacaksın.
Düzenli muayene olacaksın.

Aynen öyle ama regl düsensizliğini prolaktin tetikliyo pko değil pko diye bakmıstı ilkten doktor ama çıkmadı Allaha şükür pko olsaydı hormonlarım bozuk olurdu ve ayrıca yumurtalarıma bakılınca gözükürdü
Prolaktin içinde dostinex ilacı verdi işte bunların hepsini kullanıp muane olmaya gidicem

Klomeni reglin 3 günü kullanıyorsun zaten regl olmazsan kullanma bı ise yaramaz adettin 1 hafta gecikirse test yap

şu an yapacağın birşey yok. Adeti bekle gecikirse kan ver. Baktın adet oldun 3 ya da 5. günü günde 2 şer tane olmak üzere 5 gün kullanılır. İçinde 10 adet oluyor zaten haplar. kullanıp bittikten 5 gün sonra ulturasonla bakılır yumurta oluşmuş mu.

Merhabalar ben size bişey soracaktım klomen kullanıp kasiklari sürekli ağrıyan oldumu bazen şiddetlendi agri

Adetim 12 gün geçiyo doktorum kullanıp geliceksim dedi kullanıyorum suan 6 tane kaldı

Acaba kist mi oluştu çünkü 2 defa resmen kivrandim sizinki de mi öyle oldu
Kaç tane kullandım bende 2 gün ağrım oldu sonra düzeldi suan ağrım yok doktor kontrolünde kullanmıyormusun mesela ben bitince doktoruma gidicem

Kaç tane kullandım bende 2 gün ağrım oldu sonra düzeldi suan ağrım yok doktor kontrolünde kullanmıyormusun mesela ben bitince doktoruma gidicem
Günde 1 tane kullandım 5 gün daha öncede kullandım hiç böyle olmamıştı oda günde 2 tane yanında antibiyotikle kullanmistim.doktora gitmedim gitsem kullandiracakti zaten bıktım doktora gitmekten Kendi başıma bişey yapım dedim onuda beceremedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…