O zaman beklim sadece vitamini kullanim haftaya gittiğimdede belirtirim bu durumumuŞimdi arkadaşım klomen falan kullanma sen.
Klomen regl olunca 3.veya 5. Gün kuaniliyor.yumurta oluşumu için.doktor ne şekilde onerdiyse günde 3 veya 2 o şekilde kullan.sonra haftaya git yumurta gelişimini takip etsin ama regl olmadan kullanılmaz.
Gebelik şüphen varsa hiç ilaç kullanma.regl olunca rahat rahat kullan.
Anladım canım doktorum aslında çok iyi biri neden böyle yaptı bilmiyorum haftaya gittiğimde konusucam teşekkür ederimŞimdi bende doktora gittim.durumumu anlattım.gebelik istiyorum dedim.once alttan muayene etti doktor.regl tarihimi sordu.2. günü gel hormonlara bakalım dedi.gittim baktı.o gün bana klomen yazdı hafta gel yumurtlamaya da bakalım dedi.
Daha sonra gittiklerimde sadece alttan muayene etti yine klomen ile yumurta takibi yaptı.hormonlari sonra istemedi.
2 ay önce hamilelik riskim var dedim.test istedi negatif çıktı klomen devam regl olunca dedi.
Şüphen olmadığını düşündü bence.Anladım canım doktorum aslında çok iyi biri neden böyle yaptı bilmiyorum haftaya gittiğimde konusucam teşekkür ederim
Canım dün yine gittim doktora kullanmadıgımı söyledim biraz kızdı ultrosonda baktıgını görmediğini bu yüzden verdiğini söyledi dün yine baktı ultrasonla yine yoktu ilaçlarını kullanıp gel dedi adet geçiktiği ve yumurta büyümesi için vermiş 8 gün geçikti adetimi suan kullanıyorum acıkcası yinede korkuyorumŞüphen olmadığını düşündü bence.
Birde yumurta takibi yapmaya başlayalım diye düşünmüş ki klomen vermiş.
Ultrasonda hemen belli olurmuki keseŞüphen olmadığını düşündü bence.
Birde yumurta takibi yapmaya başlayalım diye düşünmüş ki klomen vermiş.
Önce kanda belli olur.Ultrasonda hemen belli olurmuki kese
Hormon 1 ay önce baktırdım hiçbir sorunum yok hepsi gayet iyi değerde pko değilim sadeve adet düzensizliğim var doktorun söylediğine göre yumrtalarımda gayet iyiÖnce kanda belli olur.
İdrar testinde belli olur.
Kanda gebelik varsa değerin takip edilir.
Kese hemen görünmez.
Senin hamilelik durumun yok.yumurtlama ve yumurta kalitede sorun var.
Doktor o yüzden klomen vermiş.
Bu ilaç yumurta oluşumunda etkili..
Pko olabilirsin.
Sen doktorunu dinle.klomen kullan.yumurta takibi yapılsın.regl olunca hemen hormon baktır.
Klomeni şey verdi yumurtan biraz daha büyüsün ve ovülasyon testi yapınca bende gazla pik olmuyodu bu sebepten birda adetim düzelsin diye prolaktin sorunum var tek 35 değerdeÖnce kanda belli olur.
İdrar testinde belli olur.
Kanda gebelik varsa değerin takip edilir.
Kese hemen görünmez.
Senin hamilelik durumun yok.yumurtlama ve yumurta kalitede sorun var.
Doktor o yüzden klomen vermiş.
Bu ilaç yumurta oluşumunda etkili..
Pko olabilirsin.
Sen doktorunu dinle.klomen kullan.yumurta takibi yapılsın.regl olunca hemen hormon baktır.
Regl düzensizliği var demek ki Pko var sende ve prolaklin verdi.duzene girene kadar tedavi olacaksın.Klomeni şey verdi yumurtan biraz daha büyüsün ve ovülasyon testi yapınca bende gazla pik olmuyodu bu sebepten birda adetim düzelsin diye prolaktin sorunum var tek 35 değerde
Aynen öyle ama regl düsensizliğini prolaktin tetikliyo pko değil pko diye bakmıstı ilkten doktor ama çıkmadı Allaha şükür pko olsaydı hormonlarım bozuk olurdu ve ayrıca yumurtalarıma bakılınca gözükürdüRegl düzensizliği var demek ki Pko var sende ve prolaklin verdi.duzene girene kadar tedavi olacaksın.
Yumurtlama için klomen kullanacaksın.
Yumurta takibi yapacak doktor.
Sonra iğne yapar yada ilişki önerir.
Şuan korkacagin bişey yok
O zaman da ben demiştim ilaçları kullan.
Düzenli kullan.
Gebelik görse doktor vermezdi.
Dediğim oldu
Bu ilaçları düzenli kullanacaksın.
Düzenli muayene olacaksın.
Klomeni reglin 3 günü kullanıyorsun zaten regl olmazsan kullanma bı ise yaramaz adettin 1 hafta gecikirse test yapKızlar dün doktora gittim hiçbir sorunum yoktu ama bana gebelik testi yapılmadan vitamin birde klomen ilacı verildi adetime 2 gün var ama adet düsensizliğim var belli olmuyo sizce kullansammı gebelik olursa düşüğe neden olabilir mi ?????
Benm çok ağrıyor kullanıyorum ama yumurta büyüyormus bu nedenle ağrı oluyormusMerhabalar ben size bişey soracaktım klomen kullanıp kasiklari sürekli ağrıyan oldumu bazen şiddetlendi agri
Adetim 12 gün geçiyo doktorum kullanıp geliceksim dedi kullanıyorum suan 6 tane kaldışu an yapacağın birşey yok. Adeti bekle gecikirse kan ver. Baktın adet oldun 3 ya da 5. günü günde 2 şer tane olmak üzere 5 gün kullanılır. İçinde 10 adet oluyor zaten haplar. kullanıp bittikten 5 gün sonra ulturasonla bakılır yumurta oluşmuş mu.
Acaba kist mi oluştu çünkü 2 defa resmen kivrandim sizinki de mi öyle olduBenm çok ağrıyor kullanıyorum ama yumurta büyüyormus bu nedenle ağrı oluyormus
Kaç tane kullandım bende 2 gün ağrım oldu sonra düzeldi suan ağrım yok doktor kontrolünde kullanmıyormusun mesela ben bitince doktoruma gidicemAcaba kist mi oluştu çünkü 2 defa resmen kivrandim sizinki de mi öyle oldu
Günde 1 tane kullandım 5 gün daha öncede kullandım hiç böyle olmamıştı oda günde 2 tane yanında antibiyotikle kullanmistim.doktora gitmedim gitsem kullandiracakti zaten bıktım doktora gitmekten Kendi başıma bişey yapım dedim onuda beceremedim galibaKaç tane kullandım bende 2 gün ağrım oldu sonra düzeldi suan ağrım yok doktor kontrolünde kullanmıyormusun mesela ben bitince doktoruma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?