Alya1617 Bebiş isteyen Anniş Adayı 🤲🏻 Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 331 121 53 27 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Alya1617 #41 Zennep .!.: Günde 1 tane kullandım 5 gün daha öncede kullandım hiç böyle olmamıştı oda günde 2 tane yanında antibiyotikle kullanmistim.doktora gitmedim gitsem kullandiracakti zaten bıktım doktora gitmekten Kendi başıma bişey yapım dedim onuda beceremedim galiba Genişletmek için tıkla... Hayır saçamalama doktor kontrolümde içmen lazım ilacı yoksa kist yapar çatlamazsa
Zennep .!.: Günde 1 tane kullandım 5 gün daha öncede kullandım hiç böyle olmamıştı oda günde 2 tane yanında antibiyotikle kullanmistim.doktora gitmedim gitsem kullandiracakti zaten bıktım doktora gitmekten Kendi başıma bişey yapım dedim onuda beceremedim galiba Genişletmek için tıkla... Hayır saçamalama doktor kontrolümde içmen lazım ilacı yoksa kist yapar çatlamazsa
Z Zennep Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2021 766 458 53 39 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Alya1617 #42 Alya1617 .!.: Hayır saçamalama doktor kontrolümde içmen lazım ilacı yoksa kist yapar çatlamazsa Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir tuhaflık var bu ay bende anlamadım ne olduğunu adet olunca gideceğim doktora zaten
Alya1617 .!.: Hayır saçamalama doktor kontrolümde içmen lazım ilacı yoksa kist yapar çatlamazsa Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bir tuhaflık var bu ay bende anlamadım ne olduğunu adet olunca gideceğim doktora zaten