Klomen kullanımı hakkında

asse0659

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba kızlar ben ilk defa klomen kullanacağım ama kafam karıştı. Doktorun dediğini de tam hatırlayamıyorum ama adetin 3. günü ilaca başla 5 gün günde 1 tane iç sonra kontrole gel demişti sanırım. Kutunun üzerinde 3. gün başla günde 1 iç yazıyor ama kontrole ilaç bitince gideceğim diye biliyordum ama burda ilaç bittikten 5 gün sonra gidenlerde olunca kafam karıştı. Mesela adetin başlangıcı ne sayıyorsunuz benim adetten önce hep leke gelir onu da mı adet başlangıcı saymam gerekir?

Hayır beş gün içiyorsun doktor ne dediyse ona göre gidiyorsun
Mesela benim şöyle olmuştu pazartesi günü gittim adetimin üçüncü günüydü o gün hapa başladım beş gün boyunca içtim cuma gününe kadar
Cumartesi pazar boş geçti pazartesi gittim

Anladım teşekkürler. Bugün başlayacağım o zaman haftaya perşembe cuma giderim.

Mrb klomen kullandınız sanırım herhangi bir yan etkisi oldu mu merak ediyorum. Bende bugün akşam baslicam ilk defa.

Mrb klomen kullandınız sanırım herhangi bir yan etkisi oldu mu merak ediyorum. Bende bugün akşam baslicam ilk defa.
Bana bir yan etkisi olmadı doktorum bana ağrı kesici de vermişti ilacı içinde 1-2 saatliğine baş ağrısı yapıyor onun dışında bi etkisini görmedim henüz

Bana bir yan etkisi olmadı doktorum bana ağrı kesici de vermişti ilacı içinde 1-2 saatliğine baş ağrısı yapıyor onun dışında bi etkisini görmedim henüz
Merhaba ben de başlayacağım klomene oruçlu iken bu tedavi mantıklı mı sizce

Merhaba öncelikle inşallah rabbim emeğinizi boşa çevirmesin hayırlısıyla bebekler naip etsin. mantıklı mı bilmem ama ben günde 1 adet içiyordum ki zaten adetli olup oruç tutmadığımız zamana denk geliyor. onun dışında bir rahatsızlığın yoksa mantıksız değil bence bi etkisi olmaz diye düşünüyorum.

Regl başlangıcı konusunda cumartesi doktorum şöyle uyarıda bulundu: ilk gününü lekelenme olduğu günden değil gerçekten kanaman geldiği ve söküldüğünü hissettiğin günü 1. Gün olarak say dedi. Lekelenme olanı sayma dedi

Merhaba bana doktorum öyle bir şey demedi ama araştırıp kendim öğrendim gerçek kanamanın olduğu zaman başladım ben de. kontrol için size ne zaman gelin dedi sanırım ben cuma günü kontrole gideceğim bugün son ilacımı içeceğim.

Reglin 3. Günü ilaca başla, ilaç 5 gün kullanılacak, ilaç bittikten 5 gün sonra gel dedi. Ama her o kontrole gittiğim günden 3-4 gün sonra da kontrole çağırdı büyümeye devam etti mi yumurtalıklar diye

Ben içtim dün ama bişey anlamadım etki falan olmadı inşallah olmazda.. rabbim sevindirsin hepimizi

Bende dün itibariyle ilk kez başladım dert etmeyin bence.. doktorum banada günde bir kez verdi iftar sonrası icicem bakalim nasip her şey..

Ben içtim dün ama bişey anlamadım etki falan olmadı inşallah olmazda.. rabbim sevindirsin hepimizi
amin inşallah çok beklemeden, emeğinizin karşılığını çabucak alır da evlat sahibi olursunuz inşallah

amin inşallah çok beklemeden, emeğinizin karşılığını çabucak alır da evlat sahibi olursunuz inşallah
Amin amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah rabbim dizide sevindirir kimsenin emeği boşa gitmesin yormadan umutla nasip olsun

Dün başladım 5 gün kullan dedi 28 şubatta biticek 3 Mart'ta kontrole gidicem
bana da bitince gel dedi diye hatırlıyorum emin değilim ama maalesef. bugün bitecek yarın ya da cuma gideyim bakalım ben de

Çatlama zamanı regl sonrası dikkat etmek gerekiyor beslenmeye falan dediler pcosta var bende şimdi uyku düzenim de bozuldu gündüz uyuyorum öğleye doğru kalkıyorum bi etkisi olur mu ilaca diye düşünüyorum açlığın susuzluğun

bana da bitince gel dedi diye hatırlıyorum emin değilim ama maalesef. bugün bitecek yarın ya da cuma gideyim bakalım ben de
Bitince gel demisse bitince gitmeniz daha doğru olur bana 3 Martta gel dedi. Kaşeli bir kağıt verdi bana üstünde kullandığım günler ve kontrol zamanı yazıyor

bende de pcos var benimde hem yeme hem uyku düzenim bozuldu da psikolojik olarak kendimizi öyle entegre etmemeliyiz bence. olacaksa her türlü oluyor ama stres yapınca olmuyor. sahurda ve iftarda sağlıklı beslenirsek bi problem olmaz inşallah. bir de size de zayıflamanız söylendi mi ya da hiç zayıflyabildiniz mi ben o kadar diyet yapıyorum gram veremiyorum

`