• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanımı sonrası ultrason muayenesi acil yardım

glsmshn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
13
3
1
31
Kızlar biraz önce ultrasonla muayene oldum. Hemşireyim nöbetteyim doğumhaneye gittim rica ettim baktılar. 2-6 haziran arası klomen kullanmıştım. Yumurtalıklarıma baktı sol tarafta 10mm gördü sağ tarafta 9mm ve 22 mm gördü. Klomen biteli iki gün oldu. 22 mm yumurtaya biraz fazla büyümüş olumsuz gibi konuştular. 9mm ve 10 mm olanı iyi gibi değerlendirdiler benim kafam çok karıştı.

sat 29 mayıs bat 24 haziran. Döngümün 10.günündeyim. 22cm çok büyümüş dediler. Spontan çatlamasını beklicez dediler ama olumsuzmuş bu büyüklük fazlaymış gibi konuştular. 9mm-10mm olana iyi dediler. Onlar fazla küçük değilmi anlayamadım

Kızlar biraz önce ultrasonla muayene oldum. Hemşireyim nöbetteyim doğumhaneye gittim rica ettim baktılar. 2-6 haziran arası klomen kullanmıştım. Yumurtalıklarıma baktı sol tarafta 10mm gördü sağ tarafta 9mm ve 22 mm gördü. Klomen biteli iki gün oldu. 22 mm yumurtaya biraz fazla büyümüş olumsuz gibi konuştular. 9mm ve 10 mm olanı iyi gibi değerlendirdiler benim kafam çok karıştı.
Yok ya
Benim son kontrolde 24 çıktı
Ertesi sabah çatladı
Ovülasyon testi alın hemen 🥰 çatlamayı bulup ilişki olsun 🥰 iğne kullanmayacaksanız

sat 29 mayıs bat 24 haziran. Döngümün 10.günündeyim. 22cm çok büyümüş dediler. Spontan çatlamasını beklicez dediler ama olumsuzmuş bu büyüklük fazlaymış gibi konuştular. 9mm-10mm olana iyi dediler. Onlar fazla küçük değilmi anlayamadım
Ben tüp bebek tedavisine başladım.Klomen kullandırttı doktorum.Döngümün 11.gününde sol tarafta 10 ml yumurta görüldü ultrasonda.Ben doğuda yaşıyorum doktorum İstanbul da.E2 değerime göre başka yumurtaların da vardır görmemişlerdir dedi İstanbul a çağırdı.Okul işlerim olduğu için gidemedim.Bir sonraki aya kaldı artık.10 ml olan yumurtaya ne oldu bilmiyorum 😀Geçen hafta karnım çok ağrıyor du.Yumurtanın büyüdüğü anlamına geliyormuş.

Yok ya
Ertesi sabah çatladı
Ovülasyon testi alın hemen 🥰 çatlamayı bulup ilişki olsun 🥰 iğne kullanmayacaksanız
Canım ben zaten yumurtlama testi yapıyorum. Onda da pik yok anlam veremedim 22mm yumurta büyümüş se (ki büyümüş ben de gördüm ultrasonda ) yumurtlama testinde pik olmalıydı. Kaç gündür yapıyorum t çizgisi çok silik

Yok ya
Ertesi sabah çatladı
Kızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mı

Yok ya
Ertesi sabah çatladı
Ovülasyon testi alın hemen 🥰 çatlamayı bulup ilişki olsun 🥰 iğne kullanmayacaksanı
Yok ya
Ertesi sabah çatladı
Ovulasyon testinde 22 mm yumurtam olmasına rağmen pik göstermiyor nasıl çatladığını anlyacağım. Onun kendi kendine çatlaması gerekiyor. Sizde gebelik oluştu mu

Evet o ay hamile kaldım
Daha pil değilse büyüyecek demektir
Test yapmaya devam edin

Kızlar merhaba 18 mayıs da regl oldum ve reglim 3 günü klomene başladım günde 2 tane olmak üzeri 5 gün kullandım doktorum yumurtama bakmak için çağırmadı sadece dediği şey ilaç bittikten sonra 3 gün ilişki ve sonra gün aşırı ilişki dedi şuan kasıklarımda belimde ağrı var acaba ilacın etkisi mi yoksa gün aşırı ilişkiye giriyorum ondan dolayı mı
İlişkiden değildır
Yumurta kaşık ağrısı yapıyor ama bilemiyorum

Evet o ay hamile kaldım
Daha pil değilse büyüyecek demektir
Test yapmaya devam edin
Dün gece ultrason muayenesi oldum ya aybı zamanda 22mm yumurta görülen sağ kasığımda ağrı baskı da vardı. Sabah eve geldim şidderli bir akıntım oldu patlama gibi aha çatladı dedim arkasından 4-5 tane havuç yedim uyudum uyandıö gerçekten kasık ağrım geçmişti çatlamış olduğunu düşünüyorum. Değerlendiremedim eşim işten gelmedi umarım geç kalmış olmam. Düşündüğüm çatlama saatinden 14-15 saat geçti. Yumurta 24 saat yaşıyor diye biliyorum inşallah tutar

Dün gece ultrason muayenesi oldum ya aybı zamanda 22mm yumurta görülen sağ kasığımda ağrı baskı da vardı. Sabah eve geldim şidderli bir akıntım oldu patlama gibi aha çatladı dedim arkasından 4-5 tane havuç yedim uyudum uyandıö gerçekten kasık ağrım geçmişti çatlamış olduğunu düşünüyorum. Değerlendiremedim eşim işten gelmedi umarım geç kalmış olmam. Düşündüğüm çatlama saatinden 14-15 saat geçti. Yumurta 24 saat yaşıyor diye biliyorum inşallah tutar
Eğer nasibinizde varsa her türlü olur siz merak etmeyin 🥰 Rabbim olmayanı oldurur çok şükür
Yeter ki sağlıkla hayırla gelsin

Back
X