Gebeliğe Hazırlık klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

neiraida

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
540
538
103
istanbul
merhabalar herkese, ben mayıs ve eylül ayında iki kimyasal gebelik yaşadım. sekiz aydır da korunmuyorduk eşimle ve doktor en sonunda klomen verdi. adetin 5. günü beş gün iki hap kullandım. sorum şu doktor bana 2-3 ekim gibi gel demişti ama ben işten dolayı 4 ekimde gidebileceğim. iğnesiz yumurta çatlar mı? reglim gayet düzenli bu arada yumurtalar iyice büyüsün diye verdi doktor. ve klomen sonrası ne gibi belirtiler oldu yumurtlama adına yardımcı olursanız çook sevinirim :dua::dua:

Canim oncelikle tedavin hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin.. bende 5 gun kullandim bitti. Bugun kontrole gittim henuz yeterince buyuk degil dedi doktorum. Igne gunumu bekliyorum. Ignesiz de catlar ama igne biraz garantiye gitmek icin vuruluyor.
Benim buunku kontrolde solda 2 sagda 1 toplam 3 yumurtam buyuyor. Belirti olarakta sol kasigimda hafif sancilar oluyor bazen ama normal yumurta buyuyor. Insallah iyi neticelenir bekliyoruz umutla yavrularimizi

• Beğen
Reactions: Eva
Canim oncelikle tedavin hayirli olsun insallah guzel sonuclar alirsin.. bende 5 gun kullandim bitti. Bugun kontrole gittim henuz yeterince buyuk degil dedi doktorum. Igne gunumu bekliyorum. Ignesiz de catlar ama igne biraz garantiye gitmek icin vuruluyor.
Benim buunku kontrolde solda 2 sagda 1 toplam 3 yumurtam buyuyor. Belirti olarakta sol kasigimda hafif sancilar oluyor bazen ama normal yumurta buyuyor. Insallah iyi neticelenir bekliyoruz umutla yavrularimizi

Amin inşallah, ne kadardır tedavi oluyorsun acaba

30 gün sürüyor telefondaki uygulamaya göre yumurtlamam ayın 6sında falan

Ozaman sıkıntı yapıp kendini kasma hayırlısı olsun senın için. erken çatlayanda var geç çatlayanda ama genelde adet döngüsü ortasınd aolur

Ozaman sıkıntı yapıp kendini kasma hayırlısı olsun senın için. erken çatlayanda var geç çatlayanda ama genelde adet döngüsü ortasınd aolur
inşallah yarın 15. gün bakalım doktor ne diycek :KK61: valla işi bırakmayı bile düşündüm izin alamadığım için:KK61:

bende şubattan beri tuturamıyorum. gecen ay farklı bi doktor klomen başlayalım demişti bugun gittiğim ise klomen zaman kaybı yumurtaların iyi direk aşılama yapalım dedi. bende bu ay barı klomen denesem dedim ben isteyınce 1 aylık deneyelim peki dedi. ama çatlatma yapmıcam kendı çatlayacak takip edelim dedi. kafam çok karıştı.

bende şubattan beri tuturamıyorum. gecen ay farklı bi doktor klomen başlayalım demişti bugun gittiğim ise klomen zaman kaybı yumurtaların iyi direk aşılama yapalım dedi. bende bu ay barı klomen denesem dedim ben isteyınce 1 aylık deneyelim peki dedi. ama çatlatma yapmıcam kendı çatlayacak takip edelim dedi. kafam çok karıştı.

off kafalar hep karışıyor dimi çok haklısın :(. benim doktorum aşılamadan bahsetmedi hiç ilk klomeni kullandım 3-4 ay içinde bir gebelik olacaktır dedi o kesin konuşunca rahatladım. doktorundan memnun musun bence doğru doktoru bulmak da çok önemli çünkü; ben üniversite hastahanesine gidiyorum mesela haliyle doktorum herşeyi tek tek anlatıyor öğrencisine anlatır gibi

off kafalar hep karışıyor dimi çok haklısın :KK43:. benim doktorum aşılamadan bahsetmedi hiç ilk klomeni kullandım 3-4 ay içinde bir gebelik olacaktır dedi o kesin konuşunca rahatladım. doktorundan memnun musun bence doğru doktoru bulmak da çok önemli çünkü; ben üniversite hastahanesine gidiyorum mesela haliyle doktorum herşeyi tek tek anlatıyor öğrencisine anlatır gibi

biraz kafamı karıştırdı ilk defa gidiyorum. hastanede çalıştıgım içim personele bakan bi dokotra gittim ama içim ısınmadı

biraz kafamı karıştırdı ilk defa gidiyorum. hastanede çalıştıgım içim personele bakan bi dokotra gittim ama içim ısınmadı

Doktor çok kritik bence içinden geldiği gibi davran bunun yanında da iyi bir doktor araştırmasına gir. Benim doktorum üç dört ay doğal yollardan deneyin demişti mesela ama buna karşılık her ay konuştuk en sonunda ben sabırsızlanınca klomen verdi bana. Doktorun seni dinleyip sorunlarını ve isteklerini anlaması lazım bence.

Bitti mi klomen senin? Bende bitti ve uyku yaptı aşırı çişe çıkıyorum bir de yaptı mı sende böyle etkiler?

Doktor çok kritik bence içinden geldiği gibi davran bunun yanında da iyi bir doktor araştırmasına gir. Benim doktorum üç dört ay doğal yollardan deneyin demişti mesela ama buna karşılık her ay konuştuk en sonunda ben sabırsızlanınca klomen verdi bana. Doktorun seni dinleyip sorunlarını ve isteklerini anlaması lazım bence.

Bitti mi klomen senin? Bende bitti ve uyku yaptı aşırı çişe çıkıyorum bir de yaptı mı sende böyle etkiler?

ben cuma başlayacagım daha. yumurtaların iyi gerek yok dediği içinde kullansammı bilemedim.

ben cuma başlayacagım daha. yumurtaların iyi gerek yok dediği içinde kullansammı bilemedim.

Ben şöyle anlatayım benim yumurtaların sağlam herhangi bir sorun yoktu ama kolaylaştırmak açısından al bu hapı dedi mesela yarın gidip baktıracağım ne kadar büyümişler diye. Bir yan etkisi yok bence deneyebilirsin kullanmayı ben yarın da yazarım Dr ne dedi diye buraya

çok iyi
Ben şöyle anlatayım benim yumurtaların sağlam herhangi bir sorun yoktu ama kolaylaştırmak açısından al bu hapı dedi mesela yarın gidip baktıracağım ne kadar büyümişler diye. Bir yan etkisi yok bence deneyebilirsin kullanmayı ben yarın da yazarım Dr ne dedi diye buraya
olur canım sevinirim. peki doktormu önerdi senmi istedğin. bide çatlama iğnesi yapacaklarmı sana

çok iyi

olur canım sevinirim. peki doktormu önerdi senmi istedğin. bide çatlama iğnesi yapacaklarmı sana

Doktorum önerdi bana dört tane gelişmiş yumurta vardı benim, en küçüğü 7 en büyüğü 9mm beraber kontrollü büyütelim kontrollü gidelim dedi bana klomen verdi bu yüzden. iğne de olacaktım ama işten izin alamadım dün ya da bugün gitmem lazımdı bakalım yarın gecikmediyse iğne de olurum.

yani doktor bana ne dese yapacağım valla çok istiyorum :)

bende artı
Doktorum önerdi bana dört tane gelişmiş yumurta vardı benim, en küçüğü 7 en büyüğü 9mm beraber kontrollü büyütelim kontrollü gidelim dedi bana klomen verdi bu yüzden. iğne de olacaktım ama işten izin alamadım dün ya da bugün gitmem lazımdı bakalım yarın gecikmediyse iğne de olurum.

yani doktor bana ne dese yapacağım valla çok istiyorum :)

bende çok istiyorum artık 8 ay oldu. bide ikinciyi yapıp çıkım çocucklarıma ben bakmak istiyorum 1 kızım var 2,5 yaşında bi orda bi burda büyüyo maddi sıkıntı yüzünde suan çıkamıyorumda. :( bende çatlama yapsın diyorum ama hayır diyo doktor :/ bide özel hastanede bi doktora gideyim diorum beni çatlatın diye :D acaba ne kadar çatlatma iğneleri araştırdınmı hiç.

bende artı

bende çok istiyorum artık 8 ay oldu. bide ikinciyi yapıp çıkım çocucklarıma ben bakmak istiyorum 1 kızım var 2,5 yaşında bi orda bi burda büyüyo maddi sıkıntı yüzünde suan çıkamıyorumda. :KK43: bende çatlama yapsın diyorum ama hayır diyo doktor :/ bide özel hastanede bi doktora gideyim diorum beni çatlatın diye :KK70: acaba ne kadar çatlatma iğneleri araştırdınmı hiç.

yok da doktorum ucuz bir tedavi dedi, klomen 5,75ti bu ne kadardır bilmiyorum. benim kısmet olursa ilk çocuğum olacak iki kez kimyasal geçirdim bu ay ümitliyim :halay:

bence de söyle çünkü tam yumurtlama gününü saatini bilmek önemli bence hem kendini de ayarlamış olursun benim eşim iş seyahatine gidecekti gitmedi bu yüzden, keşke şu çocuğu tek başımıza yapabilsek :KK70:

yok da doktorum ucuz bir tedavi dedi, klomen 5,75ti bu ne kadardır bilmiyorum. benim kısmet olursa ilk çocuğum olacak iki kez kimyasal geçirdim bu ay ümitliyim :halay:

bence de söyle çünkü tam yumurtlama gününü saatini bilmek önemli bence hem kendini de ayarlamış olursun benim eşim iş seyahatine gidecekti gitmedi bu yüzden, keşke şu çocuğu tek başımıza yapabilsek :KK70:

tek başımıza :D inşallah kısmet olurda kavuşursun böyle bir sevgi olamaz allah isteyen herkese nasip etsin. kimsenın kucagını boş bırakmasın inşallah. ben ilkini ovülasyon ile takip edip ilk denememde tutturdum ama bu tutmuyo inatçı olcak galiba bekletiyo beni :) hayır yanı ben istiyorum çatlatma iğnesi yapsa doktor ne olcak sinir oldum. zararı varmı acaba

tek başımıza :KK70: inşallah kısmet olurda kavuşursun böyle bir sevgi olamaz allah isteyen herkese nasip etsin. kimsenın kucagını boş bırakmasın inşallah. ben ilkini ovülasyon ile takip edip ilk denememde tutturdum ama bu tutmuyo inatçı olcak galiba bekletiyo beni :) hayır yanı ben istiyorum çatlatma iğnesi yapsa doktor ne olcak sinir oldum. zararı varmı acaba

amin inşallah, benim de ilk kimyasal öyle oldu ovülasyon takibiyle ama dört ay sürmüştü. şimdi işte sekizinci ay bitti dokuzda tedavi oluyorum. nasibini bekliyordur bebiş belki :)

bilmiyorum yan etkisi yoktur herhalde gerçi klomen kullananlarda kist oluyormuş ama iğnede olur mu onu bilmiyorum. korkuyorum biraz ben göbekten vuruluyormuşsun iğneyi :KK17:

Back
X