Aşılama Klomen kullanıp aşılama yaptıranlar var mı?başardınız mı nolur yazın lütfennnnnnnn!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

alben038

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
1.527
163
103
35
Kızlar nolur yazın bende pko var ama düzenli yumurtluyorum çok yumurtam var ama olmadı işte 4 yıldır doktor glukofen ve klomen verdi bana bugün başladım 5 gün sonra çağırdı sonra ne yapacak bana bilmem eşime aşılama yapıcaz demiş nasıl olur aşılama iğne ile yapılmaz mı ben yanlış mı biliyorum klomenle aşılama yaptıran oldu mu bu adam ne diye verdi bana klomeni sonra ne yapacak süreci yaşayan varsa anlatsın nolur :18::18::18:

canım benim aşılamam klomenle kullanarak oldu. aşılamadan sonraki 7. günüm beklemedeyim yani inşallah pozitifle sonuçlanır

canım benim aşılamam klomenle kullanarak oldu. aşılamadan sonraki 7. günüm beklemedeyim yani inşallah pozitifle sonuçlanır

yaaaaaaa çok sevindim demek 7.gün napıyosun peki yatıyomusun çalışıyomusun ben rapor alıp yatayım diyorum hem 10 gün o stresten uzak kalayım öyle bekliyim diyorum kısmet bakalım ay nolur yaz bana sonucum olumlu de nolur çok mutlu olurum yemin ederim senin adına hem bana da umut olursun benim ilk denemem olucak çok heyecanlıyım yahu

canım ben çalışmıyorum evdeyim öyle çok yatmadım sadece ağır iş yapmadım eşim sağolsun her şeyi o yapıyor bu gün 9. günüm fazla bi değişiklik yok inşallah pozitifi görürüm sende inşallah ilk denemen de kavuşursun bebişine

benim işim çok ağır ve stresli ya benimki tutmaz tutsa da düşer zaten bu yoğunlukta ben aşılamayı yaptırıp 10 gün rapor alıcam yatıcam valla fırsat bu fırsat lütfen yaz bana umutluyum olucak inşallah hadi bakalım kaç gün sonra belli olucak ya senin yerine ben heyecanlandım

iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah pozitif sonuç alırım cuma günü kanda baktırmayı düşünüyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirim

iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah pozitif sonuç alırım cuma günü kanda baktırmayı düşünüyorum inşallah güzel sonuçlarla gelirim

hadi bekliyorum canım ya cuma günü benim yumurtam büyümüşmü ona bakacaklar sende sonucunu alacaksın ahyılı cumalar olsun inşallah benimbir yumurtam var oda 13 mm miş kafakm bozuldu ona da niye bi tane bide bugün adetimin 11.günü 13 mm çok küçük değil mi?

canım noldu sonucun hadi hayırlı haberler inşallah

canım bugün kanda baktırdım 0,844 çıktı doktor pozitif gibi görünmüyor dedi ama daha adete 5 gün var erkende olabilir dedi pazartesi tekrarlayacağım ama hiç umudum kalmadı olmadı

canım bugün kanda baktırdım 0,844 çıktı doktor pozitif gibi görünmüyor dedi ama daha adete 5 gün var erkende olabilir dedi pazartesi tekrarlayacağım ama hiç umudum kalmadı olmadı

ya çok üzüldüm be olmadı demek bu ayda ama bişi diycem adetine 1 gün kala 1,20 çıkıp adet geçtikten sonra 350 lileri göreni duydum ben hemde bu sitedeydi ama sayfayı unuttum meğersem geç döllenme olmuş bakarsın olur sakın isyan etme canım benim üzülme demesi kolay ama Allahımın lütfu da güzel kahrı da napalım daha zamanı varmış demek ki

hayırlısı rabbim ne zaman nasip ederse kabulüm. ben elimden geleni yapıyorum hep dua ediyorum inşallah bi gün bizlerede anne olmak kısmet olur...

hayırlısı rabbim ne zaman nasip ederse kabulüm. ben elimden geleni yapıyorum hep dua ediyorum inşallah bi gün bizlerede anne olmak kısmet olur...

tatlım noldu sonucun olmadı mı bebiş?bende beklemedeyim çok umudum yok ama ee hadi bunu da yaptık demeyelim diye kaç gün sonra kanda baktırmıştın canım sen?idrar testi yaptın mı evde?

tatlım noldu sonucun olmadı mı bebiş?bende beklemedeyim çok umudum yok ama ee hadi bunu da yaptık demeyelim diye kaç gün sonra kanda baktırmıştın canım sen?idrar testi yaptın mı evde?

canım benim aşılma malesef olmadı 12. gün kanda negatifti 15. gün adet oldum. şimdi tüp bebeğe geçtik şu an iğnelerimi kullanıyorum inşallah tüp bebek vesile olur bebğimize kavuşmaya

canım benim aşılma malesef olmadı 12. gün kanda negatifti 15. gün adet oldum. şimdi tüp bebeğe geçtik şu an iğnelerimi kullanıyorum inşallah tüp bebek vesile olur bebğimize kavuşmaya

aminnnnnnnnnn inşallah canım benim en güzelini yapmışsın benim de ilk aşılama sonra yaptırmam daha tutmazsa ne bu ay deney hayvanına döndük tutmuyor işte bu aşılama devlet ne diye zorunlu tutyo ki bunu parasıyla değilmi bnde ağustosta geçiyoum tüpe Allah çifter çifter versin inşallah sana da bana da eğer güzel sonuç alırsan bana yazarmısın talım umut ol bana da

inşallah canım olumlu sonuç alırım bugün doktordan geldim 6 tane 13-12 civarı yumurtam var 6-7 tane de küçükler varmış onlarda büyüyecek inşallah 3 gün daha iğne kullanacağım cumartesi tekrar kontraolüm var tüp bebekte %60 şansımız varmış doktor bu iyi dedi inşallah muradımıza ereriz hepimiz

amin amin inşallah tatlım senden güzel haberler bekliyorum nolur ya Allahım nasip etsin şu bebekleri bize sen benden deneyimli olucaksın sana soru sorarım hamilelikte şöylemi oluyo filan diye

amin amin inşallah tatlım senden güzel haberler bekliyorum nolur ya Allahım nasip etsin şu bebekleri bize sen benden deneyimli olucaksın sana soru sorarım hamilelikte şöylemi oluyo filan diye

inşallah bende seve seve anlatırım... canım benim rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana da bana da isteyen herkese

merhaba canım sonucun belli olmadımı daha test yapmadın mı güzel haberlerini bekliyorum inşallah....

merhaba canım sonucun belli olmadımı daha test yapmadın mı güzel haberlerini bekliyorum inşallah....

yok hayatım belli olmadı daha bugün adet olmam lazım olmazsam bugün yada ayrın pazartesi kan vermeye gidicem belli olunca yazarım sana

yok hayatım belli olmadı daha bugün adet olmam lazım olmazsam bugün yada ayrın pazartesi kan vermeye gidicem belli olunca yazarım sana

hadi hayırlısı canım inşallah pozitif sonuçla gelirsin seviniriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…