• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama klomen kullanıp aşılama yaptıranlar yardım. tecrübelerinize ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dutyapragi

evimin neşesi seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
1.270
446
133
ben 3. ve 21. gün horman testlerimi yaptırdım.
rahim filmi çektirdim.
eşim sperm testi verdi.
herşey normal çıktı.
doktor eğer beklemek istemezsen aşılama yapalım dedi.
adetimin 5, günü gel klomene başlayalım dedi.

bundan daha fazlasını bilmiyorum. çünkü tepecik kadın doğuma gidiyorum. daha fazla bişey anlatmıyorlar. klomen kullandıktan sonra ne olacak. hangi aşamada aşılama yapılacak. tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
yoksa devlet hastanesinde zaman kaybetmeyip özele mi gitmeli miyim.

Merhaba. Tepecik kadın doğum çok iyi bir hastane bence. Özelde ki ilgi gibi olmaz ama doktorları çok iyidir. Hiçbir sorun çıkmamasına sevinmelisin bence. Klomene başlayacaksınız, duruma göre bir, iki günde bir ultrasonla yumurta büyüklüğüne bakılacak. Yumurtan 18,21 mm gibi olunca çatlatma iğnesi verilecek sana. Yumurtaların çatlasın diye vuracaksın o iğneyi. arkasından 36 saat sonra eşinin laboratuarda yıkanmış spermleri sana enjekte edilecek. Başka sorun olursa sorabilirsin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Merhaba. Tepecik kadın doğum çok iyi bir hastane bence. Özelde ki ilgi gibi olmaz ama doktorları çok iyidir. Hiçbir sorun çıkmamasına sevinmelisin bence. Klomene başlayacaksınız, duruma göre bir, iki günde bir ultrasonla yumurta büyüklüğüne bakılacak. Yumurtan 18,21 mm gibi olunca çatlatma iğnesi verilecek sana. Yumurtaların çatlasın diye vuracaksın o iğneyi. arkasından 36 saat sonra eşinin laboratuarda yıkanmış spermleri sana enjekte edilecek. Başka sorun olursa sorabilirsin canım

canım. ne güzel cevap yazmışsın. teşekkür ederim.
bende tepeciğin iyi bir hastahane olduğunu düşündüğüm için gidiyorum. bu tarz olaylarda eğitim araştırma hastanelerine güveniyorum. ama o kadar yoğun oluyorlar ki hiç birşey soramıyoruz. sizde mi oraya gidiyorsunuz.
birde 5. gün gittiğimde klomen ilacı verilecek. başka birşey olacak mı.

canım. ne güzel cevap yazmışsın. teşekkür ederim.
bende tepeciğin iyi bir hastahane olduğunu düşündüğüm için gidiyorum. bu tarz olaylarda eğitim araştırma hastanelerine güveniyorum. ama o kadar yoğun oluyorlar ki hiç birşey soramıyoruz. sizde mi oraya gidiyorsunuz.
birde 5. gün gittiğimde klomen ilacı verilecek. başka birşey olacak mı.

Benim dr'um yeşilyurt devlette canım. Oraya uzmanlık alan dr'ların uygulama sınavları için gidiyor onların hocası. Prof. Dr. Evet doğru yerdesin. Tepecik seçmekle iyi ettin çünkü ege daha yogun. Gittiginde ultrasonla yumurta büyüklüğüne bakıp not edecek. İlacına başlayacaksın. Şu gün gel diyecek. Bu şekilde bir yumurtlama takibi yapılacak. İstenen boyuta geldiği zaman, bir iğne yazacak sana onu karnından vuracaksın orda gösterecekler. İnce bir iğne hissetmiyorsun bile. İğneden 36 saat sonrada işlemin gerceklesecek canım

ben 3. ve 21. gün horman testlerimi yaptırdım.
rahim filmi çektirdim.
eşim sperm testi verdi.
herşey normal çıktı.
doktor eğer beklemek istemezsen aşılama yapalım dedi.
adetimin 5, günü gel klomene başlayalım dedi.

bundan daha fazlasını bilmiyorum. çünkü tepecik kadın doğuma gidiyorum. daha fazla bişey anlatmıyorlar. klomen kullandıktan sonra ne olacak. hangi aşamada aşılama yapılacak. tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
yoksa devlet hastanesinde zaman kaybetmeyip özele mi gitmeli miyim.

MERHABA CANIM,bende bu ay ilk aşılama tedavime başladım adetin 2.günü gittim klomen ve çatlatma iğnesi verdi doktorum 5 gün boyunca klomeni kullanacağım daha sonra yumurta takibinden sonra çatlama iğnesini olacakmışım daha sonra ertesi günde aşılama transferi olacakmış. allah yardımcımız olsun canım...inşallah aşılamalarımız tutar...

Benim dr'um yeşilyurt devlette canım. Oraya uzmanlık alan dr'ların uygulama sınavları için gidiyor onların hocası. Prof. Dr. Evet doğru yerdesin. Tepecik seçmekle iyi ettin çünkü ege daha yogun. Gittiginde ultrasonla yumurta büyüklüğüne bakıp not edecek. İlacına başlayacaksın. Şu gün gel diyecek. Bu şekilde bir yumurtlama takibi yapılacak. İstenen boyuta geldiği zaman, bir iğne yazacak sana onu karnından vuracaksın orda gösterecekler. İnce bir iğne hissetmiyorsun bile. İğneden 36 saat sonrada işlemin gerceklesecek canım

çok saol canım. yumurta büyüklüğüne ultrason ile mi bakılıyor. ilaca başladıktan ne kadar süre sonra çağıracaklar.
bu arada siz sonuç aldınız mı.

MERHABA CANIM,bende bu ay ilk aşılama tedavime başladım adetin 2.günü gittim klomen ve çatlatma iğnesi verdi doktorum 5 gün boyunca klomeni kullanacağım daha sonra yumurta takibinden sonra çatlama iğnesini olacakmışım daha sonra ertesi günde aşılama transferi olacakmış. allah yardımcımız olsun canım...inşallah aşılamalarımız tutar...

umarım hayallerimiz gerçek olur.
siz nerede aşılama yaptırdınız.
sizden güzel haberler bekliyorum. inşallah isteğin gerçeklesir

çok saol canım. yumurta büyüklüğüne ultrason ile mi bakılıyor. ilaca başladıktan ne kadar süre sonra çağıracaklar.
bu arada siz sonuç aldınız mı.
Evet tatlım vajinal ultrasonla bakacak. Ne kadar süre sonra çağıracağı senin yumurta büyüklüğüne bağlı . 2-3 günde bir bakar. İki gün önceden sana söyleyecek aşılama gününü. Mrk etme ;) rica ederm canım ne istersen sorabilirsin severek cevaplarım
Benim bugün 14. Günüm yarın yada cuma test yaptıracağım adet olmazsam tabi

Son düzenleme:
umarım adet olmazsın. sonucun olumlu çıkar.
senin doktorun kim. yeşilyurda hiç gitmedim

Son düzenleme:
Kızlar bende aşılama ile hamile kalanlardanım...Ege ünv. oldu benimkiler 2.ci de hamile kalmayı başardım sonunda :) evet ege çok yoğun ama iyi ki de gitmişim..tepecik de çok iyi,şimdiden hayırlısı olsun kızlar...Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..

hakkında hayırlısı olsun.
bir kere düşük yapmış bir insan olarak "vakti zamanı gelince olsun, sağlıklı olsun" diyorum

umarım hayallerimiz gerçek olur.
siz nerede aşılama yaptırdınız.
sizden güzel haberler bekliyorum. inşallah isteğin gerçeklesir

ben rize de canım henüz aşılamam olmadı ilaç kullanıyorum çarşamba günü kontrolüm var tatlım yumurtalarıma bakacak yeterli büyüklüğe gelip gelmediğine..senin adetin kaçıncı günü tatlım?

ben rize de canım henüz aşılamam olmadı ilaç kullanıyorum çarşamba günü kontrolüm var tatlım yumurtalarıma bakacak yeterli büyüklüğe gelip gelmediğine..senin adetin kaçıncı günü tatlım?

benim bugün adetimin 5,günü. bugün klomen kullanmaya başladım. sanırım sende onu kullanıyorsun. benimde cuma günü kontrolüm var. benimde yumurtalarıma bakılacak. umarım bu ay ikimiz de seviniriz

benim bugün adetimin 5,günü. bugün klomen kullanmaya başladım. sanırım sende onu kullanıyorsun. benimde cuma günü kontrolüm var. benimde yumurtalarıma bakılacak. umarım bu ay ikimiz de seviniriz

evet canım benim bugün adetimin 10.günü klomen bitti bekliyorum şuan bakalım çarşamba günü yumurtam ne kadar büyümüş olsun..inşallah canım tutar valla kaç yıl oldu artık ...korunmayı bıraktığınız kaç ay oldu canım?

evet canım benim bugün adetimin 10.günü klomen bitti bekliyorum şuan bakalım çarşamba günü yumurtam ne kadar büyümüş olsun..inşallah canım tutar valla kaç yıl oldu artık ...korunmayı bıraktığınız kaç ay oldu canım?

biz 2010 yılında evlendik. 1,5 yıl korunduk. korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kaldım. geçen sene şuabt ayında. 7 haftalıkken düşük yaptım. sonra 3-4 ay korunduk. neredeyse 1 yıldır hamile kalamıyorum.

biz 2010 yılında evlendik. 1,5 yıl korunduk. korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonra hamile kaldım. geçen sene şuabt ayında. 7 haftalıkken düşük yaptım. sonra 3-4 ay korunduk. neredeyse 1 yıldır hamile kalamıyorum.

üzüldüm canım düşük yapmana inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın bizimde 2.5 yıldan fazla oldu:43::43:

Aşılama yaptıran arkadaşlar LÜTFEN YARDIM edin aşılama öncesindeki tedaviniz ilaçlamı iğneylemi oldu? doktorm bana 5 gün klomen verdi 6.gün puregon başlamamı istedi ama bu puregon daha önce kullandım ve hiç yumurtam gelişmedi ve çok kilo yaptı bu yüzden kullanmak istemiyorm sadece klomenle yumurta geliştirip aşılamaya olabilirmi?

Back
X