Aşılama klomen kullanıp aşılama yaptıranlar yardım. tecrübelerinize ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım hala aynı değişiklik yok maalesef değerler süper ama olmuyor hala:KK43: sende var mı değişiklik?
Maalesef yok. Doktorumu değiştirdim. Oda bi kere klomen tedavisi denedi olmadı malesef. Boşuna zaman kaybetmeyelim aşılama yapalım dedi. Hayırlısıyla başladık. Şimdi iğnelerimi oluyorum. İnşallah güzel haberler olur

Maalesef yok. Doktorumu değiştirdim. Oda bi kere klomen tedavisi denedi olmadı malesef. Boşuna zaman kaybetmeyelim aşılama yapalım dedi. Hayırlısıyla başladık. Şimdi iğnelerimi oluyorum. İnşallah güzel haberler olur
inşallah bu son tedavin olur bebegine kavuşursun;) bende iki aşılma iki tüp denedim maalesef olmadı Rabbim büyük inşallah tez zamanda olur

inşallah bu son tedavin olur bebegine kavuşursun:KK66: bende iki aşılma iki tüp denedim maalesef olmadı Rabbim büyük inşallah tez zamanda olur
Bildiğim kadarıyla aşılama tutmazsa nedenini doktorlar bilemiyor. Ama tüp bebek tutmayınca doktorlar senebini biliyor. Ne dediler tutmaması için

Bildiğim kadarıyla aşılama tutmazsa nedenini doktorlar bilemiyor. Ama tüp bebek tutmayınca doktorlar senebini biliyor. Ne dediler tutmaması için
Aynen canım hiç birşey demediler benim 14 yumurta toplandı 11 tane döllendi eşimin değerleri iyi çıktı niye olmadı bilmiyorum:( Rabbim isteyince olacak

Back
X