Klomen Kullanip BAT Bekleyenler ve Sonucu Pozitif Olanlar

Emirim19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
165
81
28
32
Birlikte bekleyip gorelim sonuclari ve tecrubelerimizi aktaralim birbirimize.
Sonucu olumlu olanlarda bizimle sureclerini paylasabilirler mi?

Birlikte bekleyip gorelim sonuclari ve tecrubelerimizi aktaralim birbirimize.
Sonucu olumlu olanlarda bizimle sureclerini paylasabilirler mi?
Canım bende klomen kullandım dün adet günümdü olmadım bekliyorum doktora gittim bugün sonucum öğleden sonra belli olacak

Ben test yaptım çıkmadı canım ama ilk idrarla yapmadım etkisi olur mu diyorum hayırlı olsun canım

Adetimin 3. Gunu basladim gunde 2 kez kullandim 5 gun boyunca. 12. Gun yumurta catladi canim ovulasyon testleriyle takip ettim yumurtlamayi
Cnim doktorsuzmu takibini yaptın? sadece 5gün kullandin yanlış anlamasiysam degilmi? birde kaç ay kullandin

Cnim doktorsuzmu takibini yaptın? sadece 5gün kullandin yanlış anlamasiysam degilmi? birde kaç ay kullandin
Sadece 1 ay kullandim canim 11 aralik son adet tarihimin ilk gunu 13 aralikta kullanmaya basladim 18 araliktata bitti ilac 23 ocakta yumurtam catladi 5 ocakta test yaptim cok silik bi cizgi belirdi 6 aralikta yani dun testi tekrarladim farkli marka testle daha belirgin cizgi ile pozitifti

Sadece 1 ay kullandim canim 11 aralik son adet tarihimin ilk gunu 13 aralikta kullanmaya basladim 18 araliktata bitti ilac 23 ocakta yumurtam catladi 5 ocakta test yaptim cok silik bi cizgi belirdi 6 aralikta yani dun testi tekrarladim farkli marka testle daha belirgin cizgi ile poziti fti
Maşallah cnim ALLAH tamamina erdirsin.kendi kafana göre ilaci kullandin degilmi?

Sadece 1 ay kullandim canim 11 aralik son adet tarihimin ilk gunu 13 aralikta kullanmaya basladim 18 araliktata bitti ilac 23 ocakta yumurtam catladi 5 ocakta test yaptim cok silik bi cizgi belirdi 6 aralikta yani dun testi tekrarladim farkli marka testle daha belirgin cizgi ile pozitifti
Çatlatma iğnesi kullanıdınız mı

Maşallah cnim ALLAH tamamina erdirsin.kendi kafana göre ilaci kullandin degilmi?
Evet canim tek sefer deniyecem dedim ha korktum mu biraz korktum acaba kotu etkisi olur mu diye olmadi cok sukur hatta kullanayim sonra doktora kullandigimi soylemeden muayene olayim diye dusundum ama gerek kalmadi

Back
X