• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Eklentiler

• IMG_2524.webp
    IMG_2524.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor 🥲 ben ovülasyon testi yapıyorum yavaştan yükseliyor diyor program sizde durumlar nasıl? Dün yaptığım test böyleydi %81 dedi program. Bu ay dominant yumurtalığım faaliyette hissediyorum 🥺

Eklentiler

• IMG_1759.webp
    IMG_1759.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 6
Kızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor 🥲 ben ovülasyon testi yapıyorum yavaştan yükseliyor diyor program sizde durumlar nasıl? Dün yaptığım test böyleydi %81 dedi program. Bu ay dominant yumurtalığım faaliyette hissediyorum 🥺
Maşallah canım yarına pil olur bu sen uydundan manin yoksa hergünü değerlendir bence garanti olsun tüm tuşlara basalım bu ay 😍

Kuzum bende de benzer sorun vardı ❤️ Doktorum bana mounjaro iğne önerdi. Ben de endokronoloji doktoruna gittim ve 15 kg verdim bu iğne ile.. Herkese de tavsiye ediyorum. Türkiye'de satış başladı. Fiyatı biraz yüksek ama yıllardır verdiğim diyetisyen parası diye düşünerek içimi rahatlattım hep 😄
Merhaba mounjaro 0.25 iğneyi gecen hafta perşembe yani 19 haziranda 80kg ile kullanmaya başladım. Enjekte sonrası bilmiyorum psikolojik 1saat sonrası gibi tokluk hissettim bugün 5.gun açlık yok. 5gundur yemek için yiyiyorum ben tok karnına yemek yiyenlerdenim veya boşa gitmesin diye yerim diyenlerdenim. Yan etkisi hiç olmadı bende. Açım ama 0 açlık gibi hissediyorum 1 kg verdim sporsuz. Masa başı çalışıyorum sonra ev ,akşam yemeği ve ev işi standart. Egzersiz ile daha etkili sonuçlar olacağını düşünüyorum. Şekerim vs de düşmedi.

Maşallah canım yarına pil olur bu sen uydundan manin yoksa hergünü değerlendir bence garanti olsun tüm tuşlara basalım bu ay 😍
Ay yarına olur mu bilmiyorum ama hissediyorum sol tarafımda incecik bir sızı var yumurta büyüyor gibi. Uygulamanın pik değerleri biraz farklı o yüzden dün ve önümüzdeki 3 günü değerlendireceğiz mutlaka. İnşallah triodim de biraz düşmüştür de faydası olur 🤲🏻

Herkese selam🖖🏻
Bende bat 8 Haziran ile aranızdayımmm🥰
İnşallah bu ay yüzümüz gülecek...
17-22 arası gebelik şansı yüksek günlerdi ovalusyonda 22 hazirandı . 17-18-21 Haziran degerlendirebildim. Yinede çok umutluyum . Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
O kadar heyecanlıyım ki günler geçmek bilmiyor 🥺 Benim çok fazla düşük ve 2 tanede 24-25 haftalarda doğum ve kaybım oldu . En son Mart 2025 te kürtaj oldum . Yaşım da 39 o yüzden bu kadar aceleci davranıyorum .

Ku

zum sen hamilesin bilmiyorum hakimmisin bu durumlara az önce dolardayım lavaboya gittim siyah bir akıntı olmuş acaba bu tutunma akıntısı olabilir mi
Yani bu kısa sürede olur mu bilmiyorum. Ben hiç görmedim yerleşme şu ana kadar.. ama inşallah seninki yerlesmedir..

Back
X