- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Tedavin hayırlara vesile olsun inşallah. Hem klomen hem de iğne tedavisindeydim. 3 yumurtamın oluştuğunu öğrendim kontrolde. Evet çok hamile kalanı okudum ben deAynı zamanda doktorumuda değiştiricemm yinede aynı tarihlerdemi gitmeyliyim ? Cevap verirseniz çok sevinirm ?
Çok sevindim canım teşekkür ederim . İğne içinde youtubeden bi kaç video izledim evde yapılabiliyomuş bende haftaya kontrole gidicdm ama ortalıkta malum virüs falan nasıl olucak bilmiyorumTedavin hayırlara vesile olsun inşallah. Hem klomen hem de iğne tedavisindeydim. 3 yumurtamın oluştuğunu öğrendim kontrolde. Evet çok hamile kalanı okudum ben de
Kızlar ya bende reglin ikinci günündeyim acaba yarın gidip klomen yazdırsam mı ya sadece klomen kullanmak istiyorum .. iğne ye gidemem sonra da klomen kullanasım var
Evet canım evde yapıyorum ben de. Klomenle inan bana çok hamile kalan var aynı saatte içmeye özen göster bu çok önemli çünkü ortalık çok kötü maskeyle gidiyorum doktora sadece doktor için çıkıyorum sen de öyle yap canımÇok sevindim canım teşekkür ederim . İğne içinde youtubeden bi kaç video izledim evde yapılabiliyomuş bende haftaya kontrole gidicdm ama ortalıkta malum virüs falan nasıl olucak bilmiyorum
Sabah akşam 10 tablet zaten 5 günlük bi tedavi olucak aynı saatte içmeye özen gösteririm canım çok sağolEvet canım evde yapıyorum ben de. Klomenle inan bana çok hamile kalan var aynı saatte içmeye özen göster bu çok önemli çünkü ortalık çok kötü maskeyle gidiyorum doktora sadece doktor için çıkıyorum sen de öyle yap canım
Hoşgeldin o haldeSabah akşam 10 tablet zaten 5 günlük bi tedavi olucak aynı saatte içmeye özen gösteririm canım çok sağolevet bende yorumlarda baya okudum mutlu oldum en sonunda üye oldum kafamdaki soru işaretleri için sohbetlerinizde çok hoştu
HoşbulduukHoşgeldin o haldeklomenle ikizleri üçüzleri olan bile var Rabbim hangisini uygun gördüyse
Bende oyle yapayım en iyisi ya yeter ki sonuca ulaşalımBende yarın başlicam canım klomene adetin 2. Günü dedi doktor bakalım artık hayırlısı olsun iğne dediğim gibi evde yapılabiliyo kendin yapabilirsin banada verirse öyle yapıcam
Bebeğin de hamileliğin de hayırlı uğurlu olsun doğumun kolay olsun inşallahBiede kizlar 2 yumurtam oluştu teki catlamis teki catlamamis doktor azda olsa biraz sansimiz dustu demisti şükür ki benimle daha cok yeniyiz❤
Sağol canim allah raziolsunnn kendinizi motivelendirinnnn dedimlerimi uygulayin insalllaaah nisanda hamis haberlerini cokalırız inanıyorum desi dersiniz aranzdan bu ay hamile klan olcak dgerleride uzulmesin daha haziran var rabbim cumlesineee hayirlisini sagliklisini versinnnBebeğin de hamileliğin de hayırlı uğurlu olsun doğumun kolay olsun inşallah
Amin canım inşallah güzel haberlerle geliriz.Sağol canim allah raziolsunnn kendinizi motivelendirinnnn dedimlerimi uygulayin insalllaaah nisanda hamis haberlerini cokalırız inanıyorum desi dersiniz aranzdan bu ay hamile klan olcak dgerleride uzulmesin daha haziran var rabbim cumlesineee hayirlisini sagliklisini versinnn❤
Hayırlısı olsun herşeyden önce canımBende oyle yapayım en iyisi ya yeter ki sonuca ulaşalım
Merhaba canım Bende bugün çatlatma iğnesi oldum. Klomen kullandım 5. Günümden itibaren 5 gün boyunca bugün 11. Günümde gittim iğnemi oldum yumurtam 22 mm olmuş. İAynı zamanda doktorumuda değiştiricemm yinede aynı tarihlerdemi gitmeyliyim ? Cevap verirseniz çok sevinirm ?
Kızlar merhaba yeni üye oldum bende 8 aylık evliyim evliliğimin en başından beri hiç korunmadık kızken düzenli olan adetim evlendikten snra düzensizleşti bende geçen ay doktora başvurdum oda muayenesi gerçekleştirdikten snra yumurta oluşmadığını söyleyip inofolic ve klomen verdi adetimin 2. Günü yani yarın klomene başlıcam 11 Veya 12. Günüde tekrar kontrole gel dedi ? Hemen sonuç verirmi ? Bi çok yoruma baktım kloöen kullanıp hamile kalan çok arkadaşımız olmuş gerçekten çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah banada
Merhaba canım bende bugün gittim doktora 22 cm olmuş çok iyi dedi hemen iğneyi yaptıı sana yapmadı mı iğne24 ve 22 mm yumurta işe yarar mı kızlar yoksa çok aşırı mı büyümüş
Canım yüzümü gülümsettin okurken inşallah öyledir. Bana ovitrelle iğne verdi akşam 20.00 da yap dedi. Ben çatlatma iğnesini yapana kadar daha da büyür mü ki acaba korkuyorum.Merhaba canım bende bugün gittim doktora 22 cm olmuş çok iyi dedi hemen iğneyi yaptıı sana yapmadı mı iğne
Canım yüzümü gülümsettin okurken inşallah öyledir. Bana ovitrelle iğne verdi akşam 20.00 da yap dedi. Ben çatlatma iğnesini yapana kadar daha da büyür mü ki acaba korkuyorum.Aşılama çarşamba yapılacak senin de mi aşılama? Senin kaç yumurtan vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?