Klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptıracaklar

Kizlar bu ay bende klomenle hamiss kaldim.cok sukur darisi sizlerin her isteyenin basima ben yumurtlamadan oncede birlikteligi devam ettirdik esime keciboynuzu ve pekmezini yedirdim.fistik findik.kaju akliniza gelebilck tum cerezleri rondodan gecirip balla.karistirdim onu yedirdimmm
Igne oldugum gunle beraber 3 gun pes pese iliski yasadik igne olduğunuz gunude saydim 3 gun oyle.oldu ama keciboynuzu falan bolbol yedirin allah nasip eder insalllah bol bol dua edin

Aynı zamanda doktorumuda değiştiricemm yinede aynı tarihlerdemi gitmeyliyim ? Cevap verirseniz çok sevinirm ?
Tedavin hayırlara vesile olsun inşallah. Hem klomen hem de iğne tedavisindeydim. 3 yumurtamın oluştuğunu öğrendim kontrolde. Evet çok hamile kalanı okudum ben de

Kızlar ya bende reglin ikinci günündeyim acaba yarın gidip klomen yazdırsam mı ya sadece klomen kullanmak istiyorum .. iğne ye gidemem sonra da klomen kullanasım var

Biede kizlar 2 yumurtam oluştu teki catlamis teki catlamamis doktor azda olsa biraz sansimiz dustu demisti şükür ki benimle daha cok yeniyiz

Tedavin hayırlara vesile olsun inşallah. Hem klomen hem de iğne tedavisindeydim. 3 yumurtamın oluştuğunu öğrendim kontrolde. Evet çok hamile kalanı okudum ben de
Çok sevindim canım teşekkür ederim . İğne içinde youtubeden bi kaç video izledim evde yapılabiliyomuş bende haftaya kontrole gidicdm ama ortalıkta malum virüs falan nasıl olucak bilmiyorum

Kızlar ya bende reglin ikinci günündeyim acaba yarın gidip klomen yazdırsam mı ya sadece klomen kullanmak istiyorum .. iğne ye gidemem sonra da klomen kullanasım var

Bende yarın başlicam canım klomene adetin 2. Günü dedi doktor bakalım artık hayırlısı olsun iğne dediğim gibi evde yapılabiliyo kendin yapabilirsin banada verirse öyle yapıcam

Çok sevindim canım teşekkür ederim . İğne içinde youtubeden bi kaç video izledim evde yapılabiliyomuş bende haftaya kontrole gidicdm ama ortalıkta malum virüs falan nasıl olucak bilmiyorum
Evet canım evde yapıyorum ben de. Klomenle inan bana çok hamile kalan var aynı saatte içmeye özen göster bu çok önemli çünkü ortalık çok kötü maskeyle gidiyorum doktora sadece doktor için çıkıyorum sen de öyle yap canım

Sabah akşam 10 tablet zaten 5 günlük bi tedavi olucak aynı saatte içmeye özen gösteririm canım çok sağol evet bende yorumlarda baya okudum mutlu oldum en sonunda üye oldum kafamdaki soru işaretleri için sohbetlerinizde çok hoştu

Hoşgeldin o halde klomenle ikizleri üçüzleri olan bile var Rabbim hangisini uygun gördüyse

Bende yarın başlicam canım klomene adetin 2. Günü dedi doktor bakalım artık hayırlısı olsun iğne dediğim gibi evde yapılabiliyo kendin yapabilirsin banada verirse öyle yapıcam
Bende oyle yapayım en iyisi ya yeter ki sonuca ulaşalım

Bebeğin de hamileliğin de hayırlı uğurlu olsun doğumun kolay olsun inşallah
Sağol canim allah raziolsunnn kendinizi motivelendirinnnn dedimlerimi uygulayin insalllaaah nisanda hamis haberlerini cokalırız inanıyorum desi dersiniz aranzdan bu ay hamile klan olcak dgerleride uzulmesin daha haziran var rabbim cumlesineee hayirlisini sagliklisini versinnn

Amin canım inşallah güzel haberlerle geliriz.

24 ve 22 mm yumurta işe yarar mı kızlar yoksa çok aşırı mı büyümüş

Aynı zamanda doktorumuda değiştiricemm yinede aynı tarihlerdemi gitmeyliyim ? Cevap verirseniz çok sevinirm ?
Merhaba canım Bende bugün çatlatma iğnesi oldum. Klomen kullandım 5. Günümden itibaren 5 gün boyunca bugün 11. Günümde gittim iğnemi oldum yumurtam 22 mm olmuş. İ

Merhaba canım Bende bugün çatlatma iğnesi oldum. Klomen kullandım 5. Günümden itibaren 5 gün boyunca bugün 11. Günümdü gittim iğnemi oldum yumurtam 22 mm olmuş. İnşallah tutar dua ediyorum bende 6 aylık evliyim biz korunuyorduk ama adetim düzensiz olmaya başlayınca doktora gittim ve prolaktin yüksekliği çıktı. Doktor sen erteleme gebe kal hemen dedi o yüzden tedaviye başladı. Eğer ilacı kullanıyosan farklı doktorada aynı tarihlerde git bence

Merhaba canım bende bugün gittim doktora 22 cm olmuş çok iyi dedi hemen iğneyi yaptıı sana yapmadı mı iğne
Canım yüzümü gülümsettin okurken inşallah öyledir. Bana ovitrelle iğne verdi akşam 20.00 da yap dedi. Ben çatlatma iğnesini yapana kadar daha da büyür mü ki acaba korkuyorum. Aşılama çarşamba yapılacak senin de mi aşılama? Senin kaç yumurtan vardı?

Aşılama dediğin nedir ben onu bilmiyorumm. Perşembe günü çatlamış mı diye bakacak onun için gidicem ben aşılama gibi bişey söylemedi bana. Bir yumurtam var doktora sordum bi tane olması normal mi diye normal zaten bi tAne olur iki tane üç tane olanlar coklu gebelik oluyor her ay bir tane yumurta çatlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…