Klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptıracaklar

He birde folikasit verdi onu kullanıcam canım

Hayırlısıyla olsun da canım tek çift farketmez. Git gel git gel doktora yorulmaya başladım artık. Evde bile doktora gitmek için gün sayıyorum. Günler de geçmiyor. Eşimle ilişkiye girdiğimizde yarım saat yatıyorum. Acaba tutmuş mudur diye. Aşılama tüp bebek öncesinde denenen bir yöntem. Bebeğin rahimde tutunması için bir de bebeğin beyin gelişimi için kullanılıyor. Ben de kullanıyorum

Doğrudur valla insan maddi manevi yoruluyor. Benim daha ilk denemem zaten 6 aylık evliyim ama doktorum ertelemememn lazım hemen gebe kalmasın dedi insan yinede düşünüyor olur mu olmaz mı ya hiç olmazsa diye kendimi kurup üzülüyorum. Umarımm hepimiz içinn hayırlı haberler alıcagımız bir ay olur rabbim bizede evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Ben bu ay klomen +catlatma ignesiyle hamile kaldm sorun varsa cevaplayabilirim
Ben bişi sormak isterim Geçen ay Klomen kullandim iğnesiz 16 17 mm iki yumurtam vardı teki catladi ancak tutmadı,bu ay ara demişti Dr mayısta kullansam kontrole gidemem diye kararsizim gidemezsem catlatma iğnesi yaparım diyorum garanti olsun çatlamasi diye ama ne zaman yapmam gerektiğini bilmiyorum Dr um 11.gün sabah yaparsın dedi ama nasıl olur bilemiyorum sizce tekrar şans vermeli miyim bu şartlarda Klomene

Tabiki Yani acikcasi ben sans verdm cunku olmuyodu arkadasm yarin klomene baslayacak sjz de tabi karar vererek gidebilirsiniz kontrole gitmeden igne yapmak dogru olmaz cunku ne zaman olgunlastigini bilemeyiz yumurtaniz 18mm altinda olmamali 18-22 mm arasi igne yapiliyo size erken yapilmis gibi

I
Martta iğne olmadım canım kendiliğinden catlamisti,bu ay ki hakkımı kullanmicam sanırım eşimle öyle karar verdik yumurta kalitesine yönelik Q10 falan başladım,şu süreçten sonra Klomen i tekrar değerlendiricem olmazsa,çok teşekkürler cevabın için sağlıkla al kucağına bebisini

Rica ederim cok tesekkur ederim darisi basina insallah

Kizlar bana çatlatma iğnesi vermedi doktor klomen kullandım bitti adetim gecikti 3 gün klomen geciktiriyor mu umutlanmasın istemiyorum

Kizlar bana çatlatma iğnesi vermedi doktor klomen kullandım bitti adetim gecikti 3 gün klomen geciktiriyor mu umutlanmasın istemiyorum
Canım adetin ne güzel 3 gün gecikmiş varsa çıkar zaten neden bekliyorsun ki Ben adetten 8 gün önce baktım bugün çıktı yani silik de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…