KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
en sonunda sürprizim var benimmmmmmmmmmmmmmmm
BENİM YUMURTAM KENDİ KENDİNE ÇATLAMAYI UNUTMAMIŞŞ,BECERMİŞŞŞŞŞŞ..:teytey::teytey::teytey:
bugün doktorda inanamadı,dün gece ağrıdan uyuyamamıştım MEĞERSE ÇATLIYOMUŞŞ.,iğneye gerek kalmadı,4 gün üstüste ilişki dedi doktor,zaten odadan kovdu bizi,hemen eve koşun,çatlamış bu diye,bizde koştuksırnaşık şey
ben size demedimmi bu yumurta iğnesiz sizin DUALARINIZLA çatlıcak diyeee,öptüm hepinizi...
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
en sonunda sürprizim var benimmmmmmmmmmmmmmmm
BENİM YUMURTAM KENDİ KENDİNE ÇATLAMAYI UNUTMAMIŞŞ,BECERMİŞŞŞŞŞŞ..:teytey::teytey::teytey:
bugün doktorda inanamadı,dün gece ağrıdan uyuyamamıştım MEĞERSE ÇATLIYOMUŞŞ.,iğneye gerek kalmadı,4 gün üstüste ilişki dedi doktor,zaten odadan kovdu bizi,hemen eve koşun,çatlamış bu diye,bizde koştuksırnaşık şey
ben size demedimmi bu yumurta iğnesiz sizin DUALARINIZLA çatlıcak diyeee,öptüm hepinizi...
canım agrın kasıklarında sişkinlik ve bel agrısı gibimiydi sanki şidetli adet sancısı gibide oluyormuydu benim böyle olmuştu kontrolden sonra zannedersem çatlama böyle hissediliyor.bilgilendirirsen sevinirim canım
ya kızlar, dr.uma gittiğimde en son 9.gündeydim. .geçen seferde aynısını yapmıştı...hemen yumurtaya bakıp iğneyi yaptırdı....eve gidin hergün ilişki demişti....geçen aydan ve 3 yıldan beri eşim artık herhalde bıkkınlıktan sadece bu sefer --------36.saatte------- zorla ilşki oldu aramızda...sonra 3 gün sonra.yani dün gece.......ama hiçbir kurala uyamadım...ne bacakları kaldırabildim ne de akmadan yatabildim..BEN BU AY SİZLER İÇİN DUACINIZIM .HERŞEYİNİZİ PAYLAŞIRIMDA,,,,,İLİŞKİ TAKVİMİNE EŞİM MAALESEF UYMADI. ÜZGÜNÜM.. .ONUN İÇİN DE SUDENAZ A TARİH VERMEDİM.....ÇÜNKÜ BÖYLE TUTMAZ....YANILIYOR MUYUM?
ya kızlar, dr.uma gittiğimde en son 9.gündeydim. .geçen seferde aynısını yapmıştı...hemen yumurtaya bakıp iğneyi yaptırdı....eve gidin hergün ilişki demişti....geçen aydan ve 3 yıldan beri eşim artık herhalde bıkkınlıktan sadece bu sefer --------36.saatte------- zorla ilşki oldu aramızda...sonra 3 gün sonra.yani dün gece.......ama hiçbir kurala uyamadım...ne bacakları kaldırabildim ne de akmadan yatabildim..BEN BU AY SİZLER İÇİN DUACINIZIM .HERŞEYİNİZİ PAYLAŞIRIMDA,,,,,İLİŞKİ TAKVİMİNE EŞİM MAALESEF UYMADI. ÜZGÜNÜM.. .ONUN İÇİN DE SUDENAZ A TARİH VERMEDİM.....ÇÜNKÜ BÖYLE TUTMAZ....YANILIYOR MUYUM?
başak cım...yok ümitsiz olmadım...sadece tıbben yapmamız gerekenleri yapmadı eşim...sağlık olsun...hepimiz anne olacağız ama bugün ama seneye....
maysimirnacım canım demiştim dimi o yumurtanın çatlamak misyonunda var diye:sm_cool: çok sevindim.bak daha yumurtayken bu kadar inat çıktı o bir bebek olacak dediydi dersin.bunu da burdan ilan ediyorum.görüşürüz canım:1hug:
ya kızlar, dr.uma gittiğimde en son 9.gündeydim. .geçen seferde aynısını yapmıştı...hemen yumurtaya bakıp iğneyi yaptırdı....eve gidin hergün ilişki demişti....geçen aydan ve 3 yıldan beri eşim artık herhalde bıkkınlıktan sadece bu sefer --------36.saatte------- zorla ilşki oldu aramızda...sonra 3 gün sonra.yani dün gece.......ama hiçbir kurala uyamadım...ne bacakları kaldırabildim ne de akmadan yatabildim..BEN BU AY SİZLER İÇİN DUACINIZIM .HERŞEYİNİZİ PAYLAŞIRIMDA,,,,,İLİŞKİ TAKVİMİNE EŞİM MAALESEF UYMADI. ÜZGÜNÜM.. .ONUN İÇİN DE SUDENAZ A TARİH VERMEDİM.....ÇÜNKÜ BÖYLE TUTMAZ....YANILIYOR MUYUM?[/QUOT
üzülme kırmızıbeyazcım, eğer zaten tam gününde bir kere bile ilişkiye girmişsen olay tamamdır. bacaklarını kaldırma olayına gelince ben onu doktoruma sormuştum. ''insanlar tecavüze uğruyolarda hamile kalıyolar onlar bacaklarını mı havaya dikiyolar'' demişti. yani allahın izniyle olacağı varsa olur. üzme kendini. walla benim eşimde aynı. isterik kadınlar gibi zorla yaptırıyorum nerdeyse sırnaşık şey.
canımmm benimm çok sağol,Allahım o temiz yüreğinden bizim için geçen her dileği sanada getirsin en çabuk zamanda,bu arada idrar testi için çok erken be canım,daha çıkmaz ki,bugün sordum doktor en erken 12.gün gel kanda bakalım ama garanti olsun diyosan 15.gün dedi,idrarda daha çıkmaz o yüzden bence,yüreğini karartma,öptüm,iyi bak kendinea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?