- Konu Sahibi nilda
-
merhaba armağanım, ben gonophone kullandım. O da kolomene benzer bir ilaç. Doktor bana adetimin 5.günü başlattı günde bir tane olmak üzere 5 adet kullancam. Sen ne kadardır bebiş istiyosun..
selam Kızlar.. önümüzdeki Ay Reglimden Sonra Bende Klomen Kullnaıcam Inş Dr Uma Sölicem.. Versin Artık.. Birde Onu Deniyimm.. Inş Bu Mübarek Cuma Gününün Yüzü Suyu Hurmetine Hepmiiz Hamiş Kalrıız En Ksıa Zamandaa.arkadaşlar Bu Klomnei Kuyllnama Adet Siklusuna Göre Değişiyormu.. Mesela Ben 26 Günde Bir Adet Oluyorum.. O Zaman Aadtimin Kaçıncı Günü Başlatır Dr Bana?? Teşkler şidmiden..
ben geldiiiiiiimmmmmmmmm ,canım arkadaşlarımm sağolun hepiniz birşeyler yazmış,merak etmişsiniz,ne güzel ya benim yumurtalar hala yerinde sayıyo ama bende sanki iğnem vurulduda şafağı bekliyo gibi heyecanlanıyorum,merak ediyorum..
yine böyle konuştuğuma bakmayın,pek iyi haber yok,günde 2mm büyümesi gereken kadın yumurtası bende günde 1mm büyüyomuş,o yüzden 20mmi gördük bugün,ama o diğer sönen yumurtam aynı kalmış,şans 1e düştü yani..
2.merak edilen hayır iğne yine olmadı,zorlada olsa yazdırabildim ama yarın bulamam falan diye kandırdım doktoru,bugün kesinlikle yaptırmayacağıma yarın geleceğime söz vererek..iğnelerimi aldım buzlarla sarıp dolabıma koydum,bugün koynuma alcam öyle uyucam..ama canımm arkadaşlarıma sorularım var herzamanki gibi onları sorcam..
3.konu hayır inatlaaa onca tersliğe ve zorluğa rağmen gitmedim aynı doktora hastanenin profu,başhekimi ve tüp bebek uzmanı bir doktora gittim,çok bekledim ama..çok ileri derecede tembellik var dedi,çok büyütmek kötü kist yapar dedi,ama bukadar tembellikle hemen iğneyi yapmakta iyi değil dedi,bir grafik gösterdi benimkadar tembelliği olan hastalara 20mm civarı yapıldığında dahaçok tutmuş falann,
sonuç yarın gidicem öğlen son kez bakılacak,asıl haberler yarın yaniiii,öptüm hepinizi klomenci kader arkadaşlarım..
hani hamilelik günlüğü,bebek günlüğü oluyoya bende yımırtalarımın günlüğünü tutcam bu gidişle sırnaşık şey
çok başınızı ağrıttım ama çoğunuzla aynı gün başlasakta geriden gelen çömez olarak sorularım var kızlar yardımm edin..
doktor bana 2 tane iğne yazdı,pregnyl 5000den 2 tane,ikisi aynı anda dedi,size 1 tane yazmamışmıydı,birde o iğneyi nerden yaptırıcam ben..
dediki çok çok zor ama belki bu gece yada yarın sabah kendisi çatlar,o yüzden bekliyelim yarın son kez bakalım dedi,çatlarsa bugünmü yarınmı ilişki olacak,çoğu doktor 1 gün arayla diyor ya kafam karıştı...
bugün bukadar soru sorduysam yarın beklenen büyük gün iğne yapıldıktan sonra görün siz bende soruları
şimdiden hepinizz sağolun,dualarım sizinle
yaşasın klomen kardeşliği..:1hug:
ben geldiiiiiiimmmmmmmmm ,canım arkadaşlarımm sağolun hepiniz birşeyler yazmış,merak etmişsiniz,ne güzel ya benim yumurtalar hala yerinde sayıyo ama bende sanki iğnem vurulduda şafağı bekliyo gibi heyecanlanıyorum,merak ediyorum..
yine böyle konuştuğuma bakmayın,pek iyi haber yok,günde 2mm büyümesi gereken kadın yumurtası bende günde 1mm büyüyomuş,o yüzden 20mmi gördük bugün,ama o diğer sönen yumurtam aynı kalmış,şans 1e düştü yani..
2.merak edilen hayır iğne yine olmadı,zorlada olsa yazdırabildim ama yarın bulamam falan diye kandırdım doktoru,bugün kesinlikle yaptırmayacağıma yarın geleceğime söz vererek..iğnelerimi aldım buzlarla sarıp dolabıma koydum,bugün koynuma alcam öyle uyucam..ama canımm arkadaşlarıma sorularım var herzamanki gibi onları sorcam..
3.konu hayır inatlaaa onca tersliğe ve zorluğa rağmen gitmedim aynı doktora hastanenin profu,başhekimi ve tüp bebek uzmanı bir doktora gittim,çok bekledim ama..çok ileri derecede tembellik var dedi,çok büyütmek kötü kist yapar dedi,ama bukadar tembellikle hemen iğneyi yapmakta iyi değil dedi,bir grafik gösterdi benimkadar tembelliği olan hastalara 20mm civarı yapıldığında dahaçok tutmuş falann,
sonuç yarın gidicem öğlen son kez bakılacak,asıl haberler yarın yaniiii,öptüm hepinizi klomenci kader arkadaşlarım..
hani hamilelik günlüğü,bebek günlüğü oluyoya bende yımırtalarımın günlüğünü tutcam bu gidişle sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?