Aaa ben zaten iki kere kimyasal gebelik geçirdim o yüzden ilk defa klomene başlıcam işte sıkma canını inşallah sağlıklı bebislerimiz olur cnm klomen hic mi yumurta gelistirmediBen 4 ay kullandim canm kimyasal gebelik gecrdim pazartesi hsg randevum war bi de onu yaptiralm bkalm
Yaa ne güzel canım çok sevindim inşallah darısı başıma yaaa ne kadarlik bi deneme sonunda verdi doktor klomeni ya çok heyecanlandım inşallah yaaa inşallah çok sağol cevapladığın için cnm
Yaa ne güzel canım çok sevindim inşallah darısı başıma yaaa ne kadarlik bi deneme sonunda verdi doktor klomeni ya çok heyecanlandım inşallah yaaa inşallah çok sağol cevapladığın için cnm
Ayy hadi inşallah güzel haberler verisisin cnm bende adetin5 günü başlıcam işte bakalım hayırlısı inşallah sana şimdi ilişki günleri mi vercekCanım hayırlı olsun tedavin, bende pazar günü başladım klomene, bugün 4. Günüm yarın bitiyo ilacım, ctesi günü randevum var..
2 kere mi gecirdin bi arastirsaydn canm arkadasiminda oyle oldu kan pihtilasma sorunu oldgu icin oluyormus smdi hamile igne kullaniyo hersy yolunda. Benim yumurtam olusuyo ya kendi de catliyo bi sorun yok yani ama nasip olmadi canmAaa ben zaten iki kere kimyasal gebelik geçirdim o yüzden ilk defa klomene başlıcam işte sıkma canını inşallah sağlıklı bebislerimiz olur cnm klomen hic mi yumurta gelistirmedi
Canım iki kere geçirdim Evet ama bunu doktor biliyo tahlilimde pıhtılaşma sorunu çıkmamıştı ki bilmiyorum ne derlerse yapıyoruz işte bakalım inşallah olumlu olur bu tedavi hımm peki eşine bakıldı mi ne kadardır istiyorsun cnm2 kere mi gecirdin bi arastirsaydn canm arkadasiminda oyle oldu kan pihtilasma sorunu oldgu icin oluyormus smdi hamile igne kullaniyo hersy yolunda. Benim yumurtam olusuyo ya kendi de catliyo bi sorun yok yani ama nasip olmadi canm
Pihtilasma icin ayri test yapiliyormus canm galiba hormon testlerinde degil. Ins sonuc alirsin. Ben 1 bucuk senedir istiyorm esiminde sonuclari cok iyi cikti sen ne zmandr istiyosnCanım iki kere geçirdim Evet ama bunu doktor biliyo tahlilimde pıhtılaşma sorunu çıkmamıştı ki bilmiyorum ne derlerse yapıyoruz işte bakalım inşallah olumlu olur bu tedavi hımm peki eşine bakıldı mi ne kadardır istiyorsun cnm
Allah allah hic bahsetmediler sabit bi dokrorumda yok bugün gittim klomen önerdi halbuki biliyor kimyasal gebelik olaylarını cnm neyse bi baslim gittiğimde bunuda sorarım artık hımm anladım tatlım 8 ay oldu biz korunmuyaliPihtilasma icin ayri test yapiliyormus canm galiba hormon testlerinde degil. Ins sonuc alirsin. Ben 1 bucuk senedir istiyorm esiminde sonuclari cok iyi cikti sen ne zmandr istiyosn
Sabit iyi bi dr olsun canm cok onemli bu bende bi dr um var ama hstaneye guvenmiyorm degistrcm oyuzden. Bna dedi ki dr tekrarladiginda arastirmaua aliyorz iste pihtilasma progesteron falan yani benm 1 kere oldu kimyasal oyuzden bsey istemediAllah allah hic bahsetmediler sabit bi dokrorumda yok bugün gittim klomen önerdi halbuki biliyor kimyasal gebelik olaylarını cnm neyse bi baslim gittiğimde bunuda sorarım artık hımm anladım tatlım 8 ay oldu biz korunmuyali
Ya bana hic söylemediler cnm nerde yaşıyorsun istanbuldayım ben bana sadece 3 kere olursa genetik bakariz dedilerSabit iyi bi dr olsun canm cok onemli bu bende bi dr um var ama hstaneye guvenmiyorm degistrcm oyuzden. Bna dedi ki dr tekrarladiginda arastirmaua aliyorz iste pihtilasma progesteron falan yani benm 1 kere oldu kimyasal oyuzden bsey istemedi
Ayy hadi inşallah güzel haberler verisisin cnm bende adetin5 günü başlıcam işte bakalım hayırlısı inşallah sana şimdi ilişki günleri mi vercek
Amin cnm inşallah yaaaa ❤Sanırım canım altdan yine ulrrasyonla bakacakmış yumurta gelişti mi kaç tane diye ona göre çatlatma iğnesi verecek sanırım ve ilişki günü söyler bende pek bilmiyorum :)
Hayırlısıyla hamile kalırız inşallah bu klomen de vesilemiz olur
Bende istanbuldayim canm hangi dr a gdyosun sen hangi yakadasin. Arkadasm kendi istemisti baktirmisti 2 kere olunca canm bazilari bekliyor tam bilemiyorm bende bsey yapmadm cok sukur 1 kere olduYa bana hic söylemediler cnm nerde yaşıyorsun istanbuldayım ben bana sadece 3 kere olursa genetik bakariz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?