- 28 Ağustos 2019
- 93
- 23
- 8
- 31
- Konu Sahibi goncannderdi
-
Bence doktorun söylediği tarihten bi on gün sonra test yapın bi bakınYardımcı olabilecek kimse yok mu ya lutfenn!!!
Yumurtlama tarihinden on gün sonra mı ?Bence doktorun söylediği tarihten bi on gün sonra test yapın bi bakın
Teşekkür ederim zaten adet görmediğim için başka türlü anlamam imkansızdıMerhaba ilişki önerdiği tarih itibariyle ortalam 25-30gün sonra evde ucuz testlerden yap canım ..varsa yaklaşık 5-6haftalık bir gebelik olacağından zaten net bir şekilde çıkar (daha erken yaparsan silikti oydu buydu kafan bulanabilir)
Teşekkür ederim.. Ya birde yumurtlama akıntısı (şeffaf uzayan) 2 gün sürdü doktor salı günü ve daha sonrasi gün aşırı dedi ilişki..Ama benim akintim ptesi akşamüstü başladı,sali ve carsambadan sonra yerini beyaz kremsi bir akintiya birakti.. Yumurtlamam bitti mi acaba..Biz doktorun dediğini yaparak sadece salı gününü degerlendirebilmis oluyoruz bu konuda bilgisi olan var mı? Rahimde ıslaklık var ama uzayan akıntı değilBende klomenle hamile kaldım ve yumurtam sadece 14mm du diğerleri daha da küçüktü ve işe yaramazdi (bu bile küçüktü normale göre) bende de adet düzensizliği var 3 ya da 4 ayda hatta bazen 6ayda bir adet olurum ilaçsız, bu yüzden bana doktorum ayın sonunda gel demişti yani 30gun bekle adet olmazsa gel bir bakalım dedi
Çok üzüldüm ;( umarım en kısa sürede bir bebek nasip eder Allah size..Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallahbenim tek yumurta 20 mm di ve hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı
Akıntı belirtisi klasik gibi gözükse de kişiden kişiye değişiyor mesela benim yumurtlamam bitince akıntı başlar belki seninde böyle birseydir biz denedigimiz ay genelde 2 güne ya da 3 güne bir oldu yani doktorun bize önerdiği hafta, öncesi ve sonrasini değerlendirmiş olduk.Teşekkür ederim.. Ya birde yumurtlama akıntısı (şeffaf uzayan) 2 gün sürdü doktor salı günü ve daha sonrasi gün aşırı dedi ilişki..Ama benim akintim ptesi akşamüstü başladı,sali ve carsambadan sonra yerini beyaz kremsi bir akintiya birakti.. Yumurtlamam bitti mi acaba..Biz doktorun dediğini yaparak sadece salı gününü degerlendirebilmis oluyoruz bu konuda bilgisi olan var mı? Rahimde ıslaklık var ama uzayan akıntı değil
Çok geçmiş olsun. Üzülmeyin en azından hamile kalabiliyorsunuz, kendinizi iyi hissettiğinizde tekrar denersiniz..benim tek yumurta 20 mm di ve hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı
Teşekkürler umarım bizde degerlendirmisizdir doğru günleri.. Çok yardımcı oldunuz hepinize çok teşekkür ederim ..Benim şu yumurtlama günü falan hakkında bilgim olmadığı için bu kadar çok soru sordum hakkınızı helâl edin..Akıntı belirtisi klasik gibi gözükse de kişiden kişiye değişiyor mesela benim yumurtlamam bitince akıntı başlar belki seninde böyle birseydir biz denedigimiz ay genelde 2 güne ya da 3 güne bir oldu yani doktorun bize önerdiği hafta, öncesi ve sonrasini değerlendirmiş olduk.
amin inşallah hepimizinÇok üzüldüm ;( umarım en kısa sürede bir bebek nasip eder Allah size..Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah
R
kalamıyorum şu an uzun zamandırÇok geçmiş olsun. Üzülmeyin en azından hamile kalabiliyorsunuz, kendinizi iyi hissettiğinizde tekrar denersiniz..
Peki hamile kalmak için klomen ya da aşılama deniyor musunuzkalamıyorum şu an uzun zamandır
Aynen 10 15 günü sonra bi idrar tahlili yapınYumurtlama tarihinden on gün sonra mı ?
femara deniyoruzPeki hamile kalmak için klomen ya da aşılama deniyor musunuz
Aynen 10 15 günü sonra bi idrarTamam çok teşekkür ederim ama erken değil mi ?Aynen 10 15 günü sonra bi idrar tahlili yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?