KLOMEN KULLANIP TEK YUMURTAYLA HAMILE KALANLAR

Kızlar.. Yumurtlama akıntısı bitti şimdi küçük beyaz parçalı bir akintim var rahimde islaklik var..Parcalar tırnak ucu kadar ve katimsi..Ne olduğunu bilen var mı aranızda?
 
Merhaba Arkaaslar, bende araniza yeni katildim. Pcosum ve ilacsiy adet olamiyorum. Doktorum Klomen verdi ve adetin 3.günü günde 4 kere kullan dedi bende kullandim ve ilac biteli 4 gün oldu sali günü takip icin kontrole gidecegim.
Ilacin yan etkisimi yoksa yoksa pskolojikmen mi olarak mi bilmiyorum kasiklarimda batmalar var. Yumurta olusuyor olabilir mi? Bu konuda pek bi bilgim yok. Catlama yumurtlama zamanindan önce mi oluyor sonrami ? Doktor takip icin Adetimin 12.gününde cagirdi cok gec degil mi takip icin anlamadim. Lütfen yardim
 
Doktor takipde sürekli yumurta büyüklüğünü olcucek ve istenilen buyukluge gelince çatlama iğnesi olucak.. ve ilişki günü söyleyecek sana bana sorarsan sürekli ilişkiye girmeye basla 2gune 1 olacak şekilde ben o ay öyle yapmıştım..
 
Arkadaşlar merhaba bende polikistik overliyim 2 kere düsük yaşadım ve ilki kimyasaldı. Tavsiye üzerine özel bir doktora gittim. Kan sulandırıcı coraspin verdi folik asit inofolic kombi verdi ve insulin direncim yuksek oldugu icin glifor verdi ve diyet yapıcaz dedi. Adet görmem içinde progestan alıcam. Progestan bitince adet olmazsan test yap dedi hamile değilsen adetin 3. Gunu bana gel yumurtaları gelistirmek icin tedavi uygulicaz o zaman dedi. Simdi benim soracağım sey gittigimde bana ne uygulayacak. Yumurta buyutme ve catlatma asamalari nedir nasıldır. Igneler kacgun suruyor. Ve ucretleri nasil acaba?
 
tuttumu peki canim senden?
 
bana direk yumurtlama tedavisi verdi, klomen kullandim sali günü kontrole gidecegim igne verecek ama ne kadar sürdügünü inan bende bilmiyorum. Klomeni bes günden fayla önermiyorlar. Doktorun verdgi doz yumurtana bagli diye düsünüyorum.
 
Öncelikle başın sağ olsun Allah inşallah tez zamanda sanada bebek sevincini tadirir canım. Yumurta tedavisi bildiğim kadarıyla hem bu klomen dediğimiz ilaç hemde iğne şeklinde olanı var bu ilacida igneyide 5 gün oluyorsun hergun olacak şekilde. Çatlama iğnesi dediğimiz şey tek seferlik yumurtalar olgunluğa ulaşınca eğer yumurtanın catlamayacagini dusunuyorsa iğne veriyor doktor oluyorsun doktor. Yumurta büyütücü ignen fiyatını bilmiyorum ama çatlamaya geçen yıl 75 - 50 diyorlardı
 
 
Kızlar benim kullandigim ilk ay gebelik oluşmadı malesef.. Tekrar doktora gidip denemedim de çünkü çok üzüldüm biraz beklemek istedim.. Ve klomeni kullandigim ay yani bu ay ilaçsız nisandan beri adet gormeyen ben geçen ayki ilaçla gördüğüm adetten 31 gün sonra adet gördüm..Klomen mi sebep olmuştur acaba buna..Yoksa hormonlarım düzeliyor olabilir mi ne dersiniz ? Inşallah kendiliğinden hamile kalırım doktora gitmek istemiyorum artık..Adetim düzelse ona bile sevinicem lütfen fikir verin.. Adet olmayıp klomen kullandığı ay olan var mı?
 
Benim adetim çok düzensizdir yeri gelir 4 ay olmam evlendikten sonra 3 ay normal gitti hatta ben düzeldi zannettim çünkü öyle diyorlar genelde (evlenince düzelir falan..) ama tekrar bozuldu 6 ay boyu doktora gittim zaten sonrasında kimse bir şey yapmadı en son ki klomen vermişti işte.
Benim sana tavsiyem pes etme yaaa.. hemen bırakma doktorları devam et. Klomenin etkisinden dolayı adet gormussundur ard arda 2 ay. Sonuçta o bir yumurta geliştirici hormon vücudundaki hormon seviyeni yükselttiği için o ay tutmayınca ertesi ayda rahatlıkla olmussundur. Sonuçta hormonu yükseltti..
 
Keşke düzelmiş olsaydı.. Spora falan başladım.. Diet yapiyorun birşekilde kendimi düzeltmeye çalışıyorum ..Çok fazla kilon yok ama ben birden kilo aldım onun etkisi oldu.. Doktora gidicem sadece biraz oğlumun okul masrafları kabarık olduğu için zaman geçsin istedim bu aralar..Bende kendimi oyalarım sporla falan ve sonunda hayal kırıklığına uğramaktan kaçıyorum bir nevi..Senin çocuğun oldu mu canım klomenle falan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…