- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kanatsizmelekkk
-
Senden de razi olsun insallahEvet canim cok yardimci oldun cok tesekkur ederim Allah razi olsun :))
Evet canim klomen kullandim hamileyim suan ama tek mi cogul mu bi bilgim yok catlama bi kez oldu ama hem sag hrm sol kasigimda agri oldu catlama sirasinda bu yuzden sormak istedimSenden de razi olsun insallahsen de mi klomen kullaniyosun tedavi mi goruyosun
Daha cok yeniEvet canim klomen kullandim hamileyim suan ama tek mi cogul mu bi bilgim yok catlama bi kez oldu ama hem sag hrm sol kasigimda agri oldu catlama sirasinda bu yuzden sormak istedim
Amin canim insaAllah 2. CanimDaha cok yeniinsallah bekleyisini hayirla sonuclandirir ilk cocuk mu
Yaa cok iyi hadi bakalim sagsalim kucagina almak nasip.olsun insallahAmin canim insaAllah 2. Canim
InsaAllah canim benim insaAllahhh rabbim butun guzel haber bekleyenlere bekledikleri haberi almayi nasip etsin ve butun bebek bekleyenlere rabbim bir avazda kucaklarina almayi nasip etsinYaa cok iyi hadi bakalim sagsalim kucagina almak nasip.olsun insallah
AminnnInsaAllah canim benim insaAllahhh rabbim butun guzel haber bekleyenlere bekledikleri haberi almayi nasip etsin ve butun bebek bekleyenlere rabbim bir avazda kucaklarina almayi nasip etsin
Klomen yazz yasmin gbi haplar mi ayrı birseymiMerahaba bende tam senin gibi düşünüyordum 2 bebeğimi kaybettim 8 ay ara verdikten sonra klomenle ilk ayda tutu ve ikizlerime hamileyim şuan klomenle olduğundan eminim ailede ikiz yok çünkü klomenle ikiz olur bundan emin olabilirsiniz bu sefer doğurmak nasip olur inşallah sana da bi umut olabilmişimdir.
Klomen ilacıyla ikiz gebelik yaşayan doğum yapanlar varsa yazabilir mi. Benim gebelik için bi problemim yok ve ikiz bebek istiyoruz belki bana ve benim gibi düşünenlere yardımcı olabilirsiniz.simdiden teşekkürler.
Klomen ilacıyla ikiz gebelik yaşayan doğum yapanlar varsa yazabilir mi. Benim gebelik için bi problemim yok ve ikiz bebek istiyoruz belki bana ve benim gibi düşünenlere yardımcı olabilirsiniz.simdiden teşekkürler.
doktor kontrolü olmadan kullanma cnmKızlar kanıma giriyorsunuz yok yere gidip klomen alacamhülyalara daldım hani bi anda iki tane böyle sanki dünyanın en güzel haberi olurdu
doktor kontrolü olmadan kullanma cnm
Hem rahmi inceltiyir hemde kist yapıyor
kac gün oldu acaba benim 5.günüm ne zaöan belli olur tutup tutmafıgıIkiz olsun diye kullanilacak bir ilac degil. Hormon ilaci sonucta. Dr komtrolunde kullanilmali kist yapabiliyor. Madem sorununuz yok dogal yollardan deneyin. Ben polikistik overliyim klomen kullandim 2yumurta olustu catlatma igneside oldum artik sonucu bekliyorum.
Ben bu cvbi vereli cok olmuskac gün oldu acaba benim 5.günüm ne zaöan belli olur tutup tutmafıgı
olur canım benimde ilkBnm ilk Klomen denemem adetin 14 . gününde 13 mm dedi doktor diğer aya kaldı dedi bugün 16 gün büyüme olur mu ki
amin Allah razı olsun cok sevindim senin adına pekı 12.güne yaklastıgmda belirtier olucakmıBen bu cvbi vereli cok olmus. 12. Gun belli olir tesr yapabilirsiniz. Bem 12. Himde pozitif gordum ama gebelik ilerlemedi dustu. Daha somra kendiligimdem gebe kaldim suan 26 gunluk bebegim var ..darisi size olsun insallah
Belirtilere cok kapilmauon derim adet belirtileriyle aynilari oldugu icin cok ayirt edilmiyor. Hayirlisi olsun imsallaholur canım benimde ilk
amin Allah razı olsun cok sevindim senin adına pekı 12.güne yaklastıgmda belirtier olucakmı
Bazeb büyüyüp sonradan catliyor siz canınız istedikce ilişkiye girin ( iliskiyi gorev gibi görmemek lazim) sansinizi deneyinBnm ilk Klomen denemem adetin 14 . gününde 13 mm dedi doktor diğer aya kaldı dedi bugün 16 gün büyüme olur mu ki
Klomen yumurtayi olgunlastirir yeterli boyuta gelmesini sağlarmesela geç büyüyen yumurtaya klomen veriyrilarmis klomen verimimi artıriyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?