Klomen kullanıpta ikiz veya çoğul gebelik yaşayan var mı aranızda?

Klomen yazz yasmin gbi haplar mi ayrı birseymi

Klomen ilacıyla ikiz gebelik yaşayan doğum yapanlar varsa yazabilir mi. Benim gebelik için bi problemim yok ve ikiz bebek istiyoruz belki bana ve benim gibi düşünenlere yardımcı olabilirsiniz.simdiden teşekkürler.

Bende klomen kullandım kullandigim ay hamile olduğumu öğrendim ögrendikten 5 6 gün sonra kontrol icin gittigimde bir kese daha görünmüştü. simdi 11 aylık oldular bile Allah bütun isteyenlere nasip etsin

kac gün oldu acaba benim 5.günüm ne zaöan belli olur tutup tutmafıgı

kac gün oldu acaba benim 5.günüm ne zaöan belli olur tutup tutmafıgı
Ben bu cvbi vereli cok olmus . 12. Gun belli olir tesr yapabilirsiniz. Bem 12. Himde pozitif gordum ama gebelik ilerlemedi dustu. Daha somra kendiligimdem gebe kaldim suan 26 gunluk bebegim var ..darisi size olsun insallah

Bnm ilk Klomen denemem adetin 14 . gününde 13 mm dedi doktor diğer aya kaldı dedi bugün 16 gün büyüme olur mu ki
olur canım benimde ilk
Ben bu cvbi vereli cok olmus . 12. Gun belli olir tesr yapabilirsiniz. Bem 12. Himde pozitif gordum ama gebelik ilerlemedi dustu. Daha somra kendiligimdem gebe kaldim suan 26 gunluk bebegim var ..darisi size olsun insallah
amin Allah razı olsun cok sevindim senin adına pekı 12.güne yaklastıgmda belirtier olucakmı

Ben Şubat ayında klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı ve o ay hamilelik olmadı 7 marta adet oldum Mart ayında da ara verelim dedik yumurtlama günlerinde birliktelik bile yaşamadık bu ay günüm geçti 4+4 kan testim 7951 çıktı doktorlar ve çevrem ikiz olma olasılığı yüksek dedi klomen kullandıktan sonraki ay eğer ikiz olursa paylaşırım sizinle inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…