Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay klomen kullandım bugün 11. Gün du gittim hiç yumurta büyümemiş Gün de 2 tane kullanicam artık. Klomen etkisiyle ağrı olabilir insallah hamilelikte olur. Benim moralim bayağı bozuldu hiç büyümemiş yumurtalar birde endometrium 9 mm dedi ne demek oluyor Anlamadım.Merhaba kizlar bu ay klomen kullandım 11.gün gittim 21 mm olmuş yumurta ilk ay kullandığım için iğne yapmadı gün aşırı ilişki önerdi 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum böyle olup hamile kalan var mi
Canım benim de 1 yumurta gelişmişti ama doktor çatlama iğnesini vurdu iğneden 36 saat sonra çatladı ki çok yoğun kasık ağrısı hissetmiştimMerhaba kizlar bu ay klomen kullandım 11.gün gittim 21 mm olmuş yumurta ilk ay kullandığım için iğne yapmadı gün aşırı ilişki önerdi 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum böyle olup hamile kalan var mi
Ilk kullandığım için iğne vurmadı zaten bugün adet oldumCanım benim de 1 yumurta gelişmişti ama doktor çatlama iğnesini vurdu iğneden 36 saat sonra çatladı ki çok yoğun kasık ağrısı hissetmiştim
Adet oldum gerek kalmadı canımİstersen şu stresi atmak için kan verebilirsin. Beklemek istersen de adetini bekle canım. Bende şuan gebeyim ve ağrılar bende de oluyor.
Evet canım günümde oldum ama çok ağrım oldu hiç böyle olmazdıBen bu ay kullandım 1 hafta gecikmeli oldum. Eger gununde olduysan iyi bişey en azından yumurtan çatlıyor. Mayısta kullandım ilk 3 tane yumurta oluştu ve çatlatma ignesine ragmen catlamadı kist oldu.
Hormon alıyo vucut kuzum ben ilk kullandığım da feleğim şaşmıştı. Tam bir hamile gibiydim çatlatma ignesi gebelik hormonu içeriyormuş ya zaten. Klomen de hormon sonucta vucut alışık olmadıgı bi madde alıyor normal adete göre değişiklik cok oluyor. Rahat ol olurmu Rabbim gönlüne ferahlık versin kucaklsrımız boş kalmasın İnşallah.Evet canım günümde oldum ama çok ağrım oldu hiç böyle olmazdı
Inşallah canım ne kadardır tedavi görüyorsunHormon alıyo vucut kuzum ben ilk kullandığım da feleğim şaşmıştı. Tam bir hamile gibiydim çatlatma ignesi gebelik hormonu içeriyormuş ya zaten. Klomen de hormon sonucta vucut alışık olmadıgı bi madde alıyor normal adete göre değişiklik cok oluyor. Rahat ol olurmu Rabbim gönlüne ferahlık versin kucaklsrımız boş kalmasın İnşallah.
Mayısta başladım birde bu ay kullandım. Benim biraz düzenimi bozdu arka arkaya kullanamadım olmadı. Memleketteyim istanbula gidince bi doktora gitcez yine araştırmadayım. Aşılamadır falan hayırlısı bakalımInşallah canım ne kadardır tedavi görüyorsun
Inşallah rabbim çok bekletmezMayısta başladım birde bu ay kullandım. Benim biraz düzenimi bozdu arka arkaya kullanamadım olmadı. Memleketteyim istanbula gidince bi doktora gitcez yine araştırmadayım. Aşılamadır falan hayırlısı bakalım