Klomen kullanlar rica etsem bakabilir misiniz

Baharr08

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
274
99
13
30
Merhaba kizlar bu ay klomen kullandım 11.gün gittim 21 mm olmuş yumurta ilk ay kullandığım için iğne yapmadı gün aşırı ilişki önerdi 2 gündür sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum böyle olup hamile kalan var mi

Bende bu ay klomen kullandım bugün 11. Gün du gittim hiç yumurta büyümemiş Gün de 2 tane kullanicam artık. Klomen etkisiyle ağrı olabilir insallah hamilelikte olur. Benim moralim bayağı bozuldu hiç büyümemiş yumurtalar birde endometrium 9 mm dedi ne demek oluyor Anlamadım.

Canım adetine kaç gün var bilmiyorum ama hamilelik belirtileri ve adet belirtileri birbirine benzeyen şeyler adetin geçerse test yap inşaallah hamilesindir.

Yumurta büyümediyse hiç üzülmeyin bu hiç bi zaman olmayacağı anlamına gelmez benim de bir ay çok güzel büyüdü diğer ay çok stresli geçtiği için hiç yumurta oşuşmamıştı bile. Stres çok etkili kafanızı boşaltıp diğer ay yine deneyin

Şuan 2 gün var adetime arada bir ağrım oluyor kasıklarimda korka korka bekliyorum adet olucam diye

İstersen şu stresi atmak için kan verebilirsin. Beklemek istersen de adetini bekle canım. Bende şuan gebeyim ve ağrılar bende de oluyor.

Canım benim de 1 yumurta gelişmişti ama doktor çatlama iğnesini vurdu iğneden 36 saat sonra çatladı ki çok yoğun kasık ağrısı hissetmiştim

Canım benim de klomen kullanınca yumurtalar çatlamıo

Ben bu ay kullandım 1 hafta gecikmeli oldum. Eger gununde olduysan iyi bişey en azından yumurtan çatlıyor. Mayısta kullandım ilk 3 tane yumurta oluştu ve çatlatma ignesine ragmen catlamadı kist oldu.

Ben bu ay kullandım 1 hafta gecikmeli oldum. Eger gununde olduysan iyi bişey en azından yumurtan çatlıyor. Mayısta kullandım ilk 3 tane yumurta oluştu ve çatlatma ignesine ragmen catlamadı kist oldu.
Evet canım günümde oldum ama çok ağrım oldu hiç böyle olmazdı

Evet canım günümde oldum ama çok ağrım oldu hiç böyle olmazdı
Hormon alıyo vucut kuzum ben ilk kullandığım da feleğim şaşmıştı. Tam bir hamile gibiydim çatlatma ignesi gebelik hormonu içeriyormuş ya zaten. Klomen de hormon sonucta vucut alışık olmadıgı bi madde alıyor normal adete göre değişiklik cok oluyor. Rahat ol olurmu Rabbim gönlüne ferahlık versin kucaklsrımız boş kalmasın İnşallah.

Inşallah canım ne kadardır tedavi görüyorsun

Inşallah canım ne kadardır tedavi görüyorsun
Mayısta başladım birde bu ay kullandım. Benim biraz düzenimi bozdu arka arkaya kullanamadım olmadı. Memleketteyim istanbula gidince bi doktora gitcez yine araştırmadayım. Aşılamadır falan hayırlısı bakalım

Inşallah rabbim çok bekletmez 1 yıl dir olmuyor dr olur diyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…