Klomen kullanlar

Evet hadi bakalım iki hafta sonra güzel haberlerini alırız inşallah. Ben de aynıyım ya dpo 4teyim 10 gün var daha adetime günler geçmek bilmiyor

Evet hadi bakalım iki hafta sonra güzel haberlerini alırız inşallah. Ben de aynıyım ya dpo 4teyim 10 gün var daha adetime günler geçmek bilmiyor
Aslında biliyormusun bu kadınlar kulübüde biraz etkiliyor insanı

Aslında biliyormusun bu kadınlar kulübüde biraz etkiliyor insanı
Evet burası da etkiliyor ama ben buraya gşrmemeyi de denedim daha çok düşünür oldum bu konuyu en azından buraya yazarak biraz olsun oyalanıyorum

Kızlar günaydın ben dayanamadım sabah test yaptım dpo 10 yapmamalıydım biliyorum ama yaptım dpo12de tekrar yaparım diye öylesine
Ya fotolarda belli olmayan silik gözle görülen bir çizgi gördüm awox marka test. Belli olmuyor ama siteye de yükleyeceğim ışık ayarını kıstım biraz belli olur belki diye ama yine de net gözükmüyor ben gördüm bi pazartesi tekrar yapıp bakıcam umutlanmıyorum

Eklentiler

• 1000321680.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 47
Kızzzz ne görünmüyoru basbaya görünüyor hem de çok net rengi pembe değil mi? Hadi hayırlı olsun diyeyim ben şimdiden

Benim de daha dpo5 zaman geçmiyorrr...

Kızzzz ne görünmüyoru basbaya görünüyor hem de çok net rengi pembe değil mi? Hadi hayırlı olsun diyeyim ben şimdid

Kızzzz ne görünmüyoru basbaya görünüyor hem de çok net rengi pembe değil mi? Hadi hayırlı olsun diyeyim ben şimdiden
Yaa zor çektim ama fotodan daha belirgin geldi bana da daha çok erken diye umutlanmak istemiyorum amin inşallah vardırrr

Yaa zor çektim ama fotodan daha belirgin geldi bana da daha çok erken diye umutlanmak istemiyorum amin inşallah vardırrr
Yok ya erken değil dpo 10 için uygun bir çizgi bence inşallah sağlıcakla koyulaşsın canım

Belirtilerin var mı anlatsana biraz
Ya benim şöyle oldu kasık ağrım oldu ama adet olcak gibi ara ara vurdu iki gün boyunca ama bir kere daha böyle olup regl olmuştu o yüzden çok üstünde durmadım bugün de öylesine test yaptım, başka hiçbir belirtim olmadı sadece baya adet olcak gibi kasık ağrım oldu

Anladım canım göğüs ağrısı falan olmadı yani her zaman bir sürü belirti olacak diye bir şey yok demek ki

Anladım canım göğüs ağrısı falan olmadı yani her zaman bir sürü belirti olacak diye bir şey yok demek ki
Yok canım hiç olmadı göğüs hassasiyetim vs koku hassasiyetim de olmadı, hatta önceden hepsini yaşayıp kesin hamileyim diyordum bu ay sadece kasık ağrısı oldu o yüzden inanmıyorum galiba

Yok canım hiç olmadı göğüs hassasiyetim vs koku hassasiyetim de olmadı, hatta önceden hepsini yaşayıp kesin hamileyim diyordum bu ay sadece kasık ağrısı oldu o yüzden inanmıyorum galiba
Uzun süre bekleyenlerde bu inanamama olayı oluyor bende inşallah olursa kucağıma alana kadar inanmam galiba

Uzun süre bekleyenlerde bu inanamama olayı oluyor bende inşallah olursa kucağıma alana kadar inanmam galiba
İnşallah nasip olur ya gerçekten bekledikçe her ay bi umutsuzluğa kapılıyor insan İnşallah senden de güzel haber alalımmm

Gözün aydın olsun canım inşallah sağlıkla ilerler bize de dua et inşallah bizde guzel haberi veririz l

Gözün aydın olsun canım inşallah sağlıkla ilerler bize de dua et inşallah bizde guzel haberi veririz l
İnşallah vardır ve İnşallah sağlıkla ilerler amin dua ederim tabii güzel haberlerinizi bekliyorum tek tek hepinizin

`