• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanlar

Peki kızlar bir şey soracam 14. Gününde solda 17 mm sağda 14 mm di soldaki 16. Günde catladiysa sağda ki yumurta napıyor oda mi çatlıyor yoksa kendiliğinden kayboluyor mu onu çok merak ediyorum
Galiba ikisi de çatlıyor da hangisi tutarsa onunla oluyor döllenme

Kızlar karar verdim dpo12 de test yapıcam inşallah güzel sonuçlar çıkar çünkü gecikmeyi bekleyemeyeceğimi düşünüyorum

Kızlar karar verdim dpo12 de test yapıcam inşallah güzel sonuçlar çıkar çünkü gecikmeyi bekleyemeyeceğimi düşünüyorum
Sen bence 10. Günde başlarsın test yapmaya hem 10. Günde basla varsa vardır zaten yani bunun erken geç yapmayla bir alakası yok ne farkeder ki yeter ki kurban olduğum Allah nasip etsin

Galiba ikisi de çatlıyor da hangisi tutarsa onunla oluyor döllenme
Ay hadi İnşallah çünkü 15. Günde sabah çok sancı çekmiştim öğlen geçmişti bu sefer akşam saat 8 de ayrı sancı başladı ben diyorum sabah ayrı bir tanesi yumurtladi aksam ayrı bir tanesi oldu zaten iki tane tek yumurtam olmuştu sağda solda

Sen bence 10. Günde başlarsın test yapmaya hem 10. Günde basla varsa vardır zaten yani bunun erken geç yapmayla bir alakası yok ne farkeder ki yeter ki kurban olduğum Allah nasip etsin
Öyle valla canım olunca 9.günde bile belli etmeye başlıyor kendini. 11-12 gibi başlarım hem duphaston bitiyor o günlerde çizgi görürsem ilaca devam ederim görmezsemde bırakırım

Öyle valla canım olunca 9.günde bile belli etmeye başlıyor kendini. 11-12 gibi başlarım hem duphaston bitiyor o günlerde çizgi görürsem ilaca devam ederim görmezsemde bırakırım
Bende dusphatonu kullanıyorum ocean folik asit de kullanıyorum gereken neyse yaptık çaba bizim takdir Allah'ın 🌸 Dpo 2 🤦

Bende dusphatonu kullanıyorum ocean folik asit de kullanıyorum gereken neyse yaptık çaba bizim takdir Allah'ın 🌸 Dpo 2 🤦
Teknoloji onca gelişdi robotlar yapay zekalar falan bir tek yumurtlamadan sonra yumurta döllendi mi döllenmedi mi hemen ertesi gün öğrenebileceğimiz teknolojiyi bulamadılar ya

Teknoloji onca gelişdi robotlar yapay zekalar falan bir tek yumurtlamadan sonra yumurta döllendi mi döllenmedi mi hemen ertesi gün öğrenebileceğimiz teknolojiyi bulamadılar ya
😂Valla aynen ya bazen bu konuda sinirlenip sövdüğüm bile oluyor merakta bırakıyorlar işte gıcık değil mi 😂😂

@selogi canım nasılsın? Hamileyim kuzum sana da söylemek istedim

@selogi canım nasılsın? Hamileyim kuzum sana da söylemek istedim
Çiçeğim akşamdan beri bakmadım bildirime özür dilerimm. Tüylerim diken diken 😍😍 Çok şükür Allah’ıma çoookkkkk 🥰🥰🥰🥰🫶🏼🫶🏼 Halay modu açalım mı
:halay: Ne zaman oldu bu iş anlatsana

Çiçeğim akşamdan beri bakmadım bildirime özür dilerimm. Tüylerim diken diken 😍😍 Çok şükür Allah’ıma çoookkkkk 🥰🥰🥰🥰🫶🏼🫶🏼 Halay modu açalım mı
:halay: Ne zaman oldu bu iş anlatsana
Ayyy evet evet açabiliriz halay modunu💃💃💃
Bat 11 mayıstı testler pozitifidi 14 mayısta kan verdim 44 geldi dün yani iki gün sonra tekrar verdim 98 geldi çok şükür sağlıklı yükseliyor inşallah devamı da sağlıkla gelir çok heyecanlıyım kuzum seninle de paylaşmak istedim

Ayyy evet evet açabiliriz halay modunu💃💃💃
Bat 11 mayıstı testler pozitifidi 14 mayısta kan verdim 44 geldi dün yani iki gün sonra tekrar verdim 98 geldi çok şükür sağlıklı yükseliyor inşallah devamı da sağlıkla gelir çok heyecanlıyım kuzum seninle de paylaşmak istedim
Eski topiğe dee yaz biraz ilerleyince.
Bebelerimizin arasında 6 ay var. Daha dün gibi topikte heyecanlı bekleyişlerimiz. İlaçlarına dikkat ediyor musun?

Eski topiğe dee yaz biraz ilerleyince.
Bebelerimizin arasında 6 ay var. Daha dün gibi topikte heyecanlı bekleyişlerimiz. İlaçlarına dikkat ediyor musun?
İnşallah kese kalp atışlarını da göreyim öyle yazarım. Ay evet 6 ay var inşallah sen bana tüyolar verirsin annelik hakkında. Evet evet şimdilik duphaston ve folik asit kullanıyorum

Back
X