• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen nedir nasil kullanilir?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende herşeyi denedim bu ay ovulasyon kullandım pik gördüm değerlendirdim sonuç negatif . Adet tarihim 5 Eylül doktorla görüşecem eğer uygun fiyat söylerse bu y aşılama yaptıracam yoksa bı dahaki aya kalacak
Beklemeyim bnce de , bnm daha 7 ay oldu ama o kadar skldm ki , asilama icin dogal yontemden farki yok diyolar , cok buyutulecek bise degilmis insallaahhhh ilk de de hemen tutar🤲

Beklemeyim bnce de , bnm daha 7 ay oldu ama o kadar skldm ki , asilama icin dogal yontemden farki yok diyolar , cok buyutulecek bise degilmis insallaahhhh ilk de de hemen tutar🤲
Ben 3klomen 1 aşılama oldum bu 2.ci olacak ilki özel klinikte oldu ilaçlarla birlikte 6 bin ödedim şimdiki özel hastenede devamlı gittiğim hasteneye yeni doktor gelmiş Azeri o yapıyormuş aşılama onu değecem . Aynen zaten doğal gebelik tek yaptıkları sağlıklı spermleri ayirmak

Ben 3klomen 1 aşılama oldum bu 2.ci olacak ilki özel klinikte oldu ilaçlarla birlikte 6 bin ödedim şimdiki özel hastenede devamlı gittiğim hasteneye yeni doktor gelmiş Azeri o yapıyormuş aşılama onu değecem . Aynen zaten doğal gebelik tek yaptıkları sağlıklı spermleri ayirmak
Hangi sehirde ikamet ediyosunuz?klinikler cok pahali bnde ozel bi hstaneye gidiyorum , dr istersen yapalim dedi hatta eylulde asilama olacaktim ama esim bi ay daha deneyelim dedi cunku bu ay hsg ve histereskopi oldum genelde bu islemlerden sonra hamile kalanlar var

Hangi sehirde ikamet ediyosunuz?klinikler cok pahali bnde ozel bi hstaneye gidiyorum , dr istersen yapalim dedi hatta eylulde asilama olacaktim ama esim bi ay daha deneyelim dedi cunku bu ay hsg ve histereskopi oldum genelde bu islemlerden sonra hamile kalanlar var
Histereskopiyi neden oldu ben olmam gerekiyor mu acaba ya hsg çektirdim bende Van'ın ilcesindeyim

Merhaba bugun benim esimede onerdiler bu takviye gidanin bir faydasini gordunuzmu pahali cunku almadan once bana biraz fikir verebilirmisiniz tesekkurler
Ileri hiz artmadi ama sperm sayimiz 86 mil 264 mil cikti ileri hareket 48 ken 66 oldu biz 4 aydir kullaniyoruz , kullanmayada decam edin dedi doktorumuz

Back
X