T Tnkufaci Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2015 19 1 1 31 7 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Tnkufaci #1 Gelin burda birbirimize destek olalim yardimci ve duaci olalim kim var benim gibi dusunen herkesi beklerim.
Gelin burda birbirimize destek olalim yardimci ve duaci olalim kim var benim gibi dusunen herkesi beklerim.
Serali Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2015 84 18 3 40 7 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Tnkufaci #2 Slm cnm.ben bugün aşılama yaptirdim bu 2.aşilamam ilki tutmadı maalesef,1ay ara verip tekrar yaptırdık..tedbir bizden takdir allah'tan..
Slm cnm.ben bugün aşılama yaptirdim bu 2.aşilamam ilki tutmadı maalesef,1ay ara verip tekrar yaptırdık..tedbir bizden takdir allah'tan..
gulkokulum Çok şükür hamile Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 870 494 133 37 Bartın 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Tnkufaci #3 slm kızlar bende doktordan aşılama istedim bana serophene yazdı günde 2 tane alıyorum 10 gün kulllan gel dedi sizce aşılama yapacaakmı bişeyde söylemiyolar insan yerine koyup moraalim çok bozuldu
slm kızlar bende doktordan aşılama istedim bana serophene yazdı günde 2 tane alıyorum 10 gün kulllan gel dedi sizce aşılama yapacaakmı bişeyde söylemiyolar insan yerine koyup moraalim çok bozuldu