- 23 Nisan 2015
- 264
- 92
- 48
- Konu Sahibi murphymercy
Bu durumu bekarken (uzun süreli ilişkimde) yaşamıştım. Başına aldatma olayları gelen arkadaşlarıma, ben olsam asla affetmem derken, bekara ....boşamak kolay derlerdi. 6 yıllık bir ilişki, hayatta en çok güvendiğim adam, asla aldatmaz dediğim adam tarafından aldatıldım (sanırım). Sanırım diyorum çünkü asla bi kanıt yoktu ortada. Ama sorduğumda inkar da etmedi. Hissediyorsun zaten,değişimlerden. Ben denedim ama affedemedim. Affedemezdim;
Ben bunların hiç birini göze alamadım. Sineye çekmeyi başarabileceksen, boşverebileceksen affet. Çocuğun için affetme. Benim babam severek evlendikleri halde, annemi defalarca aldatmış. Sonra da biriyle çekmiş gitmiş. Boşanmışlar (1yaşındayken ben). Annem gençtim,cahildim,abin ve senin için affettim hep derdi. Zamanla biz büyüdük ve anneme yaptığının yanlış olduğunu söyledik. 1 kere de olsa affedilcek bir şey değil-aldatmak- Çok üzgünüm,ama deneyimlerimi paylaşmak istedim.
- Tlfnu geç açsa sorun çıkaracaktım
- Sürekli tlf elinde dolaşsa şüphelenecektim
- Eve geç kalsa kavga çıkaracaktım
- Evlenecektik ama gelecekten korkacaktım
- Büyük hayallerim olmayacaktı,yarını düşünemeyecek kadar psikopatlaşmış olacaktım
- Ya yine yaparsa?larım çoğalacaktı
Ben bunların hiç birini göze alamadım. Sineye çekmeyi başarabileceksen, boşverebileceksen affet. Çocuğun için affetme. Benim babam severek evlendikleri halde, annemi defalarca aldatmış. Sonra da biriyle çekmiş gitmiş. Boşanmışlar (1yaşındayken ben). Annem gençtim,cahildim,abin ve senin için affettim hep derdi. Zamanla biz büyüdük ve anneme yaptığının yanlış olduğunu söyledik. 1 kere de olsa affedilcek bir şey değil-aldatmak- Çok üzgünüm,ama deneyimlerimi paylaşmak istedim.