Esinden ayrilmayi dusunen varmi

Edebim el vermez edepsizlik edene… susmak en güzel cevap, edebi elden gidene.
Siz kendi kisiligine saygili bir kadinsiniz.lutfen intikam almak adina kotu seyler duşunmeyiniz.zaten inaniyorum oyle seyler yapamazsiniz.zaman herseyin ilacı ölüm bile unutulabiliyorken ihanet unutulmuyor bu çok acı...yasamadim boyle bir durumu ama kadin olmak aldatilma potansiyelinide icinde barindiriyor maalesef...Allahim kalbinizin uzerine inen o taş gibi ağırlığı tez zamanda kaldırır insallah.keske elden bir sey gelse.care sadece zaman.

Kizlar sadece bi msj atip herseyi butun ofkemi yazayimmi
Bence en önemlisi sizin sağlığınız ve rahatlamanız. Hiçbir zaman içinizdekileri dökmezseniz atlatamazsınız diye düşünüyorum en azından burda okuduklarımdan.. Rahatlayacaksınız atın derim.. En kısa sürede sabır ve huzur diliyorum size ayrıca..

Konu acmistim esim ihanet etti ve suan iki gundur ayriyiz sonumuz ne olacak bilmiyorum bitane oglum var 3.5 yasinda ogluma cok uzuluyorum
Sozde mutlu giden bi evlilikti
Simdi cok pisman
Ama ask herseyi affedermi
Bence etmez
Benim durumumda olanlar karar asamasinda olanlar varmi
Yazalim birbirimize yardimci olalim
Burdan baska yazacagim hickimsem yok
Tabi siz bilirsiniz herşeyi ama zina zinadır. Bişe ilkini gerçekten seversen ikinci seçeneğin olmaz. Seni bi kere aldatan yine aldatır şimdi olmasa bile mutlaka bi kaç yıl sonra.

benim cok yakınımda aldatılmıstı cocugu yok onun bir ara affeder gibi oldu ama sonra tekrar kopardı bagını simdi sorsanız iyiki bitmis diyor zaten aldatan adamla aynı evde yasanmaz bir kere sadakatsizlik yapmıs guven kalmaz sizde asacaksınızdır tabşki zorlu bir surec ama geciyor hersey gibi

Kizlar sadece bi msj atip herseyi butun ofkemi yazayimmi
Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman konuşun mesajla değil ama. Sizin nasıl kahrolduğunuzu sizi ne hale getirdiğini görsün gözleriyle. İçinizde ne varsa söyleyin. Eğer bunu yapmazsanız çok pişman olursunuz ister boşanın ister boşanmayın.

Ben olsam affedemem cunku yapan illaki bida yapar dememkki guvenilir biri degil esin

Ben esinizin sizi sevmedigini düşünmüyorum.bence sizide cocugunuzuda cok seviyor.anladigim kadariyla sizde oyle.yani sizi aldatti diye sizi sevmiyor veya sevmekten vazgecti anlamina gelmiyor.ve sizden gidecek iyi veya kötü herhangi bir mesaji ve aramayı deli gibi bekliyordur.bir kacgun bekleyin eninde sonunda cocugu ozledim bahanesiyle bile olsa eve gelecek ve bu bahaneyle sizide gormek isteyecektir.siz nasil bir fiziksel ve manevi çöküntüye ugradiysaniz o da ayni durumdadir umuyorum.onun o pişman halini gorunce iciniz ona dogru akacaktır ve o andaki karariniz su anki kararinizdan cok daha baskin olacaktir.susun ve bekleyin merak etsin hatta merakından çıldırsın

Intikam almak istiyorum
Canini yakmak istiyorum
Hatta mumkunse ölsün istiyorum
Seytan diyo sende uy bana kocan gibi serefsizlik yap gorus birkackisiyle hatta bulus sonra cik o serefsize seni aldattim de o affedecek mi bakalim
Ama yok yapmam yapamam
Ben anneyim
Ogluma yapamam
Kafam darma duman
Dengesiz bi ruh hali
Öncelikle kendinize saygınız olsun. Evladınız da varmış.Gerçekten çok zordur eminim ama intikam almak falan çok yanlış düşünceler.Pişmanlığının tadını çıkarın,tekrar yapacağını da hiç sanmam

Yazışmanın amacı yatak değilmidir? Düşünmüş ama becerememişse affetmek lazım yani..

Becerememiş değil istese her türlü yapardı zaten ki evli de değildik adamın eli yüzü düzgün amaç vakit geçirmek eğlenmek işte. Yazışmaların hepsini okudum merak etmeyin ne bi görüşme için yazı ne görüştüğü biriyle tekrar görüşme isteği var :) benim gordugumle sizin düşündüğünüz bambaşka, bu yüzden affettim bu da benim tercihim

Cok tesekkur ederm sana gercekten
Canim azonce esomn isyerine gittim bi kutu malzemerini koydugu bende bi baktim ole kapaagi actim kapagin icinde bizim tanstgmz gun sozlendgmz gun nisanlandgmz gun nimah gunu kina dugun ona ilk attgmn mesajin tarihi ve saati bile yaziyo hepsininn cok sasrdm ya cokda sevndm ama acaba adamn gunahnimi alyrm

Allah kimseye yasatmasin bu aciyi ya
Bi anda aglama krizine giriyorum
Yavrum benim annecim neden agliyosun bana mi kizdin dedi gozlerimi optu
Esimden boyle merhamet goremedim ben
Sigaraya basladim iyi mi
Tukenmislik boyle bisey mi sizce
Yada ben yasarken öldüm haberim mi yok
Bi erkek icin harap etmiyorum kendimi inanin
Ogluma uzuluyorum
Onun icin en dogru karari vermeliyim
Gözlerim doldu gerçekten. Benim de bir oğlum var ikinciye de hamileyim. Onları görünce insan erkeklerin geneline de kızamıyor. Yavrunun şefkati ömrü boyunca sürsün inşallah. Sen de kendine biraz daha zaman ver. Herşey insanlar için. Belki bir süre sonra olaya bakışın değerlendirmen değişecek, belki ihanet gibi bile görmeyecek ya da pişmanlığın inanacaksın hatta affedecek durumda bulacaksın kendini belki de tam tersi olacak, iyice oturacak kafanda ayrılma fikri. Her durumda şimdi yapacağın şey atacağın adımı zorlaştırır. Henüz yüzleşmeye hazır görmedim seni mesajlarından

Kizlar aksam kapi acildii baktim karaktersiz esim gelmis anahtarla girdi
Dedim herhalde oglunu gormeye gelmis hemen odaya gectim pesimden geldi ayaklarimi opmeye calisti vurdum kafasina bir tane hala kopek gibi pismanim deyi duruyor agladi bir saat yalavardi icini doktu
Hicbisey demedim keske olsem dedi bende keske dedim
Oyle deyince balkona cikti balkon demirlerine kendini atmak istedi cocukda yanimiza
Deli oldum ya oglunun onunde nasil yaparsin dedim gec iceri hemen dedim neyse geldi oturdu dedim cok karaktersizsin blof yapiyorsun bide atliycam diye dedim
Oyle deyince dellendi bicagi aldi elini kesti
Hala inanmiyosun oldurecem kendimi dedi
Oglumuz babasiz kalacak dedi
Aldim bicagi zorla sinir harbi gecirdim artik
Siz olmazsaniz ben nefes almam artik dedi
Dedim inaallah allah alir senin canini
Hepimiz kurtuluruz
Ama ogluma baban intihar etti diyemem sakin ol dedim
Agladi yalvardi okuz gibi
Ama en ufak bi sevgi kalmamis icimde ne bir damla gozyasi doktum ne bisey gitti evden az once
Napiyim bn bu adami
Oglumda surekli baba aglama deyip onu optu
Bana beni kraliceler gibi yasatacagini herkesin askimizi kiskanacagini soyluori bu adam karisini ne kadar cok seviyor dedirtecekmis sans vermeliymisim hic bisey demedim icimde biseyler öldu
Dusunecegimi soyledim sadce
Eger hayir dersem arabanin onune atlayacakmis
Anlamadim gercekmi blofmu bi ara kafasini duvarlara vurdu
Allahim sen bana yol goster ya

eve gelebilecegini tahmin etmiştik zaten.yalniz elini kesip kendisine zarar vermesi bu şovu devam ettirebilecegini ve daha da ileri gidebileceğini gösteriyor.onun ailesinden birileriyle durumu konusmalisınız. biz burada sizin anlattiklarinuzdan yola cikarak öngörülerde bulunuyoruz fakat esinizin psikolojik durumunu ancak siz bilebilirsiniz.isin ciddiyetini anlamış ise tekrar gelecektir.

Tek istedigi ayni evde olmakmis kafayi buna takmis
Nenle ayni yerde olun sana hic dokunmam konusmam sen istemezsen diyor

Back
X