Klomen+Ovitrelle /bu sefer olur inşallah

İnşallah canım ya sende kan verdin mi bugün
Yok vermedim 🥺 adetim geçsin dedim hep ben başından beri ama biraz sizleri görünce ben de heyecanlandım. Ama yoksa da testle öğrenmek istemiyorum daha çok üzülürüm gibi geliyo, yoksa adetle öğreniyim diyorum.. sanırım beklemeye devam edeceğim ben. Adetime 4-5 gün var çünkü

Yok vermedim 🥺 adetim geçsin dedim hep ben başından beri ama biraz sizleri görünce ben de heyecanlandım. Ama yoksa da testle öğrenmek istemiyorum daha çok üzülürüm gibi geliyo, yoksa adetle öğreniyim diyorum.. sanırım beklemeye devam edeceğim ben. Adetime 4-5 gün var çünkü
Bence de test yapma benim 10 güne kadar Pozitif çıktı dün yaptım ışığa tutunca silik yani çıkmadı kanda da umudum yok bakalım ama inşallah güzel sonuçlar alırız 🤲

Tamam canım inşallah sende bende isteyen herkese nasip olur bu mübarek ayda
İnşallah güzel haberler alırsınız belirtilerinin var mı benimde iğnenin 5. Günü hsg çekildim tüpler tıkalıydı şükür açıldı klomen kullandım 4 yumurtam vardı 18 mm ve 22 mm de iğne oldum tüplerim hemen geriye kapanır mı acaba inşallah testin pozitif olur ne zaman sonuç alacaksın

İnşallah güzel haberler alırsınız belirtilerinin var mı benimde iğnenin 5. Günü hsg çekildim tüpler tıkalıydı şükür açıldı klomen kullandım 4 yumurtam vardı 18 mm ve 22 mm de iğne oldum tüplerim hemen geriye kapanır mı acaba inşallah testin pozitif olur ne zaman sonuç alacaksın
Hafif kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti var kan verdim daha çıkmadı

Ee belki döner erken yapmışsın sende benim gibi ama ağrıların var mı ben dünden belli adet hissi yaşıyorum mesela göğüsler şiş alt karnım şiş sende ne var
Bende de göğüs hassasiyeti kasık ağrısı ve şeffaf akıntı var doktor duphaston vermişti bitince test yap dedi hata 2 günde bekledim öyle yaptım kısmet değilmiş

Back
X