Klomen+Ovitrelle /bu sefer olur inşallah

Hayır canım iğne etkisi okadar yüksek çıkarmaz bence, tekrar ne zaman yapacaksınız test 12.gün yapın bence
Doktor yarın kan vermemi istedi yarın yine vericem doktorda öyle söyledi 5 e yakın bi değer olurdu dedi inşallah iğne etkisi değildir çok üzülürüm

Doktor yarın kan vermemi istedi yarın yine vericem doktorda öyle söyledi 5 e yakın bi değer olurdu dedi inşallah iğne etkisi değildir çok üzülürüm
İnşallah değildir Allah'ın izniyle banada haber ver olur mu? Benim sonuç daha çıkmadı ya sağlik ocağında vermiştim

İnşallah değildir Allah'ın izniyle banada haber ver olur mu? Benim sonuç daha çıkmadı ya sağlik ocağında vermiştim
Tamam canım veririm hastanede verme şansın yok muydu ben hep hastanede veririm öylece dogrı e nabıza düşer inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız sende bana haber ver

Tamam canım veririm hastanede verme şansın yok muydu ben hep hastanede veririm öylece dogrı e nabıza düşer inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız sende bana haber ver
Normal de hastanede veriyordum ilk defa sağlik ocağında verdim bu kadar geç çıkacağını beklemiyordum, olur canım haber veririm haberleşiriz

klomen yumurta geliştirici hap sonrasında çatlama için ovitrelle iğne kullanıyorsun canım
Benim martta yumurtam gelişmişti hatta çatladı da ama gebelik oluşmadı soldan yumurtlamışım ve benim sol tüpüm biraz zedeli. Hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında

Değerim 10.2 düşmüş galiba evet iğne etkisi ymiş 2 günde 10 rakam düştü pazar günü sıfırlabır herhalde bayram günü adet günüm siçe o zaman test yapayım mı

Back
X