- Emoji Skoru
- 34.408
- Puanlar
- 548
Evet inşallah hayırlısı ile olur.Allah bağışlasın. Darısı başımıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet inşallah hayırlısı ile olur.Allah bağışlasın. Darısı başımıza![]()
Böyle bişey çıktı gibi ama kuruma çizgisi mi bilemedimVarmı gelişme
Bilmiyorum ki ben testi yaptım negatif gibi geldi sonra kenara bırakıp iş yapmaya başladım sonra bi baktım böyle. En fazla 20 dk fela beklemiştir herhaldeÇok mu beklettin
Evet yarınGitte kan ver bi. Regl yarın mi senin
Bütün dualarım seninle canım Rabbim yüzüne Gülsün inşallah olacak ben inanıyorumDua et lütfen kuruma çizgisi felan olmasın![]()
Kızlar bu ay bende rahim filmi oldu klomene başladım fakat dediği tarihte gşttim sağda 10 mm dedi sonra tekrar çağırdı sağdaki duruyor soldaki 12 mm dedi yarın tekrar gideceğim hiç solda büyümemişti benim gibi olsn var mı döngümün 16 günüBütün dualarım seninle canım Rabbim yüzüne Gülsün inşallah olacak ben inanıyorum![]()
Bildiğim kadarıyla 18 mm altına iğne yapmıyorlarKızlar bu ay bende rahim filmi oldu klomene başladım fakat dediği tarihte gşttim sağda 10 mm dedi sonra tekrar çağırdı sağdaki duruyor soldaki 12 mm dedi yarın tekrar gideceğim hiç solda büyümemişti benim gibi olsn var mı döngümün 16 günü
O yüzden çağırdı cuma günü 12 mm olan yumurta bugün kontrolde kendi kendine çatlamış ve iğneye gerek kalmadan şok oldum gayet güzel dedi ay bilmiyorum yaBildiğim kadarıyla 18 mm altına iğne yapmıyorlar![]()
Hadi inşallah bol bol değerlendirO yüzden çağırdı cuma günü 12 mm olan yumurta bugün kontrolde kendi kendine çatlamış ve iğneye gerek kalmadan şok oldum gayet güzel dedi ay bilmiyorum ya
Kız çatlamış artık değerlendirsem de boş zamanını tutturamadımHadi inşallah bol bol değerlendir
Şansa bak yaKız çatlamış artık değerlendirsem de boş zamanını tutturamadım![]()
Merhaba canım sonucun ne hamilesindir inşallah bende 10 aralıkta iğne vurulmuştum bugün 6. Gün sizlerin yazılarını okuyunca merak ettim sonucuEvet yarın
Merhaba bugün benimde iğnenin 12.günü test yaptım negatif çıktı sonradan dönen oldu mu hiçMerhaba canım sonucun ne hamilesindir inşallah bende 10 aralıkta iğne vurulmuştum bugün 6. Gün sizlerin yazılarını okuyunca merak ettim sonucu
Erken gebelik testi yapsaydın keşke regline kaç gün varMerhaba bugün benimde iğnenin 12.günü test yaptım negatif çıktı sonradan dönen oldu mu hiç![]()
Evde bu vardı pcosum birde ama yakındır en fazla 1haftam vardır kaset teste çıkması zor mu oluyorErken gebelik testi yapsaydın keşke regline kaç gün var