Mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın. Progestandan önce yumurtalar büyüsün diye klomen kullanırsınız. Böyle yumurta büyüme problemi olanlar klomenin ilk bilemedin ikinci ayı hamile kalıyor. İnşallah sizin için de aynısı olur.merhaba ,
bende bu ay progestan kullanmaya başlayacağım yumurtalarda büyüme problemi varmış nasıl bir yol izleyecekler
Benimki de çok yüksek değil hatta bazen kendi kafama göre bırakasım geliyor ilacı ama doktor hamile kalana kadar kullanacaksın dedi. Kabızlık problemi mi dersiniz göğüslerim iyice küçüldü onu mu dersiniz.... siz hamile misiniz peki şuan?bende dostinex kullandım çok zor ya yan etkileri baya kötüydü çok yüksek değildi benim prolaktinim
yok canım değilim daha geçen ay kullandım ve bıraktım bakalım bu ay olur inşallahBenimki de çok yüksek değil hatta bazen kendi kafama göre bırakasım geliyor ilacı ama doktor hamile kalana kadar kullanacaksın dedi. Kabızlık problemi mi dersiniz göğüslerim iyice küçüldü onu mu dersiniz.... siz hamile misiniz peki şuan?
Bıraktın mıyok canım değilim daha geçen ay kullandım ve bıraktım bakalım bu ay olur inşallah
Bıraktın mıbenim doktorum neddn bıraktırmadı acaba ya. Soruyorum soruyorum devam diyor. Benim prolaktinim 28 çıktı. 3ay önce. 3 aydır kullanıyorum.
Başka bi sorun var mı bebek için?bana doktoe bırak demedi canım ben kendim içemedim çok fazla yan etkisi oldu bende benim prlktinim 32 idi
bilmem ki çok doktora gitmedim canım bir tek adetim düzensiz dedim prolaktine baktı onun dışında birşey yaptırmadım kendiliğinden olsun diye bekliyorumBaşka bi sorun var mı bebek için?
Ne zamandır istiyorsun bebek?bilmem ki çok doktora gitmedim canım bir tek adetim düzensiz dedim prolaktine baktı onun dışında birşey yaptırmadım kendiliğinden olsun diye bekliyorum
7 ay oldu evleneliNe zamandır istiyorsun bebek?
Aa evet çok yeni doktora gitmemen mantıklı7 ay oldu evleneli
Teşekkürler canım ama eşim 3 ay eğitime gidiyor cumartesi günü daha uzunca bir süre olmazAa evet çok yeni doktora gitmemen mantıklıinşallah yakın zamanda olur canım benim. Ben 6-7 aydır kimle bu nuhabbeti yapsam hamile kaldı. Doğru insana denk geldin şuanda. şimdiden hayırlı olsun
Olsun gelince olur hayırlısıyla inşallahTeşekkürler canım ama eşim 3 ay eğitime gidiyor cumartesi günü daha uzunca bir süre olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?