Klomen, Ovitrelle, Progestan ve Dostinex

merili

Mercimekimm ☆
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2016
506
611
23
Adetin 3. Günü klomene başla. Bitsin 3 gün sonra muayene ol. Ertesi gün Ovitrelle yap. 3 gün sonra doktora git. Progestana başla. Bu arada da prolaktinin yüksek diye Dostinex kullan. Artık ruh halim inişlere çıkışlara hormonlara sinyal veriyor. Kendimi tanıyamıyorum bazen. Progestan kullanırken özellikle ayakta uyuyorum. Daha kaç ay bu böyle olacak. Ne zaman hamile kalıcam bilmiyorum. Benim gibi bu ilaçları kullananlar da ne yaşadığını anlatabilir mi. Belki moral olur. Rabbim bizim yardımcımız olsun.

merhaba ,

bende bu ay progestan kullanmaya başlayacağım yumurtalarda büyüme problemi varmış nasıl bir yol izleyecekler:(

bende dostinex kullandım çok zor ya yan etkileri baya kötüydü çok yüksek değildi benim prolaktinim

merhaba ,

bende bu ay progestan kullanmaya başlayacağım yumurtalarda büyüme problemi varmış nasıl bir yol izleyecekler:KK43:
Mesajınızı yeni görüyorum kusura bakmayın. Progestandan önce yumurtalar büyüsün diye klomen kullanırsınız. Böyle yumurta büyüme problemi olanlar klomenin ilk bilemedin ikinci ayı hamile kalıyor. İnşallah sizin için de aynısı olur. :KK200:

bende dostinex kullandım çok zor ya yan etkileri baya kötüydü çok yüksek değildi benim prolaktinim
Benimki de çok yüksek değil hatta bazen kendi kafama göre bırakasım geliyor ilacı ama doktor hamile kalana kadar kullanacaksın dedi. Kabızlık problemi mi dersiniz göğüslerim iyice küçüldü onu mu dersiniz.... siz hamile misiniz peki şuan?:anneadayı:

Benimki de çok yüksek değil hatta bazen kendi kafama göre bırakasım geliyor ilacı ama doktor hamile kalana kadar kullanacaksın dedi. Kabızlık problemi mi dersiniz göğüslerim iyice küçüldü onu mu dersiniz.... siz hamile misiniz peki şuan?:anneadayı:
yok canım değilim daha geçen ay kullandım ve bıraktım bakalım bu ay olur inşallah

yok canım değilim daha geçen ay kullandım ve bıraktım bakalım bu ay olur inşallah
Bıraktın mı :eek: benim doktorum neddn bıraktırmadı acaba ya. Soruyorum soruyorum devam diyor. Benim prolaktinim 28 çıktı. 3ay önce. 3 aydır kullanıyorum.

bana doktoe bırak demedi canım ben kendim içemedim çok fazla yan etkisi oldu bende benim prlktinim 32 idi
Bıraktın mı :eek: benim doktorum neddn bıraktırmadı acaba ya. Soruyorum soruyorum devam diyor. Benim prolaktinim 28 çıktı. 3ay önce. 3 aydır kullanıyorum.

Merhaba 4 hafta dostinex kullandım. Adeti 4 gün erken oldum. Sizce ilacın etkisi mi?

7 ay oldu evleneli
Aa evet çok yeni doktora gitmemen mantıklı :super: inşallah yakın zamanda olur canım benim. Ben 6-7 aydır kimle bu nuhabbeti yapsam hamile kaldı. Doğru insana denk geldin şuanda. şimdiden hayırlı olsun :KK70:

Aa evet çok yeni doktora gitmemen mantıklı :super: inşallah yakın zamanda olur canım benim. Ben 6-7 aydır kimle bu nuhabbeti yapsam hamile kaldı. Doğru insana denk geldin şuanda. şimdiden hayırlı olsun :KK70:
Teşekkürler canım ama eşim 3 ay eğitime gidiyor cumartesi günü daha uzunca bir süre olmaz :(

Merhaba Bekarım prolaktinim 77.37 çıktı doktor dostinex 0.5mg verdi bugün pazartesi persembe kullan dedi yorumları okudum çeşitli yerlerde ve kullanmaktan çok korkuyorum çok ağır yan etkisi olmuş herkese napmaliyim yardımcı olun lutfenn ogrenciyim ailemde yanımda değil

Back
X