- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin inşallah3. Kez kullanıcam klomen hep 5. Gün başlattı genelde de öyle yapıyorlar. Hayırlı sonuçların olsun inşallah.![]()
Evet geçtiğimiz ay vuruldum.Hepimizin inşallahçatlama iğnesi vuruldun mu hiç
Anladım hayırlısı olsun bakalımEvet geçtiğimiz ay vuruldum.![]()
İğneyi ne zaman oldunBende 3. Gün başladım bu 4. Kullamam sadece bir kere iğne oldum . Bakalım hayırlısı inşallah![]()
Geçen sene cnm . Kısmetse bu ay da olucamİğneyi ne zaman oldun
Hayırlısı diyelim o zamanGeçen sene cnm . Kısmetse bu ay da olucam
Benim de iğnenin 12. Günü bekliyorumBenim de ilk kullanmam 5. Gün başladım günde 2 tane bat 19 şubat
Benim de iğnenin 12. Günü bekliyorum
Amin inşallahİğne vurulmadim ben sadece klomen kullandım. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah![]()
Kızlar merhaba bende letu kullandım yumurta ilacı ve bugün iğne oldum yarın ilişki günü bende bekliyorumKlomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Hamile kalan var mı? Adetin 2.günü Klomen başladım günde 2 tane. 11. Gün de yani 29 ocak ovitrelle vuruldum göbekten BAT 17 ŞUBAT
Hayırlısı olsun inşallah tutarKızlar merhaba bende letu kullandım yumurta ilacı ve bugün iğne oldum yarın ilişki günü bende bekliyorum
Bende 2. Gün çok ağrı oldu Kasıkta.. İşyerinde yürürken otururken yeni doğum yapmış kadınlar gibiydimBende klomen kullandım bugünde kullandım çevremden ve araştırmalarıma istinaden hep olumlu sonuçlarla karşılaştım inşAllah güzel sonuçlar alırız bizde birde sorum şu ovıtral çok ağrı yapıyor mu ?
İlk defa duydumkızlar ben de bu ay klomen kullandım ve dün iğnemi oldum. yarın tekrar iğne verdi doktor. sizde de öyle çift iğne vurulan var mı?