Klomen + ovitrelle

Şubat 17 de ovitrelle igne vuruldum. İğnenin üzerinden bugün 17 gün geçti fakat adet olmadım. İşin kötü yanı az önce acilde gebelik testi yaptırdım maalesef sonuç. 0.100 önceki ayda yani ocak ayında iğne vurulmuşum iğneden sonra 15. gün adet gördüm... Hangi aralıklarla adet olunuyor??

Şubat 17 de ovitrelle igne vuruldum. İğnenin üzerinden bugün 17 gün geçti fakat adet olmadım. İşin kötü yanı az önce acilde gebelik testi yaptırdım maalesef sonuç. 0.100 önceki ayda yani ocak ayında iğne vurulmuşum iğneden sonra 15. gün adet gördüm... Hangi aralıklarla adet olunuyor??
Bünyeden bünyeye değişiyor herkes 14 15 diyordu ben 19. Günü adet oldum

merhaba kızlar bende 3 aydır klomen+ovitrelle kullanıyorum ilk 2 iğneden sonra ne yazıkkı regl oldum 3. iğnemi pazartesi vuruldum şimdi bekliyorum ..

Benimde bugün iğneden sonra 14. Günümdü test yaptım silik çıktı ama kanamam 11. Günden beri ara ara oluyor birer kere sabah hastaneye gidecem ne derse artık

Eklentiler

• IMG_20200329_081741.webp
    IMG_20200329_081741.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 12
Benimde bugün iğneden sonra 14. Günümdü test yaptım silik çıktı ama kanamam 11. Günden beri ara ara oluyor birer kere sabah hastaneye gidecem ne derse artık
inşallah tutmuştur bazılarında tutma kanamasıda oluyormuş 🙏🏼 hayırlı haberlerini bekliyorum . benimde belim ve dizlerim çok agryo sanki regl olcak gibiyim daha yarın iğneden sonra 7. günüm olacak ama pek birşey hissetmşyroım aanırım tutmadı gene ..

Back
X