Klomen + ovitrelle

Tupbebekk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
979
532
53
31
Klomen + ovitrelle kullananlar deneyimlerini yazabilir mi? Hamile kalan var mı? Adetin 2.günü Klomen başladım günde 2 tane. 11. Gün de yani 29 ocak ovitrelle vuruldum göbekten BAT 17 ŞUBAT

Canım özele gittim zaten devlet hastanesi daha yenisin der diye. Özelde aynı şeyi söyledi
Bu ilacın kist oluşturma ihtimali var neden versin ki. 🤷🏻‍♀️ Bence istemeyin. Bir de stres zaten olmasini engelleyen ilk sey. Bir sikayetiniz olmadikca doktora da gitmeyin bence. Minimum 6 ay daha bekleyin.

Bu ilacın kist oluşturma ihtimali var neden versin ki. 🤷🏻‍♀️ Bence istemeyin. Bir de stres zaten olmasini engelleyen ilk sey. Bir sikayetiniz olmadikca doktora da gitmeyin bence. Minimum 6 ay daha bekleyin.
birz yaşla alakali.yasiniz buyukse acele etmekte fayda var cunku hergecen gun kayip
Yumurtlama acisindn.30unaltiysa beklenir 1yil yad 6ay.ama 30ustunun ben boşboş beklemesine karşıyım cunku zaman aleyhine.birde suvar heeay birkisi yumurtlamaya gorw birliktelik yaşayıp ve olmuyorsa 5 ayda olsa 6ayda olsa illa bir sikinti oluyor.riske atmamak lazım.

birz yaşla alakali.yasiniz buyukse acele etmekte fayda var cunku hergecen gun kayip
Yumurtlama acisindn.30unaltiysa beklenir 1yil yad 6ay.ama 30ustunun ben boşboş beklemesine karşıyım cunku zaman aleyhine.birde suvar heeay birkisi yumurtlamaya gorw birliktelik yaşayıp ve olmuyorsa 5 ayda olsa 6ayda olsa illa bir sikinti oluyor.riske atmamak lazım.
Ama kist oluştursa belki daha cok uğraştırır. :KK43:

hmm ozaman istiyorsan 4 aylik demeseydin keske.ben 3 aylikken gitmistim ama 6aylik evliyim dedim erken dedi ama israrla isteyince verdi

Polikistik over var bende kilom yok hatta çok zayıfım insülin direncim TSH ve prolaktin FSH lh hepsi normal olur kendiliğinden dedi ama nisana kadar beklicem olmazsa başka bir doktora gidicem bu kez kliniğe gitcem hastane de değil

Doktor hemen klomen verdi mi bende 4 aydır evliyim bana vermiyor
Eşimin yurtdışına gitme ihtimali var o yüzden vermiş olabilir. Daha önce kist vardı adet gecikmesi oldu tarlusal kullandım. O geçince Hsg çekildim sıkıntı yok dedi. Ayrıca kalp Rahim de var. Belki bu yüzden vermiştir

Eşimin yurtdışına gitme ihtimali var o yüzden vermiş olabilir. Daha önce kist vardı adet gecikmesi oldu tarlusal kullandım. O geçince Hsg çekildim sıkıntı yok dedi. Ayrıca kalp Rahim de var. Belki bu yüzden vermiştir

Geçmiş olsun inşallah sonuç alırsınız

Back
X