- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yaMerhaba canım bende adetin 5. Günü günde 1 kere olmak üzere 5 gün klomen içtim. Bugün de ovitrelle iğnesi vuruldum. İnşallah bebeğimize kavuşuruz
Bat 15 şubatta o günü beklerim çünkü ne zaman test yapsam hüsran oldu. Testlere yatırdığım parayla neler alırdım neler:))İnşallah yane zaman test yapmayı düşünüyorsun? bat ne zaman?
Ne zamandır deniyorsunBat 15 şubatta o günü beklerim çünkü ne zaman test yapsam hüsran oldu. Testlere yatırdığım parayla neler alırdım neler:))
1,5 yıldan beri gebe kalamıyorum sizin ne zamandan beriNe zamandır deniyorsun
4 aydır evliyim ama 2 aydır deniyorum1,5 yıldan beri gebe kalamıyorum sizin ne zamandan beri
Daha çok yeni stres yapma4 aydır evliyim ama 2 aydır deniyorum
4 aydır evliyim ama 2 aydır deniyorum
özel veriyor cnmDoktor hemen klomen verdi mi bende 4 aydır evliyim bana vermiyor
özel veriyor cnm
hmm ozaman istiyorsan 4 aylik demeseydin keske.ben 3 aylikken gitmistim ama 6aylik evliyim dedim erken dedi ama israrla isteyince verdiCanım özele gittim zaten devlet hastanesi daha yenisin der diye. Özelde aynı şeyi söyledi
Bu ilacın kist oluşturma ihtimali var neden versin ki.Canım özele gittim zaten devlet hastanesi daha yenisin der diye. Özelde aynı şeyi söyledi
Ya öyle mi yaptın sen dehmm ozaman istiyorsan 4 aylik demeseydin keske.ben 3 aylikken gitmistim ama 6aylik evliyim dedim erken dedi ama israrla isteyince verdi
birz yaşla alakali.yasiniz buyukse acele etmekte fayda var cunku hergecen gun kayipBu ilacın kist oluşturma ihtimali var neden versin ki.Bence istemeyin. Bir de stres zaten olmasini engelleyen ilk sey. Bir sikayetiniz olmadikca doktora da gitmeyin bence. Minimum 6 ay daha bekleyin.
Ama kist oluştursa belki daha cok uğraştırır.birz yaşla alakali.yasiniz buyukse acele etmekte fayda var cunku hergecen gun kayip
Yumurtlama acisindn.30unaltiysa beklenir 1yil yad 6ay.ama 30ustunun ben boşboş beklemesine karşıyım cunku zaman aleyhine.birde suvar heeay birkisi yumurtlamaya gorw birliktelik yaşayıp ve olmuyorsa 5 ayda olsa 6ayda olsa illa bir sikinti oluyor.riske atmamak lazım.
hmm ozaman istiyorsan 4 aylik demeseydin keske.ben 3 aylikken gitmistim ama 6aylik evliyim dedim erken dedi ama israrla isteyince verdi
Eşimin yurtdışına gitme ihtimali var o yüzden vermiş olabilir. Daha önce kist vardı adet gecikmesi oldu tarlusal kullandım. O geçince Hsg çekildim sıkıntı yok dedi. Ayrıca kalp Rahim de var. Belki bu yüzden vermiştirDoktor hemen klomen verdi mi bende 4 aydır evliyim bana vermiyor
İnşallah hepimiz en kısa zamanda sağlıkla alırız kucağımızaDaha çok yeni stres yapmabende ne 2 aylar geçti olmadı inşallah sen hemen yavruna kavuşursun
Eşimin yurtdışına gitme ihtimali var o yüzden vermiş olabilir. Daha önce kist vardı adet gecikmesi oldu tarlusal kullandım. O geçince Hsg çekildim sıkıntı yok dedi. Ayrıca kalp Rahim de var. Belki bu yüzden vermiştir