Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tıkanıkliktan dolayı çok fazla ağrın olmuştur inşallah gebe kalırsın bu ay bazıları tiknikliktan hemen sonra gebe kalıyorlar benim herşey normal temiz çıkıyor ama 2 senedir bişey yok Rabbim cümlemize verson inşallah
Tıkanıkliktan dolayı çok fazla ağrın olmuştur inşallah gebe kalırsın bu ay bazıları tiknikliktan hemen sonra gebe kalıyorlar benim herşey normal temiz çıkıyor ama 2 senedir bişey yok Rabbim cümlemize verson inşallah
Şubat 17 de ovitrelle igne vuruldum. İğnenin üzerinden bugün 17 gün geçti fakat adet olmadım. İşin kötü yanı az önce acilde gebelik testi yaptırdım maalesef sonuç. 0.100 önceki ayda yani ocak ayında iğne vurulmuşum iğneden sonra 15. gün adet gördüm...
Ben de bu ay Klomen kullanmıştim 2 tane yumurtam vardı büyüyen 12.günde gidebildim ve bir tanesinin catladigini söyledi ancak gebelik oluşmadı,benim sormak istediğim iğne olgunlaşan kaç tane yumurta varsa hepsinin catlamasini sağlayıp şansı mı artırıyor acaba