ilaclarrın yan etkısıı cnm yumurtalar harekete gecıo ondnn sız degerlendırıın zamanı gerısını takma kafanaselam kızlar bende cumartesi doktora gittim daha önce klomen kullandırdı bi de bebek aspirini yarım gün aşırı iç demişti. şimdi cumartesi gün yumurtalarım 18 mm olarak büyümüş pregnyl 5000 yaptırdı iki tane bi su diyerek ve o gün ilişki girip pazartesi tekrar bi ilişki istiyorum dedi ve cumartesi hayırlı haberler veririz inşallah dedi geldiğinizde cumartesi beklerim dedi ve aspirini bu sürede kullanma bakalım şimdilik ve hiç bi ilaç ta içme ağrı olabilir ama dayan nolur dedi bakalım inşallah.... ama aklıma takılan bu kadar kısa sürede ne olacak ki de cumartesi görecek anlayamadım. bi de kasık ağrım çok oluyo akşamları daha fazla hele sabah ezanına yakın bi saatte içimde bişeyler oldu çat diye seyirdi kasığım hissettim ve ağrı yaptı uyandırdı o derece sonra zor uyudum baya bi ağrıdı yani sabaha kadar. ya yumurta çatladı yada bilmiyorum hayırlısı bakalım... bekleyeceğim..
aynenn cnm hayırlısı bnm 12 mm yumurtam buyusede bende olsam ıgneTEŞEKKÜRLER CANIM HAYIRLISI BAKALIM :)
ahh canım ıncır cok iyimiş ama bnm prolaktın sıkıntım var tetıklıomus incir o yuzden yıyemıormOlur cnm ya hayırlısı incir ye, bol bol su iç bi de dikkatli ol inşallah olur büyür ve hayırlı haberler alırız cnm.
Bende önceden başka doktora gidiyordum habire aynı şeyi deyip durdu bana içinde 8 tane olan bi hap vermişti haftada bi tane içiliyo onu da kullandım ama sonra bi daha olmadı stres yapma cnm onun anlamı stresli olduğunahh canım ıncır cok iyimiş ama bnm prolaktın sıkıntım var tetıklıomus incir o yuzden yıyemıorm
bnm prolaktın sınırda yukselme olasılıgı olan seylerden uzak durmaya calısıorm yoksa inciri cok ıstıodum bırde fsh sorunum var 9,75Bende önceden başka doktora gidiyordum habire aynı şeyi deyip durdu bana içinde 8 tane olan bi hap vermişti haftada bi tane içiliyo onu da kullandım ama sonra bi daha olmadı stres yapma cnm onun anlamı stresli olduğun
haydi hayırlısı neden kullancksın sorunun neMerhaba kizlar Ankaradan yaziyorum.. ben de bu ay ilk defa klomen kullanicam yarin dr randevum var cok heyecanliyim
Sebepsiz infertilitehaydi hayırlısı neden kullancksın sorunun ne
geççmiş olsun canım sıkma canını derdi veren allah dermanıda verır bak ben artık mutluyum alıstımmm elbet olacak bir gun yeter ki allah nasııp etssınnSebepsiz infertilitebrnh .. eylulde hsg cekindim bu ay tedaviye basliyorum
Tabi canim hayirli zamanda olsun insallah. Senin kacinci klomen deneyişin? Benim bu ay klomenle olmazsa aralikta aşılama olacakgeççmiş olsun canım sıkma canını derdi veren allah dermanıda verır bak ben artık mutluyum alıstımmm elbet olacak bir gun yeter ki allah nasııp etssınn
ikinci ayım canım bir umut beklemeedeyızzz inş olurrTabi canim hayirli zamanda olsun insallah. Senin kacinci klomen deneyişin? Benim bu ay klomenle olmazsa aralikta aşılama olacak
Insallah canim kac aydir istiyosun. Ben yarin klomene basliyorum 5 gun sabah aksam 1 tane kullanicamikinci ayım canım bir umut beklemeedeyızzz inş olurr
ben 4 senelık evlıyım cocuk hıc dusunmedım ben eim hep istiodu ben istemedım hazır degıldım yasımda cok genc 3 aydır cocuk ıstıyorum ıkı aydır klomen kullanıyorum suan ıkıncı ayımdayım klomende yuumurta takıbım yapılıyor hormon testlerımde fsh yuksekInsallah canim kac aydir istiyosun. Ben yarin klomene basliyorum 5 gun sabah aksam 1 tane kullanicam
Anladim canim fsh hapla kisa surede dusuyo diye biliyorum. Stres yapma canim bat ne zaman catlatma igneni oldunmuben 4 senelık evlıyım cocuk hıc dusunmedım ben eim hep istiodu ben istemedım hazır degıldım yasımda cok genc 3 aydır cocuk ıstıyorum ıkı aydır klomen kullanıyorum suan ıkıncı ayımdayım klomende yuumurta takıbım yapılıyor hormon testlerımde fsh yuksek
fsh den dolayı yumurta rezervim düşük ve büyüme göstermiyo yumurtam çok şükür olusuyo ama 11 de 12 de kalıo gelısmıo fsh yuksek az ama yınede etkılıo prolaktın sınırda lh yuksek yani ama doktorum basta sadece fsh biraz yuksek demıstı dıgerlerını ben kendım sonuclarından arastırark ogrendm klomen kullanıyorum işte ıkı aydır suan yumurta takıbındeyım en son dun gıttım 12mm ıkı yumurtam varr perşembe yıne gtcem inşAnladim canim fsh hapla kisa surede dusuyo diye biliyorum. Stres yapma canim bat ne zaman catlatma igneni oldunmu
Canim ben fsh i prolaktinle karistirdim afedersin. Daha yasin gencmis sen takipte ol canim insallah buyur yumurtalarin rabbim yar ve yardimcimiz olsunfsh den dolayı yumurta rezervim düşük ve büyüme göstermiyo yumurtam çok şükür olusuyo ama 11 de 12 de kalıo gelısmıo fsh yuksek az ama yınede etkılıo prolaktın sınırda lh yuksek yani ama doktorum basta sadece fsh biraz yuksek demıstı dıgerlerını ben kendım sonuclarından arastırark ogrendm klomen kullanıyorum işte ıkı aydır suan yumurta takıbındeyım en son dun gıttım 12mm ıkı yumurtam varr perşembe yıne gtcem inş
ben zaten fsh yı prolaktınle karıstırdgını anladım cnm zaten prolaktınde sıkıntı azcık yanı ben artık hıc bıseyı takmıyorum kımler kımler hamıle kalmıs allah verdıkten sonra yani ne olursa olsun alıştım yani iyiyim sanada tavsıye edermCanim ben fsh i prolaktinle karistirdim afedersin. Daha yasin gencmis sen takipte ol canim insallah buyur yumurtalarin rabbim yar ve yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?