Klomen ovitrelle

Arkadaslar bendede pkos var ilk ay klomen sabah aksam bir tane kullandim ama sadece bir yumurtaligim olusmustu doktor Sonuc vermedi dedi ve ikinci ay sabah iki aksam iki yutmami soledi kullandim ve bu sefer dort tane yumurtaligim olustu ve otrivelle vuruldum ve ertesi gun karnimda bi sislik nefes darligi yasadim doktora gittim bakti yumurtaliklarin catlamis niye bu kadar abarttin bisi yok dedi ve adet gunumu bekledim igneden sonra 19 gun gecti adet olmadim esimde bende sanirim bebek geliyo diye dusunduk taki baska doktora gidene kadar meger yumurtaligim catlamamis hatta kiste donusmus 4 cm civarinda simdi dogum kontrol hapi kulkanuyorum eritmek icin maalesef her doktora guven olmuo Allah isteyen herkese tez zamanda versin insallah

bende klomen kullandım yumurtalarım buyudu doktor igne vuracaktı carsamba günü gittiğimde vurmayalım hıc gerek yok dedi çatladı catlayacak dedi. bugun cuma 2 gün oldu acaba çatlamıs mıdır yumurtam bu konuda bilgisi olan varsa cok acil yardım istiyorum o kadar ilaç kullandım inşallah catlamıstır da bu ay hamıle kalayım artık

kızlar bende geçen ay hsg çektirdim. temiz çıktı. bu ayın 14 üyle 18 i arası klomen kullandım. Yarın yani 21 kasımda doktor randevum var yumurtaya bakıcsk ne kdr büyümüş diye ona göre çatlatma iğnesi vericek. bekliyorum bakalım

Hadi hayırlısı inşallah yumurtaların buyumustur bende gecen ay hsg cekıldım bu ay klomen kullandım bugunde catlatma ıgnemı vuruldum ılıskı takvımıne uyup bekleyecegız

kızlar iki adet 14 mm bir adet 11 mm yumurtam var.
doktor iki gün daha bekleyelim dedi. pazartesi tekrar gidicem bakalım

kızlar beklemekteydim 30. gün oldu bugün sabah idrar testi yaptım iki çizgi cikti biri daha acikti ama baya bi belli idi nwise sonra bi kaç saat sonra bir iki damla kan gelmiş doktorumu aradim hemen kan testi yaptirdi cikmadi o arada progestan 200 kullandirdi sonuç çıkana kadar sonra cikmayinca cuma tekrar kan vericem. sizce arkadaşlar bu durum ne ve hala kanamam devam ediyor

Hadi hayırlısı inşallah yumurtaların buyumustur bende gecen ay hsg cekıldım bu ay klomen kullandım bugunde catlatma ıgnemı vuruldum ılıskı takvımıne uyup bekleyecegız
kuzum ne yaptın? ne alemdesin?
ben bugün tekrar doktora gittim.
bir yumurtam gelişmemiş.
diğer ikisi 19 ve 17 mm olmuş doktor bu gece çatlatma iğnesi verdi. bu gece vurulucam. inşAllah güzel haberler veririm

kuzum ne yaptın? ne alemdesin?
ben bugün tekrar doktora gittim.
bir yumurtam gelişmemiş.
diğer ikisi 19 ve 17 mm olmuş doktor bu gece çatlatma iğnesi verdi. bu gece vurulucam. inşAllah güzel haberler veririm

Canım valla son ilişkimiz kaldı :) persembe gunu ama salı gunkune uyamadık bugun sabah oldu persembeden sonra bekleyıse gecıyorum canım ınsallah guzel haber verebılrım ne guzel ıkı tane yum var canım masallah ınsallah guzel haberler verırsın senın ılıskı takvımın nasıl

canım doktor iğneyi gece 10 da vurul. sabah 10 da ilişkiye gir. sonra bir gün ilişki bir gün yok böyle 1 hafta devam et dedi. ona uyucaz bakalım

canım doktor iğneyi gece 10 da vurul. sabah 10 da ilişkiye gir. sonra bir gün ilişki bir gün yok böyle 1 hafta devam et dedi. ona uyucaz bakalım

Hım benım dr oyle yaptırmadı sabah 10.30 da vuruldum dıger gun gece 22.30 da ılıskı oldu pazara tekrar ilişki dedi sonra günaşırı demişti.uyun bakalım canım sonu güzel olur inşallah
senin klomen kullanma sebebin neydi canım

kuzum 17 aydır çocuk istiyoruz olmuyo. bende polikistikover varmış.
ondan geçen ay hsg çekildim bişey çıkmadı.
bu ilk ay klomen kullanmam.

kuzum 17 aydır çocuk istiyoruz olmuyo. bende polikistikover varmış.
ondan geçen ay hsg çekildim bişey çıkmadı.
bu ilk ay klomen kullanmam.

Hım bızım 18 ay oldu bebek ısteyelı benım esımın degerlerı dusuktu ılac kullandı yukseldı bende gecen ay hsg cekıldım bu ay da ılk klomen kullanısım ınsallah ıkıcıye gerek kalmaz

Hım bızım 18 ay oldu bebek ısteyelı benım esımın degerlerı dusuktu ılac kullandı yukseldı bende gecen ay hsg cekıldım bu ay da ılk klomen kullanısım ınsallah ıkıcıye gerek kalmaz
kuzum hızı mı düşüktü? benimkinin de hızı düşüktü e vitamini kullandı sadece.
senin eşin hangi ilaçları kullanmıştı?
inşallah birdaha gerek kalmaaz

bende bugun 12de vuruldum ve doktorum bana 3 gün boyunca hergün dedi 3 gün sonra ise gün aşırı bir hafta dolana kadar devam dedi

kuzum hızı mı düşüktü? benimkinin de hızı düşüktü e vitamini kullandı sadece.
senin eşin hangi ilaçları kullanmıştı?
inşallah birdaha gerek kalmaaz

Evet canım hız dusuktu uzun sure yasıyamıyorlardı 2 ay proxed plus kullandı test yaptık yukseldı sonra 1 ay daha kullandı o sırada ben hsg cekıldım toplam uc ay kullanmıs oldu dr 3 ay klomen deneyelım eger olmaz asılama yaparız dedı inşallah canım

canım ilacı doktor mu yazdı?
yoksa özel mi aldınız acaba?
ay ikimizinde inşAllah gerek kalmaz.

canım ilacı doktor mu yazdı?
yoksa özel mi aldınız acaba?
ay ikimizinde inşAllah gerek kalmaz.

amin canım yuzumuz guler ınsallah benım dr um test sonucunu gorunce ürolojiye yönlendirmişti varıkosel olabılır dıye ürolojiye gitti varikosel yokmus cok sukur dr yazdı ilacı kullan dıye sabah aksam ac karnına ıctı sgk karsılamıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…