• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ovitrelle

selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip

selam kızlar bende dün başladım klomene 5 gün kullanıcam çarşamba da kontrole gidicem bakalım girdik bi yola Allah ım hayırlısını versin bizlerinde yüzünü güldürsün inş. bi de gün aşırı yarım bebek aspirini kullanıcam bol bol su içmeliymişim bi de öyle bakalım nasip[/QUOTE
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah cnm aynı yoldayiz bende bu ay bebek aspirini kullandım bakalım beklemedeyim bu gün iğne olalı 12.gunum ilacın etkisi mi bilemedim ama erken gebelik testi pozitif normal testler negatif

nasip bekleyelim bakalım inaş. olur yaaaaaaa :)

Bende serophene kullandim 5gun ikiser tane sonrada ovitrelle yapti persembe gunu beklemedeyiz 4.gun bugun gunler gecmiyor sanki

Aynn gunler gecmiyo 6 gün oldu bugun benm peki belirtilern varmi hic

Selam bayanlar dün doktora gittim klomen kullanmaya başlamıştım diye söyledim ya işte yumurtalarımı kontrol etti şimdi cumartesi günü tekrar çağırdı. bu süre zarfında ilişki yasak dedi bakalım cumartesi gidince ne diyecek

Neden iliski yasak dedilerki halbuki doktorlar mecburi iliski onerirler

Aynn tabiki vardr bi bildigi ins tutmustr canm
bakalım yarın gittiğimde söyleyecek ne zaman ilişkiye gireceğimizi belki o zaman daha iyi tutar ne zaman çatladığını görüp gün söyleyecek heralde hayırlısı yaaa inşallah :) hepimizin yüzü güler..

bakalım yarın gittiğimde söyleyecek ne zaman ilişkiye gireceğimizi belki o zaman daha iyi tutar ne zaman çatladığını görüp gün söyleyecek heralde hayırlısı yaaa inşallah :) hepimizin yüzü güler..
Ins cnm insallah

Back
X