Klomen preseed proxeed kullananlar

evet artık organık bırsey yemedıgımız ıcın kısırlık ve dusuk oranları da arttı ınsallah en kısa zamanda tekrar gebe kalırsın

Şimdi forumda bir konu grdum. Sende bir bak istersen. Uygulanabilir. Konu başlığını asagi kopyalıyorum.
belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Şimdi forumda bir konu grdum. Sende bir bak istersen. Uygulanabilir. Konu başlığını asagi kopyalıyorum.
belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

ben o konuyu bılıyrum sırıngayla spermlerı ıcıne kyuyormus dımı :) bence nrmal ılıskıden bı farkı yok yınede haber verdıgın ıcın tesekkurler bu arada ben uc asılama tedavısı grdum onlar tutmadı bu yntem bende ıse yaramaz dıye dusundum :( bı umudum preseed Jel dı hem ınofolıc hem preseed kullandım yınede olmadı artık yıne tedavıye baskıycam bu yaz ıkı ıgnelı asılama daha denersem tup bebek raporu alabılıyrum oyle yapcam bende

Canım preseed spermlerın yumurtaya ulasmasını saglıyor ya seklı bozuk ve ya nrmalde yumurtaya ulasamayacak kalıtedekı spermlerı de hızlandırıyor ve hasarlı ve kalıteız spermler dolledıgınde saglıksız bı gebelık yapıyor ve vucut dusurerek kendılıgınden sonlandırıyor :KK43: preseed ı bu ay bende kullandım ıse yaramadı sebebsız ınfertılıtem var hıc gebe kalamadım bu ay cok umutluydum yıne olmadı :KK43:
Canım histereskopi ve hsg cektirdin mi.

Canım histereskopi ve hsg cektirdin mi.

Hsg cekıldım canım hıstereskopı yok daha genetık testlerımı de yaptrmadım daha dgrusu dktrlar gerek grmedı ama aklıma cok takılıyr yaptırmak ıstıyrum ınsallah ıyı bır doktor bulursam :(

Merhabalar, düşük yapalı 3 ay geçmiş. 2 kere regl oldum. Regl me 6 gün varken idrar testi yaptım silik 2. Çizgi cikti. Suan reglime 3 gun var. Her gün birr tane test yaptım. Hep o silik çizgiyi gördüm. Acaba bchg düşmemiş olabilir mi bu kadar sürede. Yoksa hamilelik mi vardır? Kan testi henüz yaptiramadim. Yaptırsam da bhcg önceki gebelige ait olabilir gibi düşündüm.

Merhabalar, düşük yapalı 3 ay geçmiş. 2 kere regl oldum. Regl me 6 gün varken idrar testi yaptım silik 2. Çizgi cikti. Suan reglime 3 gun var. Her gün birr tane test yaptım. Hep o silik çizgiyi gördüm. Acaba bchg düşmemiş olabilir mi bu kadar sürede. Yoksa hamilelik mi vardır? Kan testi henüz yaptiramadim. Yaptırsam da bhcg önceki gebelige ait olabilir gibi düşündüm.
canim sonuc nedir merak ettim

Back
X