Klomen sonrası femera

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
33
31
Selam kizlar yaklaşık 11 aydır denememize rağmen malesef hamile kalamadim. Bundan üç ay önce klomen tedavisine başladım ilk ay bir yumurtam gelişti ama gebelik olmadı. İkinci ay yumurtam gelişmedi . Bende tedaviye ara verdim ve dün doktor değişikliği yaptım doktorum femera başlattı ve ilaç hakkında olumlu konuştu . Aranızda klomenden fayda goremeyip femerayla hamile kalan varmı ? ( Pcosum ve adetlerim düzensiz )

Selam kizlar yaklaşık 11 aydır denememize rağmen malesef hamile kalamadim. Bundan üç ay önce klomen tedavisine başladım ilk ay bir yumurtam gelişti ama gebelik olmadı. İkinci ay yumurtam gelişmedi . Bende tedaviye ara verdim ve dün doktor değişikliği yaptım doktorum femera başlattı ve ilaç hakkında olumlu konuştu . Aranızda klomenden fayda goremeyip femerayla hamile kalan varmı ? ( Pcosum ve adetlerim düzensiz )
Bnde geçen ay femera kullandım yumurtalarım gelişti fakat gebelik olmadı bu ayda günüm geçti fakat regl oldum yine içsem mi diye düşünüyorum senin adet düzeni için duphaston kullandın mı

Bnde geçen ay femera kullandım yumurtalarım gelişti fakat gebelik olmadı bu ayda günüm geçti fakat regl oldum yine içsem mi diye düşünüyorum senin adet düzeni için duphaston kullandın mı
Evet canım kullandım bir sefer ama. Daha sonra adet olamayınca tarlusal ile adet olup doktora gittim . Femera başladı işte . Bence sende devam et sonuçta üç aylık bir tedavi sonuna kadar git derim . Kaç tane yumurtan oluşmuştu senin ?

Sayısını söylemedi fakat 17-23 mm arası yumurtalar gözüküyor çok iyi bu ay kesin dedi ama maalesef olmadı çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlayacak demişti bu ay gitmedim ama her gittiğim doktorun herşey normal kesin demesinden yoruldum kendim içicem galiba bu ay

Sayısını söylemedi fakat 17-23 mm arası yumurtalar gözüküyor çok iyi bu ay kesin dedi ama maalesef olmadı çatlatma iğnesi vermedi kendisi çatlayacak demişti bu ay gitmedim ama her gittiğim doktorun herşey normal kesin demesinden yoruldum kendim içicem galiba bu ay
Bence yinede takip altında olmanda fayda var. Çünkü yumurtalar aşırı büyürse kist olusabiliyormus buda tehlikeli bir durum haline geliyormuş Allah korusun . Benim önce gittiğim doktorda çok iyiydi fakat konuşmazdı yani mesela ben sorardım şu söylemi bu böylemi diye . O yüzden doktor değişikliği yaptım .

Kaç tane yumurtanız gelişti kaç milimdi olmadı

17-23 mm arası gözüküyorlar demişti doktor sayısını söylemedi nasipte yokmuş demek biraz daha sabretmek gerek inşallah sonu güzel olur

Femera klomen iğne hiçbiri ile kalamadım.rahim filmi çekildim tıkanıklık yoktu ama rahim filminden sonraki ay kendiliğinden hamile kalmıştım.film çok önemli bence

Bende düşünmüyor değilim çok ağrısı oluyor diyorlar bir yıl oldu benimde bekliyorum henüz nasip olmadı birde idrar yolu enfeksiyonu çıktı bu ay onla uğraşıyorum 🙄

Back
X