Evet cnm yükseltiyor benimde yükselltti doktor ilaçtan dediMerhaba arkadaşlar benim 3 ay önce fsh değerim 7,31, lh 5,81 iken bugün yaptığım testte fsh 10,83, lh 7,88 çıktı. Klomen bu değerleri yükseltir mi sizce neden yükselmiş olabilir bilenler cevaplarsa çok sevinirim
benimde yükselmişti klomenden sonra kistte olmuştu dr 4 yumurt oluşturmuştu çatlatma iğnesine rağmen çatlamamıştıMerhaba arkadaşlar benim 3 ay önce fsh değerim 7,31, lh 5,81 iken bugün yaptığım testte fsh 10,83, lh 7,88 çıktı. Klomen bu değerleri yükseltir mi sizce neden yükselmiş olabilir bilenler cevaplarsa çok sevinirim
Ay şu an nasıl rahatladım anlatamam sonuçları yarın göstereceğim doktora bende niye oldu dedim aklıma bir tek klomen geldi çok sağolun cevap içinbenim aşılamadan sonra 30 a çıktı sonra 3-4 ay içinde düştü. o dönem klomen de kullandım iğne de hangisi direk etkiledi bilmiyorm ama ozaman çok korkmuştum erken menopoz diyen oldu
Ne zaman düşer peki bi zararı olur mu yükselmesinin o kadar araştırma yaptım göremedim yan etkileri arasında fsh yükselmesiniEvet cnm yükseltiyor benimde yükselltti doktor ilaçtan dedi
Canım ben klomen kullanmadan önce bakıldı kist yoktu yumurta takibine giderken de yoktu adet oldum bugün 1. Gün 3 cm kist gördü doktor bazen çatlasa bile küçülmesi zaman alıyor dedi büyüyen yumurtalar doktor klomenden olabilir dediKlomenin kist yaptıgını nasıl anladınız
Ne zaman düştü peki değeriniz. Klomenin bu şekilde yan etki yaptığını yeni duyuyorum. Acaba çatlamayınca mı yükseltiyor hormonu. Şimdi nasıl bir yol izliyorsunuz devam ettiniz mi tekrar klomene?benimde yükselmişti klomenden sonra kistte olmuştu dr 4 yumurt oluşturmuştu çatlatma iğnesine rağmen çatlamamıştı
hayır yalnızca bir kere kullandım yan etkisi 4 tane koskaca yumurta oldu ve hatta kist olarak kaldılar fsh zaten 4-5 ara iken 9 olmuştu bir daha içmedim zaten bence çatlamadığı için yükseldiNe zaman düştü peki değeriniz. Klomenin bu şekilde yan etki yaptığını yeni duyuyorum. Acaba çatlamayınca mı yükseltiyor hormonu. Şimdi nasıl bir yol izliyorsunuz devam ettiniz mi tekrar klomene?
Muhtemelen o yüzden yükseliyor. Ben de içmicem artık bi kaç ay kendi haline bırakıcam eşimde sperm hızı düşüklüğü var takviye alıyor şimdi düzelince kendiliğinden olur inşallah daha bir ay kullanmada bu kadar yan etkisini yaşadım. Yengemin 15 yıl çocuğu olmadı hep anlatırdı ilaç aldıkça daha kötü oldu değerlerim ilaç bana yaramıyor diye. Son doktoru çok düşük dozda ilaç vermişti o şekilde ikizlere hamile kaldı bazı bünyeler ilacı kaldıramıyor umarım zahmetsiz bi şekilde hamile kalırız hepimizhayır yalnızca bir kere kullandım yan etkisi 4 tane koskaca yumurta oldu ve hatta kist olarak kaldılar fsh zaten 4-5 ara iken 9 olmuştu bir daha içmedim zaten bence çatlamadığı için yükseldi
Tekrar baktırmadım ben ama rahat olun ilaç hormon ilacı illaki dengeyi bozuyorNe zaman düştü peki değeriniz. Klomenin bu şekilde yan etki yaptığını yeni duyuyorum. Acaba çatlamayınca mı yükseltiyor hormonu. Şimdi nasıl bir yol izliyorsunuz devam ettiniz mi tekrar klomene?
Sağolun içim rahatladı bunları duyuncaTekrar baktırmadım ben ama rahat olun ilaç hormon ilacı illaki dengeyi bozuyor
benim eşimin değerlerinde sorun var takviye alıyor 3 ayın sonunda aşılama olucak yani önümüzdeki ay ilaç vericekler bana yine heralde ama klomen değilde femara rica ederim daha önce onu kullandım 3 ay eşimin durumundan habersiz o 3 aydada hep yumurtalar ikişer ikişer oldu ve çatladılar hepMuhtemelen o yüzden yükseliyor. Ben de içmicem artık bi kaç ay kendi haline bırakıcam eşimde sperm hızı düşüklüğü var takviye alıyor şimdi düzelince kendiliğinden olur inşallah daha bir ay kullanmada bu kadar yan etkisini yaşadım. Yengemin 15 yıl çocuğu olmadı hep anlatırdı ilaç aldıkça daha kötü oldu değerlerim ilaç bana yaramıyor diye. Son doktoru çok düşük dozda ilaç vermişti o şekilde ikizlere hamile kaldı bazı bünyeler ilacı kaldıramıyor umarım zahmetsiz bi şekilde hamile kalırız hepimiz
Kist tedavisi gördünüz mü peki ne kadar süre bekleyeceksinizMerhaba..Evet bende klomen kullandim ve kist yaptı tedaviye ara verildi
Sizinde mi hız düşüklüğü var. Ben takviyelerin işe yaradığını sanmıyorum ya benimde bundan önceki doktorum direkt aşılama yapalım dedi bu hızla zor olur dedi eşim istemiyor şimdi bi kaç ay daha bekleyelim belki kendiliğinden olur diyor olmazsa zaten mecbur aşılama yaparız. Yıkama işlemiyle hızını arttırıyorlarmış belki öyle olurbenim eşimin değerlerinde sorun var takviye alıyor 3 ayın sonunda aşılama olucak yani önümüzdeki ay ilaç vericekler bana yine heralde ama klomen değilde femara rica ederim daha önce onu kullandım 3 ay eşimin durumundan habersiz o 3 aydada hep yumurtalar ikişer ikişer oldu ve çatladılar hep
Canım 1,5 yıllık evliyiz.Hiç gebelik olmadı.Evlenmeden önce kazara olmuştu bir kere 8.haftada kürtaj oldum istemedik diye zamanı değil vs vs hayatımın en büyük pişmanlığı zaten.Bende pcos var sağ overda ama sadece görüntüsü var çok şükür belirti olarak bir tek sürekli oynayan prolaktin var zaten genelde solda çıkıyor yumurtalar.Eşimin ileri hız %21 Hızlı ileri 0 ve morfoloji %1 yani hepsi düşük direk aşılama dedi .1 ay proxeed plus hız için 1ayda protime buda morfolojı için dedi dr son ay yine proxxed alıcam .Ayrıca havuç suyu içiyor.Beslenmesine dikkat etmeye başladı.Geçen ay hsg çekildim.Tüplerim açıktı çok şükür ama yumurtlama günü çekildi dr yumurtan çatlamayabilir dedi zaten çatlamadıda kist olarak kaldı.adetle atamadım önümüzdeki aya kaldı soğan suyu içtim bu ay bakalım hayırlısı Dün başladım yine ovülasyona akıntımda geldi yarın sonraki gün yumurtlama olur.Sizinde mi hız düşüklüğü var. Ben takviyelerin işe yaradığını sanmıyorum ya benimde bundan önceki doktorum direkt aşılama yapalım dedi bu hızla zor olur dedi eşim istemiyor şimdi bi kaç ay daha bekleyelim belki kendiliğinden olur diyor olmazsa zaten mecbur aşılama yaparız. Yıkama işlemiyle hızını arttırıyorlarmış belki öyle olurne kadarlık evlisiniz acaba sizde bi sorun var mı peki?
Benim 9 ay oldu evleneli hiç gebelik oluşmadı. 5. Aydan beri doktorlara gidiyorum hepsi bi sorun yok olur dediler bi tane doktor pco var dedi olmaz yumurtan büyümüyor halbuki hiçbir belirtisi yok ben de dediğin gibi bi kaç yılda bir oynayan prolaktin dışında. Klomen verdi eşinde test yapsın dedi yaptı sayı iyi çıktı ama işeriz hız yüzde 3 ileri hızlı ve ileri yavaş ise 18 çıktı 32 olması gerekiyor. Doğal yolla zor olur dedi aşılama önerdi biz biraz denemek istiyoruz dedik. Önceki gittiğim doktorlardan birine geldim yine klomen kist yapmış bir de pco değilmişim olsa bile sadece görünümmüş düzenli adet görüyorsan kilon kıllanman yoksa pco diyemem dedi. Şimdi sonuçları göstericem bekliyorum bakalım nasıl bi yol izlememi tavsiye edecek. Andromax diye bi takviye önerdi eşime senlik bişey yok dedi bekle. Bir de klomenden sonra bu ay dinlenmek istiyorum dedim istesen de vermem zaten dedi iki ay iyi değil üstüste klomen tarzı ilaç almak bakalım artık. Ben de kist için soğan suyu yapmak istiyorum umarım o da kist yapmaz yine bazılarında yan etki yapıyormuş çünküCanım 1,5 yıllık evliyiz.Hiç gebelik olmadı.Evlenmeden önce kazara olmuştu bir kere 8.haftada kürtaj oldum istemedik diye zamanı değil vs vs hayatımın en büyük pişmanlığı zaten.Bende pcos var sağ overda ama sadece görüntüsü var çok şükür belirti olarak bir tek sürekli oynayan prolaktin var zaten genelde solda çıkıyor yumurtalar.Eşimin ileri hız %21 Hızlı ileri 0 ve morfoloji %1 yani hepsi düşük direk aşılama dedi .1 ay proxeed plus hız için 1ayda protime buda morfolojı için dedi dr son ay yine proxxed alıcam .Ayrıca havuç suyu içiyor.Beslenmesine dikkat etmeye başladı.Geçen ay hsg çekildim.Tüplerim açıktı çok şükür ama yumurtlama günü çekildi dr yumurtan çatlamayabilir dedi zaten çatlamadıda kist olarak kaldı.adetle atamadım önümüzdeki aya kaldı soğan suyu içtim bu ay bakalım hayırlısı Dün başladım yine ovülasyona akıntımda geldi yarın sonraki gün yumurtlama olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?