Benim 9 ay oldu evleneli hiç gebelik oluşmadı. 5. Aydan beri doktorlara gidiyorum hepsi bi sorun yok olur dediler bi tane doktor pco var dedi olmaz yumurtan büyümüyor halbuki hiçbir belirtisi yok ben de dediğin gibi bi kaç yılda bir oynayan prolaktin dışında. Klomen verdi eşinde test yapsın dedi yaptı sayı iyi çıktı ama işeriz hız yüzde 3 ileri hızlı ve ileri yavaş ise 18 çıktı 32 olması gerekiyor. Doğal yolla zor olur dedi aşılama önerdi biz biraz denemek istiyoruz dedik. Önceki gittiğim doktorlardan birine geldim yine klomen kist yapmış bir de pco değilmişim olsa bile sadece görünümmüş düzenli adet görüyorsan kilon kıllanman yoksa pco diyemem dedi. Şimdi sonuçları göstericem bekliyorum bakalım nasıl bi yol izlememi tavsiye edecek. Andromax diye bi takviye önerdi eşime senlik bişey yok dedi bekle. Bir de klomenden sonra bu ay dinlenmek istiyorum dedim istesen de vermem zaten dedi iki ay iyi değil üstüste klomen tarzı ilaç almak bakalım artık. Ben de kist için soğan suyu yapmak istiyorum umarım o da kist yapmaz yine bazılarında yan etki yapıyormuş çünkü